نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

    با سلام خدمت دوستان
    چطور تکتس باکسی که مالتی لاین هست و داده داخلش ریخته میشه اسکرول همیشه پایین باشه و آخرین داده را نمایش بده ؟
    با تشکر از همه :)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار maythamahmadi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    String Location="Iran.Hamedan";
    پست
    135

    نقل قول: scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

    خوب میتونی تو خاصیت text_change جوری کد نویسی کنی که طول کاراکترها رو بگیره و بره به آخرین کاراکتر.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

    نقل قول نوشته شده توسط maythamahmadi مشاهده تاپیک
    خوب میتونی تو خاصیت text_change جوری کد نویسی کنی که طول کاراکترها رو بگیره و بره به آخرین کاراکتر.
    راه ساده تری هم هست قبلا انجام دادم با دستورات خود اسکرول بود منتها الان هرچی فکر میکنم یادم نمیاد و نیاز به این کاره سختی که شما میگی نیست :)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

    منظورم این بود
                TxtAll.SelectionStart = TxtAll.Text.Length;
    TxtAll.ScrollToCaret();


  5. #5

    نقل قول: scroll textbox multiline اسکرول کردن به انتهای تکتس باکس مالتی لاین

    سلام 2 تا راه داری
    روش اول که خیلی هم سادس به جای
     textBox1.Text += ("Parsa\r\n");

    از
    textBox1.AppendText("Parsa\r\n");


    روش دوم

    با همون روش
     textBox1.Text += ("Parsa\r\n");

    تکست باکس پر کن بعد SelectionStart تکستباکس برابر طول رشته داخل تکست باکس قرار بده (مکان نما میره آخر متنت)
    بعد تابع این تابع textBox1.ScrollToCaret() رو اجرا کن تکست باکس Scroll میشه به جایی که مکان نمات هست!
                for (int i = 0; i < 1000; i++)
    {
    textBox1.Text += ("Parsa\r\n");
    }
    textBox1.SelectionStart = textBox1.Text.Length;
    textBox1.ScrollToCaret();

    (این روش وقتی به درد میخوره که بخای به فسمت خاصصی از متنت اسکرول کنی وگرنه واسه اسکرول کردن به آخر تکست باکس تابع قبلی هم تایپش کمتره هم سریعتر اجرا میشه)

تاپیک های مشابه

  1. نحوه پاک کردن اسکرول داخل تکست باکس مالتی لاین
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 28
    آخرین پست: یک شنبه 08 دی 1392, 21:16 عصر
  2. سوال: اضافه کردن به انتهای لیست باکس
    نوشته شده توسط hamedd82 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 فروردین 1391, 17:01 عصر
  3. textbox multiline
    نوشته شده توسط dalaho در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 19:59 عصر
  4. اسکرول کردن فرم ؟
    نوشته شده توسط hassan_RK در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 آبان 1383, 01:21 صبح
  5. اسکرول کردن PIctureBox
    نوشته شده توسط BehnamPro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 14:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •