نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جایگزین توابع API معروف FlashWindow و SetActiveWindow؟

  1. #1

    جایگزین توابع API معروف FlashWindow و SetActiveWindow؟

    سلام
    حتما خیلی از شما برای جلوگیری از اجرای مجدد برنامه کاربردی در سیستم عامل و در نتیجه آن، صرفه جویی در منابع سیستم عامل با روال Main و از آن مهمتر App.PrevInstance آشنا هستید؟ در VB من با استفاده از FindWindow برنامه را جستجو و با استفاده از توابع Sleep و FlashWindow و SetActiveWindow این کار را انجام می دادم. اما با ورود Class Library می خواستم بدانم، جایگزین های این توابع در کجای این Library قرار دارند؟

    دانسته هایم :
    Sleep ---> Thread.Sleep
    &lt;App.PrevInstance ---><P dir=ltr>
    Function PrevInstance() As Boolean
    If Ubound(Diagnostics.Process.GetProcessesByName(Diag nostics.Process.GetCurrentProcess.ProcessName)) > 0 Then
    Return True
    Else
    Return False
    End If
    End Function
    </p>

  2. #2
    marandi عزیز توابع API را هم می توانی در .NET استفاده کنی البته به شیوه جدید.

  3. #3
    سلام
    بله از این موضوع آگاهی دارم که با استفاده از DllImport می توان اینکار را انجام داد ولی به گفته Microsoft دیگر نیازی به توابع کمی پیچیده API نیست چون تمامی توابع API در dot NET Class Library جایگزینی دارند و من می خواهم این جایگزین ها را بیابم.
    در ضمن بهتر نیست که خود را از همان ابتدا با امکانات جدید dot NET وقف دهیم. (به نظر من)

    اگه کسی در مورد تغییر دو تابع GetPrivateProfileString و SetPrivateProfileString در dot NET Class Library خبر داره به من هم بگه.؟؟؟؟ :roll: :roll: :cry: :cry:

  4. #4

  5. #5
    سلام
    دستت درد نکنه، خیلی جالب بود؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •