نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: به رنگ خاص در آوردن سه رقم سه رقم در تکست باکس

  1. #1

    Smile به رنگ خاص در آوردن سه رقم سه رقم در تکست باکس

    سلام دوستان
    من تکست باکسی دارم که میخوام در اون رقم ها سه رقم سه رقم جدا بشن و علاوه بر اون سه رقم اول به یه رنگ خاص و سه رقم بعدی هم به یه رنگ و دوباره سه رقم بعدی به رنگ سه رقم اول و به همین ترتیب
    مثلا"
    123456789
    سه رقم سه رقم جدا کردن رو نوشتم فقط نمیدونم واسه اینکه هر سه رقم رو به یه رنگ در بیارم باید چی کار کنم؟؟
    کسی ایده ای داره ؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: به رنگ خاص در آوردن سه رقم سه رقم در تکست باکس

    بهتر است از ریچ تکس باکس استفاده کنید
    چون قابلیت رنگ آمیزی هر بخشی از متن خودش را دارد
    برای رنگ آمیزی هر قسمت متن میتونی آن قسمت را با در دست داشتن ایندکس شروع متن و طول متن انتخاب کنی و سپس سلکشن را رنگ آمیزی کنی
    rtb.Select(Index, Length);
    rtb.SelectionColor = Color.Blue;

    برای جدا کردن سه رقم سه رقم هم میتونی از ساب استرینگ استفاده کنی
    برنامه اش رو نوشتم ولی کدشو قرار نمیدم چون تمرین کلاسی هست،
    خیلی ساده است، هدف راهنماییست!
    ولی عکسشو میزارم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: به رنگ خاص در آوردن سه رقم سه رقم در تکست باکس

    ممنون بابت راهنماییتون
    من تا اینجاشو رفتم ولی فک میکنم اشتباه باشه!! میشه یه بررسی کنید ؟
    for (int i = -3; i < richTextBox1.TextLength; i++)
    {

    richTextBox1.Select(i + 3, 1);
    if (j != 3)
    {
    j++;
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Blue;
    if (j == 3) k = 0;
    }
    else if (k != 3)
    {
    //richTextBox1.Select(i + 3, 1);
    k++;
    richTextBox1.SelectionColor = Color.Magenta;
    if (k == 3) j = 0;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بدست آوردن مکان حرف وارد شده در تکست باکس
    نوشته شده توسط h.jaza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 19:45 عصر
  2. سوال: چطوري ميشه back يه cell خاص از datagrid رو يك رنگ خاص كرد؟
    نوشته شده توسط combo_ci در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 18:02 عصر
  3. تغییر رنگ Textbox با یک رنگ خاص
    نوشته شده توسط amirferdowsi در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آبان 1386, 18:05 عصر
  4. اختصاص رنگ خاص به کنترل dbgrid
    نوشته شده توسط Amir_Sharif در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 19:32 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •