نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تشخیص تمام انتخاب های listbox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    تشخیص تمام انتخاب های listbox

    سلام
    یک لیست باکس دارم که چند کلمه در اون وجود دارد. خاصیت انتخاب چند تا را برایش قرار دادم
    حالا میخوام کاربر هر چند تا را انتخاب کرد متوجه بشم که کدوم کلمه ها را انتخاب کرده
    چطوری این امکان پذیر هست؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: تشخیص تمام انتخاب های listbox

    منظورت چیه؟؟یعنی میخوای مثلا آیتم های انتخاب شده در لیبل نمایش داده شه؟؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: تشخیص تمام انتخاب های listbox

    عکس بزار یا کد بزار یا ضمیمه کن

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار headshoter
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    90

    نقل قول: تشخیص تمام انتخاب های listbox

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    foreach (Object selecteditem in listBox1.SelectedItems)
    {
    MessageBox.Show(selecteditem.ToString());
    }

    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    for (int i = 0; i < 10; i++)
    listBox1.Items.Add(i.ToString());

    }


    ببین به دردت میخوره ؟

تاپیک های مشابه

  1. کد VB برای تشخیص تمام نسخه های ویندوز
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 10
    آخرین پست: پنج شنبه 09 شهریور 1391, 14:45 عصر
  2. سوال: انتخاب صفحه های tabcontrol با کلیک بر روی ایتم های listbox
    نوشته شده توسط saeeedft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1388, 09:47 صبح
  3. سوال: انتخاب آیتم های Listbox به صورت رندوم
    نوشته شده توسط loads در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 02:20 صبح
  4. انتخاب شدن تمام رکورد های یک گرید
    نوشته شده توسط آرام جان گل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 13 اردیبهشت 1388, 13:50 عصر
  5. انتخاب تمام آیتم های موجود در لیست باکس
    نوشته شده توسط tehran2009 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اسفند 1387, 17:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •