نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خطای string or binary data would be truncated در ذخیره عکس در دیتابیس

  1. #1

    Post خطای string or binary data would be truncated در ذخیره عکس در دیتابیس

    دوستان من در بانک اس کیو الم سه تا داده رو می خوام ذخیره کنم اولی و دومی متن هستند و در سومی می خوام عکس ذخیره کنم نوعش رو هم image تعریف کردم حالا توی سی شارپ وقتی می خوام فرمان ذخیره متن از داخل دو تکست باکس و عکسی که در داخل picture box هست رو بنویسم اروری می ده که عکسش رو قرار دادم. ضمنان کدهایی که نوشتم هم اینجا هستند: ممنون میشم راهنماییم کنید و بگید که علت مشکل کجاست؟

    string strr;
    strr = "Data Source=.;Initial Catalog=bca;Integrated Security=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(strr);
    con.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into Table_1(name,pass,akss)values(@name,@pass,@akss)", con);
    com.Parameters.AddWithValue("@name", textBox1.Text.Trim());
    com.Parameters.AddWithValue("@pass", textBox2.Text.Trim());

    MemoryStream Memory = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(Memory, pictureBox1.Image.RawFormat);
    byte[] arrImage = Memory.GetBuffer();
    Memory.Close();
    com.Parameters.AddWithValue("@akss", arrImage);
    com.ExecuteNonQuery();
    com.Parameters.Clear();
    MessageBox.Show("عکس شما ذخيره شد");
    con.Close();
    return;

    این هم تصویر ارور:
    http://www.uploadax.com/images/98184320572514275324.jpg
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد درج عکس

        System.Data.OleDb.OleDbConnection MyConnection;
    private void Insert_Customer_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string strConn = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=Customer.accdb;Persist Security Info=True;Jet OLEDB:Database Password=123";
    MyConnection = new System.Data.OleDb.OleDbConnection(strConn);
    }

    private void InsertBtn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    System.Data.OleDb.OleDbCommand myCommand = new System.Data.OleDb.OleDbCommand();
    string sql = null;

    MyConnection.Open();
    myCommand.Connection = MyConnection;
    byte[] imageContent = File.ReadAllBytes(imagePathTxt.Text);
    sql = "INSERT INTO [Customer_Data] (Image) VALUES (@photo)";
    myCommand.CommandText = sql;
    OleDbParameter ph = new OleDbParameter("@photo", OleDbType.VarBinary);
    ph.Value = imageContent;
    ph.Size = imageContent.Length;
    myCommand.Parameters.Add(ph);
    myCommand.ExecuteNonQuery();
    MyConnection.Close();
    }

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد درج عکس

    یعنی مشکل کدهای من کجا بوده؟؟ میشه روی همون کد من توضیح بدین؟ ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد درج عکس

    راه حل این نمونه کد مثل کد خودتون هست:
    public static void PerisitImage(string path, IDbConnection connection)
    {
    using (var command = connection.CreateCommand ())
    {
    Image img = Image.FromFile (path);
    MemoryStream tmpStream = new MemoryStream();
    img.Save (tmpStream, ImageFormat.Png); // change to other format
    tmpStream.Seek (0, SeekOrigin.Begin);
    byte[] imgBytes = new byte[MAX_IMG_SIZE];
    tmpStream.Read (imgBytes, 0, MAX_IMG_SIZE);

    command.CommandText = "INSERT INTO images(payload) VALUES (:payload)";
    IDataParameter par = command.CreateParameter();
    par.ParameterName = "payload";
    par.DbType = DbType.Binary;
    par.Value = imgBytes;
    command.Parameters.Add(par);
    command.ExecuteNonQuery ();
    }
    }

  5. #5

    نقل قول: مشکل در نوشتن کد درج عکس

    ممنون از پاسختون ولی یه سوال کد من کجاش اشکال داشته که اون ایراد رو گرفته این رو از این جهت می گم که دیگه اشتباه تکراری انجام ندهم ، قبلا این کدو می زدم درست کار می کرد نمی دونم اشکال کارم کجاست؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: خطای string or binary data would be truncated در ذخیره عکس در دیتابیس

    درود
    این ارور زمانی داده می شود که مقداری که شما سعی بر ریختن آن در فیلد میکنید بیشتر از اندازه فیلد باشه

  7. #7

    نقل قول: خطای string or binary data would be truncated در ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Babak-Magic مشاهده تاپیک
    درود
    این ارور زمانی داده می شود که مقداری که شما سعی بر ریختن آن در فیلد میکنید بیشتر از اندازه فیلد باشه
    سلام ضمن تشکر از توضیحتون. یعنی داخل فیلدهای غیر از عکس که از نوع nvarchar هستند این مشکلل بوجود آمده یا مربوط به همون فیلد عکس میشه؟ برای رفعش باید چیکار کنم؟ در فیلد اول و دوم هدفم ثبت نام و نام خانوادگیه و از نوع nvarchar تعریفشون کردم. ممنون میشم راهنماییم کنید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: خطای string or binary data would be truncated در ذخیره عکس در دیتابیس

    درود
    من توی کد شما مشکلی نمی بینم و درسته کداتون.فیلدای نام و پسوردتون رو چک کنید

تاپیک های مشابه

  1. خطای string or binary data would be truncate در متد SubmitChange
    نوشته شده توسط Saeed-CANcel در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 آبان 1392, 00:47 صبح
  2. خطای String or binary data would be truncated
    نوشته شده توسط mhdashtii در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1392, 10:23 صبح
  3. این خطا از چیه ؟ String or binary data would be truncated.
    نوشته شده توسط hobab-theme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 13:02 عصر
  4. String or binary data would be truncated
    نوشته شده توسط rahil_2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 تیر 1388, 16:18 عصر
  5. ارور : String or binary data would be truncated
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •