نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: Arrow keys

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123

    Arrow keys

    سلام

    چطور می تونم Arrow keys را با کد نویسی فعال کنم ؟
    مثلا می خواهم با زدن کلید بالایی کلیدهای جهت دار ،پیغامی نمایش داده شود؟
    در onkeypress کدهای زیر را تعریف کردم

    if key=chr(key_F2) then
    ShowMessage('xxxx');

    if key=#13 then
    ShowMessage('xxxx');
    البته این کدها کلید بالایی Arrow keys را فعال نمی کنند ولی با زدن کلید F2 و یا Enter پیغام نمایش داده می شود

    اما وقتی آنها را به شکل زیر تغییر دادم نتیجه ای حاصل نشد.

    if key=Chr(VK_UP) then
    ShowMessage('xxxx');

    if key=chr(Key_Up) then
    ShowMessage('xxxx');

    خاطر نشان می کنم که یونیت Qt را در قسمت Uses نیز تعریف کردم.

    لطفا راهنمایی کنید

    ---------------
    با تشکر از همگی دوستان

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    لینکی که شما گفتید چیز خاصی نداشت اما توضیحی هم که در arianexpress داده بودید هم دردی رو دوا نکرد :(

    برای کنترل کلید های جهت از کد زیر استفاده میشود و برای دیدن بقیه کلیدها
    به راهنمای دلفی مراجعه نمایید.
    در رویداد On Key Down شی مورد نظر کد زیر را تایپ کن :
    کد:
    case key of
    VK_LEFT : ShowMessage('Left Arrow key');//Left Arrow key
    VK_UP : ShowMessage('Up Arrow key');//Up Arrow key
    VK_RIGHT : ShowMessage('Right Arrow key'); //Right Arrow key
    VK_DOWN : ShowMessage('Down Arrow key'); //Down Arrow key
    end;
    :?: :roll:

  4. #4
    سلام،

    کلیدهای جهتی منجر به رخ دادن OnKeyPress نمی شوند.
    کد رو در رخدادگردان OnKeyDown بنویسید:
    if key=VK_UP then
    ShowMessage('xxxx')


    یونیت Qt برای برنامه های Cross Platform است و به این موضوع ارتباطی ندارد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123
    با تشکر از پاسخ شما و همچنین دلفی 3000
    :wink: 8)

  6. #6
    من هم این مشکل رو دارم
    ولی همین را مى دانم که متد onkeydown موقع زدن اروکی فراخوانی نمیشود
    البته فقط برای button

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    بندرعباس ص پ 3769-79145
    پست
    149
    با سلام
    در مورد کلید tab چی؟ میشه یه راهنمایی بکنید؟

  8. #8
    سلام،

    کلید TAB منجر به رخ دادن هیچ یک از آن رویدادها نمی شود. در پاسخ پیغام CM_DIALOGKEY می توانید کلید TAB را پردازش کنید. کلیدهای جهتی روی Button ها هم منجر به رخ دادن آن رویدادها نمی شود، آن را نیز می توانید اینجا پردازش کنید.
    type
    TForm1 = class(TForm)
    Edit1: TEdit;
    Edit2: TEdit;
    Button1: TButton;
    private
    procedure CMDialogKey(var message: TCMDialogKey); message CM_DIALOGKEY;
    public
    end;

    ...


    procedure TForm1.CMDialogKey(var message: TCMDialogKey);
    begin
    if message.CharCode = VK_TAB then
    ShowMessage('TAB');

    if message.CharCode = VK_UP then
    message.CharCode := 0;

    inherited;
    end;

تاپیک های مشابه

  1. function keys
    نوشته شده توسط mohammadsaleh در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 21:59 عصر
  2. Primary Keys
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آبان 1386, 23:52 عصر
  3. شناسایی Arrow key ها
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 15:47 عصر
  4. Arrow Key
    نوشته شده توسط Metaldevil در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 24 خرداد 1386, 20:49 عصر
  5. تشخیص کلید فشرده شده (Arrow key)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 20:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •