نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    Red face کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    بنام خدا
    سلام
    امیدوارم که حال همتون خوب باشه !

    دوستان من میخوام 30 ردیف آخر دیتابیس رو بیارم !
    این کد پایین همه اطلاعات دیتابیس رو از اول به آخر میاره در حالی که من میخوام از آخر به اول بیاره و اینکه بصورت محدود یعنی مثلا 30 تا بیاره !!

    مثلا:

    while($my=mysql_fetch_assoc($dbresult))
    {
    echo $my['Name'];
    }


    باتشکر از تمامی دوستان عزیز !
    آخرین ویرایش به وسیله alifaraji : شنبه 07 دی 1392 در 17:18 عصر دلیل: تصحیح غلط ها

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    ببخشید که سطح سوال مبتدیه ولی خب من بلد نیستم !

    یعنی این همه کاربر استاد تو این سایته ولی هیچ کدوم اینو بلد نیست! ؟

  3. #3

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    انتهای کوئریتون اینو اضافه کنید:

    ....
    ORDER by X DESC
    LIMIT 30


    بجای x ستونی که مد نظرتون رو وارد کنید... معمولا id یا date

    اینجوری نتایج صعودی (کم به زیاد - برعکس حالت عادی) چیده میشن و فقط 30 مورد رو بر میگردونه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    ببخشید چون تازه واردم خودتون اینجا وارد کنید تا یاد بگیرم
    <?php
    include("confing.php");
    $dbresult=mysql_query("SELECT * FROM table",$sql);
    while($my=mysql_fetch_assoc($dbresult))
    {
    echo "LastName : ".$my['LastName']."Name: ".$my['Name']."<br />";
    }

    mysql_close($sql);
    ?>

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    سلام
    این کد :
    <?php
    include("confing.php");
    $dbresult=mysql_query("SELECT * FROM `table` ORDER by `id` DESC LIMIT 30",$sql);
    while($my=mysql_fetch_assoc($dbresult))
    {
    echo "LastName : ".$my['LastName']."Name: ".$my['Name']."";
    }

    mysql_close($sql);

    ضمن config درسته نه confing!

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    خیلی خیلی ممنون!
    ولی وقتی میزام مینویسه که تو خط 13 مشکل وجود داره که اون خط میشه :
    while($my=mysql_fetch_assoc($dbresult))

    باتشکر از همه ی اساتید !

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    ایران
    پست
    36

    نقل قول: کد دریافت اطلاعات از دیتابیس

    مشکلم حل شد فهمیدم مشل از کجاست !
    مشکل از کد شما نیست !
    باتشکر فراوان

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: ارسال دریافت و خواندن و جستجوی اطلاعات از دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط Mohamad.Net.MSDN در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1391, 23:51 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1390, 09:44 صبح
  3. سوال: برای دریافت اطلاعات دیتابیس به ترتیب حروف الفبا
    نوشته شده توسط m_feyz در بخش MySQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مرداد 1389, 00:12 صبح
  4. دریافت اطلاعات از دیتابیس Access
    نوشته شده توسط Messenger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 تیر 1386, 20:21 عصر
  5. دریافت اطلاعات از IE
    نوشته شده توسط Hidarneh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 شهریور 1382, 09:44 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •