نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل برگشت دادن بزرگترین مقدار آیدی از دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    مشکل برگشت دادن بزرگترین مقدار آیدی از دیتابیس

    سلام دوستان
    من این کد رو نوشتم برای برگشت دادن بزرگترین مقدار فیلد آیدی و این کد زمانی درست کار میکنه که حتما داخل جدول حداقل یک ردیف وجود داشته باشه


    var q = db.tbl_Driver.Max(c => c.Id);
    var s = q + 1;
    txt_codeR.Text = s.ToString();


    آیا راهی داره بدون اینکه ردیفی در جدول باشه بیشترین مقدار آیدی رو برگردونه

    ممنون میشم جواب بدید

  2. #2

    نقل قول: مشکل برگشت دادن بزرگترین مقدار آیدی از دیتابیس

    من اینجوری می نویسم


    da.SelectCommand = new SqlCommand("SELECT IDENT_CURRENT('EsmeTable') as ID", con);
    da.Fill(ds, "EsmeTable");
    int test = int.Parse(string.Format("{0}", ds.Tables["EsmeTable"].Rows[0]["ID"]));
    txt_C_Code.Text = (test).ToString();


    وقتی ردیفی وجود نداشته باشه مقدار یک رو می ده که می تونید اینجوری تغییرش بدید:


    txt_C_Code.Text = (test-1).ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: مشکل برگشت دادن بزرگترین مقدار آیدی از دیتابیس

    ممنونم که پاسخ دادید

    ولی من با انتیتی نوشتم و این روش جواب نمیده...

  4. #4

    نقل قول: مشکل برگشت دادن بزرگترین مقدار آیدی از دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط Mansoor92 مشاهده تاپیک
    ممنونم که پاسخ دادید

    ولی من با انتیتی نوشتم و این روش جواب نمیده...
    تو sql قسمت identity رو yes گذاشتید؟
    منم هین کار رو کردم، با همین روش جواب داد
    مشکل چیه که می گید جواب نمی ده؟
    آخرین ویرایش به وسیله samin_panahi : پنج شنبه 10 بهمن 1392 در 14:38 عصر

تاپیک های مشابه

  1. پیدا کردن بزرگترین مقدار در دیتابیس
    نوشته شده توسط hr_3303 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 14 بهمن 1390, 17:43 عصر
  2. سوال: نشان دادن مقدار لود شده دیتابیس توسط prograss bar
    نوشته شده توسط ali_1234 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 28 دی 1388, 08:19 صبح
  3. سوال: راهنمایی در برگشت دادن مقدار از رویه ذخیره شده
    نوشته شده توسط jafaripur در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 10:35 صبح
  4. سوال: مشکل در گرفتن یک مقدار از dataset و دادن به یک متغیر
    نوشته شده توسط ahmad65 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 17 آبان 1387, 16:49 عصر
  5. مشکل : پاس دادن مقدار در ایجاد ترد
    نوشته شده توسط me_kabiri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •