نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درج رشته در مکان دلخواه

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    Question درج رشته در مکان دلخواه

    سلام دوستان عزیز !
    من یک سئوال دارم که واقعا نیازمند کمک شما هستم !
    من می خواهم رشته مورده نظر خودمد در میان یم رشته چند خطی چاپ کنم اما نمی دونم باید چه کار کنم !
    به طور مثال :
    رشته اول من --->

    Hello
    My Name Is
    Welcome To
    My Software

    رشته که باید اصلاح شود --->

    Hello
    My Name Is
    Mohammad
    Welcome To
    My Software

    یعنی Mohammad در آن ثبت شد ! در خط 3
    خوب من می خواهم بدونم چه طور باید این کار رو انجام بدم ؟!
    ممنون می شوم کمک کنین فقط دوستان کامل توضیح بدین !!! بعضی ها میان یک موضوع را مطرح می کنند بیشتر آدم رو گیج می کنند لطفا کامل توضیح دهید خیلی ممنون دوستان گل .

  2. #2

    نقل قول: درج رشته در مکان دلخواه

    سلام
    با تابع substring می تونید این کار رو انجام بدین. به مثال زیر دقت کنید:

    string s="Hello My Name IS MorteZa";
    s1=substring(0,5);
    s2=substring(7,18);

    بنابراین خروجی s1 مقدار Hello و s2 نیز بقیه رشته است. حال می توانید این دو رشته را با مقدار مورد نظر خود ترکیب کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    نقل قول: درج رشته در مکان دلخواه

    شما منظور من رو نگفرتید من می خواهم یک رشته که در بین رشته مورده نظرم نیست را در خط فلان اضافه کنم بدونه اینکه ساختاره قبلی تغییری کند !
    درضمن متد substring رشته را می برد ! آن هم در یک خط اما تعداد خط من معلوم نیست ! و ... از این موضوع هم آگاهی ندارم که رشته من چه حروفی دارد که بتوانم با مقدار عددی جدا کنم ! می خواهم اضافه کنم !!
    لطفا راهنمایی کنید

  4. #4

    نقل قول: درج رشته در مکان دلخواه

    سلام
    این جوری میشه انجام داد

    string jomle = "Hello\nMy Name Is\nWelcome To\nMy Software";
    string myname="Mohammad";
    string[] jomlearray=jomle.Split("\n".ToCharArray());
    string[]jomle2=new string[jomlearray.Length+1];
    Array.Copy(jomlearray,0,jomle2,0,2);
    jomle2[2]=myname;
    Array.Copy(jomlearray,2,jomle2,3,jomle2.Length-3);
    MessageBox.Show(String.Join("\n",jomle2));

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: درج رشته در مکان دلخواه

    سلام.
    از متود String.Insert استفاده کنید. به این صورت:

    textBox1.Text = textBox1.Text.Insert(textBox1.Text.IndexOf("Welcom e"), "mehrdad \n");

    و یا:

    var lines = textBox1.Lines.ToList();
    lines.Insert(2, "mehrdad ");
    textBox1.Lines = lines.ToArray();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    59

    نقل قول: درج رشته در مکان دلخواه

    ممنون آقا مهرداد خیلی کمک کردین

تاپیک های مشابه

  1. اضافه کردن یک خط جدید در مکان دلخواه در DataGridView
    نوشته شده توسط AmirAlimadadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 13:41 عصر
  2. سوال: کپی کردن فایل مورد نظر به مکان دلخواه
    نوشته شده توسط msdsbi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1388, 14:19 عصر
  3. نمایش رشته به صورت دلخواه
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 08 اردیبهشت 1387, 13:50 عصر
  4. قراردادن فوکوس در مکان دلخواه text box
    نوشته شده توسط zsco89 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 اردیبهشت 1387, 06:14 صبح
  5. چطوری می تونبم با linkbutton پرش به مکان دلخواه صفحه داشته باشم
    نوشته شده توسط newdba در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 07 شهریور 1385, 16:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •