نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقایسه دو آرایه عددی

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تالش
    پست
    29

    Question مقایسه دو آرایه عددی

    خسته نباشید دوستان،من میخوام تک تک عناطر متناظر دوتا آرایه یک بعدی رو با هم مقایسه کنم،بطوری که اگه حتی اختلاف یکی از این مقایسه از یه حدی بیشتر باشه یه کاری برام انجام بده،نمیدونم چیکار باید کنم،ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: مقایسه دو آرایه عددی

    نوع عناصر آرایه شما چیست و چه نوع مقایسه ای می خواهید انجام دهید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تالش
    پست
    29

    نقل قول: مقایسه دو آرایه عددی

    نوع عناصر آرایه دابل هستن،میخوام تا زمانی که اختلاف دو عناصر کمتر از 0.05 نشده یک سری عملیات رو آرایه انجام بشه(اختلاف تمام عناصرهای متناظر باید کمتر از 0.05 باشه)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: مقایسه دو آرایه عددی

    for (int i=0;i<10;i++)//Count =10 تعداد خانه های آرایه
    {
    if (d1[i]-d2[i]<0.05)
    break;
    else
    //کارهایی که میخواهید انجام دهید
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    تالش
    پست
    29

    نقل قول: مقایسه دو آرایه عددی

    خوب من همچین کدی نوشته بودم،اینجا اگه همون خانه اول آرایه شرط صدق کنه که از حلقه درمیاد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hmbarnamenevis
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    رفسنجان - کشکوئیه
    پست
    133

    نقل قول: مقایسه دو آرایه عددی

    شما گفته بودید تا زمانی که...
    اگر منظورتان تمام عناصر آرایه است کدش این خواهد بود:
    bool b=false;
    for (int i=0;i<10;i++)//Count =10 تعداد خانه های آرایه
    {
    if (d1[i]-d2[i]<0.05)
    b=true;
    }
    if (b).......

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مقایسه دو آرایه لیست با هم
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 تیر 1392, 14:24 عصر
  2. سوال: خواندن یک آرایه عددی با دو ستون از فایل تکست
    نوشته شده توسط majid zarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 13:06 عصر
  3. مقاله: مقایسه سرعت و قدرت توابع(شبکه، آرایه و حلقه ها)
    نوشته شده توسط Yousha در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 21:51 عصر
  4. فیلتر کردن فیلد کاراکتری جهت مقایسه از نوع عددی
    نوشته شده توسط Borland-Delphi7 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 18:04 عصر
  5. مشکل FastReport با آرایه و بعضی انواع عددی
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 شهریور 1384, 17:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •