نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ArAkBoY2
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    از نام كاربريم معلومه
    پست
    28

    Question حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    سلام به همگي
    يه سوال داشتم؟
    چطور ميشه اسكرول بار datagride رو با حركت اسكرول ماوس بالا پائين كرد؟؟؟؟
    ممنون ميشم اگه كمكم كنيد
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 11 دی 1392 در 00:29 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,394

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    برنامه رو براتون ارسال کردم .

  3. #3
    کاربر جدید آواتار ArAkBoY2
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    از نام كاربريم معلومه
    پست
    28

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    ولي من چيزي دريافت نكردم
    اگه ميشه همينجا توضيح بديد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,394

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    اینم سورس این آموزش
    http://s5.picofile.com/file/81064629...croll.zip.html
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 11 دی 1392 در 00:29 صبح

  5. #5
    کاربر جدید آواتار ArAkBoY2
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    از نام كاربريم معلومه
    پست
    28

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    ميشه در باره ي اين بيشتر توضيح بديد؟؟
    ممنون ميشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m.4.r.m
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,394

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    توضیح لازم نیست سورس کد دادم بهتون از سورس استفاده کنید دیگه

  7. #7
    کاربر جدید آواتار ArAkBoY2
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    از نام كاربريم معلومه
    پست
    28

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    من اينطور زياد متوجه نميشم اگه ميشه همين جا توضيح بديد
    با تشكر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,175

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    نقل قول نوشته شده توسط ArAkBoY2 مشاهده تاپیک
    من اينطور زياد متوجه نميشم اگه ميشه همين جا توضيح بديد
    با تشكر
    چرا شما به سورس دقت نمیکنی؟


    این کد رو میزاری تو فرم لود برنامت بعد با ماژول سورسی که جناب m.4.r.m دادند میتونی دیتاگرید را با موس حرکت بدی

     'Subclass the datagrid control to allow mousewheel useage
    lpPrevWndProc = SetWindowLong(DataGrid1.hWnd, GWL_WNDPROC, AddressOf WndProc)

  9. #9

    نقل قول: حركت اسكرول بار datagride با اسكرول ماوس

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    چرا شما به سورس دقت نمیکنی؟


    این کد رو میزاری تو فرم لود برنامت بعد با ماژول سورسی که جناب m.4.r.m دادند میتونی دیتاگرید را با موس حرکت بدی

     'Subclass the datagrid control to allow mousewheel useage
    lpPrevWndProc = SetWindowLong(DataGrid1.hWnd, GWL_WNDPROC, AddressOf WndProc)
    با تشکر از شما
    اگه بخوام همین کار رو برای چند تا فرم تو یه برنامه انجام برم چیکار باید بکنم ؟


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل با اسكرول بار
    نوشته شده توسط saeed5884 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 خرداد 1392, 17:43 عصر
  2. سوال: مشكل در حركت نكردن اسكرول در DBGrid
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 فروردین 1390, 11:00 صبح
  3. حركت اسكرول بار به وسيله قلطك موس
    نوشته شده توسط arash mehrani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 13:49 عصر
  4. سوال: مشكل در اسكرول بار پنل
    نوشته شده توسط MZOSAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1387, 17:38 عصر
  5. مشكل با اسكرول در ليست باكس WPF
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 10:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •