نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست کد جستجو در richTextBox

  1. #1

    Question درخواست کد جستجو در richTextBox

    لطفا کد جستجو رو بزارید و طریقه وارد کردن آن را بگید خیلی خیلی مبتدی ام
    کد دکمه جستجوگر

    یعنی می خواهم وقتی کلمه یا جمله ای رو داخلش تایپ میکنم بعد با اینتر یا دکمه اون رو میزنم در متن richTextBox پیدا کنه

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    Thumbs up نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    سلام.
    بفرما این رو دانلود کن قابلیت FindNext هم داره....
    یعنی اگه از یک کلمه بیش از 1 بار در ریچ تکس باکس تکرار شده باشه بازدن FindNext همه رو دون دونه بهت نشون میده:
    لینک دانلود:Find In RichTextBox_cSahrp.rar

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : سه شنبه 02 شهریور 1395 در 04:37 صبح

  3. #3

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    سلام
    ممنون
    اینها رو چطوری در برنامه وارد کنم مبتدی ام در حد صفر

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    منظورت چیه؟؟ببین این فایل رو که دانلود کردی یه پوشه داخل فایل زیپ هست اون رو بریز تو درایو یا دسکتاپت بعد از داخل اون بگرد دنبال یه فایل با فرمت
    Visual C#‎ Project و اون رو اجرا کن...
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    Capture55.JPG
    می خوام جستجو رو به برنامه خودم اضافه کنم وقتی عبارت یا کلمه ای توی textBox1 مینویسم و روی دکمه جستجو کلیک میکنم در richTextBox1 عبارت یا کلمه رو پیدا کنه

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    بفرما این کدش بذارش تو رویداد کلیک دکمت:

    int StartPosition = default(int);
    CompareMethod SearchType = default(CompareMethod);

    if (chkMatchCase.Checked == true)
    {
    SearchType = CompareMethod.Binary;
    }
    else
    {
    SearchType = CompareMethod.Text;
    }

    StartPosition = this.Richtextbox1.Text.IndexOf(txtSearch.Text) + 1;

    if (StartPosition == 0)
    {
    MessageBox.Show(txtSearch.Text.ToString() + " پیدا نشد", "نتیجه ای پیدا نشد", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    return;
    }

    this.Richtextbox1.Select(StartPosition - 1, txtSearch.Text.Length);
    this.Richtextbox1.ScrollToCaret();
    Richtextbox1.Focus();

    }

    public void Button2_Click(System.Object sender, System.EventArgs e)
    {
    int StartPosition = this.Richtextbox1.SelectionStart + 2;
    CompareMethod SearchType = default(CompareMethod);

    if (chkMatchCase.Checked == true)
    {
    SearchType = CompareMethod.Binary;
    }
    else
    {
    SearchType = CompareMethod.Text;
    }

    StartPosition = this.Richtextbox1.Text.IndexOf(txtSearch.Text, StartPosition - 1) + 1;

    if (StartPosition == 0)
    {
    MessageBox.Show(txtSearch.Text.ToString() + " پیدا نشد", "نتیجه ای پیدا نشد", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    return;
    }

    this.Richtextbox1.Select(StartPosition - 1, txtSearch.Text.Length);
    this.Richtextbox1.ScrollToCaret();
    Richtextbox1.Focus();

    }

    فکر نکنم تا سورسش رو دانلود و باز کنی چیزی ازش سر در بیاری....
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : شنبه 14 دی 1392 در 17:40 عصر

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    راستی تو کدهام هر جا txtSearch بود بکن textBox1 و هرجا RichTextBox1 بود بکن richtextbox1

  8. #8

    نقل قول: درخواست کد جستجو در richTextBox

    میشه دوستان یک کد جستجو دیگه قرار بدید این خوب کار نمیکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد یک خطاو درخواست کد جستجو
    نوشته شده توسط fomidvar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1388, 19:02 عصر
  2. درخواست کد جستجو با عملگرها
    نوشته شده توسط cycloneso در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 22 بهمن 1387, 14:03 عصر
  3. سوال: درخواست کامپوننت جستجو فایل مانند دیالوگ ویندو
    نوشته شده توسط غلامرضا خوش چهره در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 11:54 صبح
  4. سوال: درخواست کد جستجو دامنه
    نوشته شده توسط moosa2007 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 16:06 عصر
  5. درخواست برنامه جستجو
    نوشته شده توسط dasa در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:26 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •