نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: درج خودکار مبلغ کل پس از زدن کلید Tab

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    درج خودکار مبلغ کل پس از زدن کلید Tab

    سلام

    من فرمی دارم که میخوام پس از وارد کردن قیمت واحد و مبلغ تخفیف پس از زدن کلید Tab به طور خودکار مبلغ کل محاسبه شود و در تکست باکس مربوط به قیمت کل مقدار آن درج شود.

    لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: درج خودکار مبلغ کل پس از زدن کلید Tab

    نقل قول نوشته شده توسط manit44 مشاهده تاپیک
    سلام

    من فرمی دارم که میخوام پس از وارد کردن قیمت واحد و مبلغ تخفیف پس از زدن کلید Tab به طور خودکار مبلغ کل محاسبه شود و در تکست باکس مربوط به قیمت کل مقدار آن درج شود.

    لطفا راهنماییم کنید چکار کنم؟

    ممنون.
    private void TextBoxes_TextChanged()
    {
    decimal N1 = default(decimal);
    decimal N2 = default(decimal);
    try
    {
    N1 = Convert.ToDecimal(textBox1.Text);
    }
    catch
    {
    N1 = 0;
    }
    try
    {
    N2 = Convert.ToDecimal(textBox2.Text);
    }
    catch
    {
    N2 = 0;
    }
    textBox3.Text = (N1 - N2).ToString();
    }
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBoxes_TextChanged();
    }

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    TextBoxes_TextChanged();
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: درج خودکار مبلغ کل پس از زدن کلید Tab

    1-اگه بخوام مبلغ تخفیف رو بر حسب درصد حساب کنم فرمول سی شارپش چیه؟

    2- اگه بخوام تعداد هم به صورت مسئله اضافه کنم باید چکار کنم؟ یعنی اینکه اول تعداد را وارد کنم بعد قیمت واحد رو وارد کنم و بعد مبلغ تخفیف رو وارد کنم و در نهایت نتیجه را در مبلغ کل ببینم؟

    ممنون.
    آخرین ویرایش به وسیله manit44 : جمعه 13 دی 1392 در 23:15 عصر

تاپیک های مشابه

  1. Eventی که هنگام زدن کلید Tab روی یک کنترل اجرا میشه؟
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:04 عصر
  2. کنترل روی محتویات سلول DataGridView با زدن کلید Tab,Enter و یا کلید دیگر
    نوشته شده توسط saghez در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 دی 1387, 21:52 عصر
  3. با زدن کلید اینتر در هر جا یک رویداد فراخوانی شود
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 فروردین 1384, 11:44 صبح
  4. سوال: درج خودکار تاریخ سیستم در DBGrid
    نوشته شده توسط ali643 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 دی 1382, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •