نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه طراحی یک فرم فشرده

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    53

    نحوه طراحی یک فرم فشرده

    Capture2.JPGسلام دوستان.... چجوری میتونم یک فرم فشرده طراحی کنم که کاربر با کلیک بر روی علامت + در کنار عنوان بتونه به سایر قسمتها دسترسی پیدا کنه؟
    لطفا اگه کسی بلد هست یه توضیح و آموزش مختصر هم بکه... من تازه کار هستم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: نحوه طراحی یک فرم فشرده

    نقل قول نوشته شده توسط payam200525 مشاهده تاپیک
    Capture2.JPGسلام دوستان.... چجوری میتونم یک فرم فشرده طراحی کنم که کاربر با کلیک بر روی علامت + در کنار عنوان بتونه به سایر قسمتها دسترسی پیدا کنه؟
    لطفا اگه کسی بلد هست یه توضیح و آموزش مختصر هم بکه... من تازه کار هستم
    می تونی چندتا فرم بسازی : مثلا Form1 و Form2 .
    حالا یه آبجکت ازش بساز یعنی :
                Form2 obj = new Form2();

    حالا اونو به دو صورت :
                obj.Show();
    obj.ShowDialog();


    فراخوانی کنی .

    اگر نخوای از روش بالا بری :
    جاهایی رو که کنترل گذاشتی ، روی اون ها کنتر دیگه بزار Enabled اونارو False کن . حالا با انجام رویدادی که مد نظر داری ، ابتدا Enabled کنترل های اول رو false کن و بعد کنترل های جدید رو True کن.
    البته این کار خیلی مناسب نیست ولی اگه کنترل هات کم باشه . خوبه .

تاپیک های مشابه

  1. نحوه طراحی فرم لاگین ! F1
    نوشته شده توسط vapa_71 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 13 مهر 1391, 15:29 عصر
  2. سوال: نحوه طراحی این فرم به چه صورت است
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1391, 14:34 عصر
  3. نحوه طراحی فرم عضویت در asp به شکل زیر
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 31 فروردین 1391, 09:17 صبح
  4. مبتدی: نحوه استفاده از فرم طراحی شده در پروژه؟
    نوشته شده توسط one hacker alone در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 اسفند 1390, 19:15 عصر
  5. مشکل در نحوه طراحی فرم- نحوه استفاده از پنل ها
    نوشته شده توسط Kubuntu در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 21 خرداد 1390, 19:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •