نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پشت پرده دستور count چه خبره؟ انتخاب با * یا ID?

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار amiragha2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    82

    پشت پرده دستور count چه خبره؟ انتخاب با * یا ID?

    سلام

    امروز داشتم کار می کردم یه سری سوال واسم پیش اومد،
    من برای بدست اوردن تعداد رکورد های یه جدول کد زیر رو استفاده کردم:
    $countt=mysql_query('SELECT COUNT(`id`) FROM `user`');
    echo mysql_result($countt,0);


    که فیلد id یه پرایمری کی هست که ai هم هست. دیتابیسم هم فوق العاده بزرگه.
    حالا سوالم اینجاس که
    1-اگر من همین دستور رو با COUNT(*) صدا بزنم، چه تفاوتی از لحاظ سرعت داره؟ و دلیل تفاوتش چیه؟ ینی اون پشت دقیقا چه اتفاقی می افته.
    2-در اینجین های متفاوت مثل Inno و یا myisam هم این تفاوت سرعت(اگر تفاوتی هست)، مشخصه؟ ینی اصلا فرقی در این دستورا دارن یا نه؟

    متشکرم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: پشت پرده دستور count چه خبره؟ انتخاب با * یا ID?

    این سوال ارتباطی به PHP نداره. توی انجمن بانک اطلاعاتی باید سوال میپرسیدی.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار amiragha2
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    پست
    82

    نقل قول: پشت پرده دستور count چه خبره؟ انتخاب با * یا ID?

    بله حق با شماست چون من دارم با phpmyadmin می پرسیدم و با php دستوراتش رو اجرا کردم فکرکردم جاش اینجاست.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: طریقه نوشتن دستور count
    نوشته شده توسط VisualBasic-NET در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 14:34 عصر
  2. نحوه استفاده از دستور count در یک کئوری استرینگ vb6
    نوشته شده توسط beautysunshine در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 01 اسفند 1386, 09:37 صبح
  3. نکته جالب در مورد دستور (*)count
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:34 صبح
  4. در مورد اجرای فرمان پشت پرده
    نوشته شده توسط zarrin_306 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 شهریور 1385, 14:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •