نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تابع Xml.textreader

  1. #1

    تابع Xml.textreader

    سلام دوستان من یه آموزش ویژوال 2008 دارم
    و با اون #Cمیخونم
    ولی حوب من دارم با ویژوآل 2012 کار میکنم ولی تاحالا فرقی نیمکرد
    اما رسیدم به XML وقتی که یه فایل XML ایجاد میکنم
    میخوام حالا از XML بخونم توی Form لودش کنم
    توی آموزش میاد از این تابع


    StreamReader fstrm = newStreamReader("Car.xml");

    استفاده میکنه
    که وقتی من میخوام از این تابع
    استفاده
    اما میاد از تابع XML.TextReader استفاده میکنه
    اما وقتی من میخوام از این تابع استفاده کنم نمیشه یعنی اصلا چنین تابعی نداره

    لطفا کمک کنید
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: تابع Xml.textreader

    لطفا یکی جواب بده

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار AmiRReZzZzA
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    51

    نقل قول: تابع Xml.textreader

    سلام برای کار با xml ها باید ابتدا از using.system.xml; در یوزینگ هاتون استفاده کنید
    برای ایجاد یک فایل xml می توانید از این کد استفاده کنید :
    XmlDocument xmldoc = new XmlDocument();
    XmlElement xmlelem;
    XmlNode xmlnode;
    XmlText xmltext;
    xmlnode = xmldoc.CreateNode(XmlNodeType.XmlDeclaration, "", "");
    xmldoc.AppendChild(xmlnode);
    xmlelem = xmldoc.CreateElement("", "PassWord", "");
    xmltext = xmldoc.CreateTextNode(txtFamily.Text);
    xmlelem.AppendChild(xmltext);
    xmldoc.AppendChild(xmlelem);
    xmldoc.Save(@"D:" + "\\Youre Xml Name.xml");
    this.Close();

    و همینطور برای خواندن فایل xml از این کد می توانید استفاده کنید :
           XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();
    XmlNodeList xmlNodeList;
    XmlNode xmlNode;
    xmlDoc.Load(@"D:\\Youre Xml Name.xml");
    xmlNodeList = xmlDoc.GetElementsByTagName("PassWord");
    xmlNode = xmlNodeList.Item(0);
    txtName.Text = xmlNode.InnerXml.ToString();

    این چیزی که شما نوشته بودید هم تا جایی که من یادمه زیاد ربطی به کار با xml نداره و برای کارکردن با فایل های Text معمولی هستش
    امیدوارم مفید بوده باشه .

تاپیک های مشابه

  1. تابع جستجو در XML
    نوشته شده توسط arsolati در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 08:49 صبح
  2. تابع بازگشتی و xml , treeview
    نوشته شده توسط میتی دات نت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 21:19 عصر
  3. چگونه با اکتیوکسها مانند یک تابع رفتار کنم؟
    نوشته شده توسط توسلی در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 17:05 عصر
  4. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح
  5. برای برنامه هاتون تابع تعریف کنید
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اسفند 1381, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •