نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه نمایش بدم تصویری رو که نام آن Database هست ولی خود تصویر در یک پوشه؟

  1. #1

    Question چگونه نمایش بدم تصویری رو که نام آن Database هست ولی خود تصویر در یک پوشه؟

    درود دوستان

    میخوام تصویر هر محصول رو جلوی نام محصول نمایش بدم در list view اما روش این کار رو بلد نیستم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید. یا لینک بدید.

  2. #2

    نقل قول: چگونه نمایش بدم تصویری رو که نام آن Database هست ولی خود تصویر در یک پوشه؟

    در View کافیه این گونه بنویسیم



    @foreach (var item in Model)
    {
    <img src="@Url.Content("/Content/AdminImages/" + item.ProductImageUrl)" />
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونه نمایش بدم تصویری رو که نام آن Database هست ولی خود تصویر در یک پوشه؟

    کافیه در view این کد رو بنویسیم


    @foreach (var item in Model)
    {
    <img src="@Url.Content("/Content/Images/" + item.ProductImageUrl)" />
    }

تاپیک های مشابه

  1. چگونه میتونم رمزهای مرورگر رو نمایش بدم
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 خرداد 1392, 15:05 عصر
  2. سوال: چگونه یک تصویر رو توی متن ایمیل ارسالی نمایش بدم ؟
    نوشته شده توسط thacker در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1392, 03:21 صبح
  3. چگونه 2 عکس رو روی هم نمایش بدم
    نوشته شده توسط nasser115 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 14 مرداد 1390, 17:01 عصر
  4. چگونه اطلاعات و از پایگاه روی صفحه نمایش بدم
    نوشته شده توسط alij256256 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 14:30 عصر
  5. نمایش فایل تصویری(فیلم)MPEG
    نوشته شده توسط free در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 10:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •