نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: امنیت mysqli

  1. #1

    امنیت mysqli

    با سلام.

    ایا mysqli قابل هک شدن هست؟ حملاتی از قبیل sql inject و ...

    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: امنیت mysqli

    در صورتی که از اختصاص پارامترها استفاده میکنید. prepared statement ها. امکان هک شدن شما توسط SQL Injection ها تقریبا به صفر میرسه. در واقع prepared statement همون کار mysql_real_escape_string رو انجام میده.

  3. #3

    نقل قول: امنیت mysqli

    در کل امنیتش نسبت به mysql چجور هست؟ ارزشش رو داره یدونه پروژه رو از mysql به mysqli تغییر بدم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: امنیت mysqli

    تغییر یک پروژه ای MySQL به MySQLi به طبع حرکت خوبیه. چون MySQLi سرعت بهتری هم داره. پیشنهاد میکنم تغییرات رو انجام بدید.
    PHP 5.5 به بعد دیگه توابعی که با mysql_ شروع بشند رو ساپورت نمیکنه.
    در صورتی که از prepared statement ها استفاده نکنید. تغییر از mysql به mysqli کمتر از 10 دقیقه طول میکشه. البته اگه تمامی درخواست هاتون به بانک اطلاعاتی؛ به یک تابع یا کلاس ارسال میشند که با تغییر توابع اون کلاس در کمتر از 10 دقیقه این کار صورت میگیره.

  5. #5

    نقل قول: امنیت mysqli

    من یک بار تغییرات رو ایجاد کردم برای mysqli_fetch_assoc و array ارور میداد! نمونه کد:
    $q = "SELECT * FROM test WHERE `id` = 1";
    $result = mysqli_query($q);
    $row = mysqli_fetch_assoc($result);

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: امنیت mysqli

    نه mysql و نه mysqli فقط (PDO)





  7. #7

    نقل قول: امنیت mysqli

    خوب ما 12 تا دیتابیس می خوایم چی کار؟
    ما فقط می خوایم از mysql استفاده بکنیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار nemo php
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    مهاجرت به تهران
    پست
    139

    نقل قول: امنیت mysqli

    خوب ما 12 تا دیتابیس می خوایم چی کار؟
    ما فقط می خوایم از mysql استفاده بکنیم

    دریک پروژه ای از شما میخوان بانک تونو تغییر بدید به یک بانک دیگه(mysql to oracle ) شما با pdo این کاررو بهتر وسریتر انجام میدید.
    درضمن امنیتشم بالاتره و
    کار باهاش راحت تره.
    سردگمی در کد های mysqlرو ندارید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: امنیت mysqli

    پیشنهاد من هم PDO هست، امنیت PDO بالاتره.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار a_mzadeh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: امنیت mysqli

    من یه پیشهاد دیگه هم برای شما دارم، اگر شما یه کلاس برای ارتباط با دیتابیس بنویسی و همه جا از کلاس خودت استفاده کنی، خیلی راحت می‌تونی مدل اتصال به دیتابیس رو تغییر بدی. فقط کافی هست توابع کلاس خودت رو منطبق با نیاز جدید تغییر بدی.

    موفق باشی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: امنیت mysqli

    parametrized query ها هم توی Mysqli و هم pdo پشتیبانی میشوند ! pdo براحتی با خیلی از DBMS ها میتونه کار کنه ! اما برای mysql قطعا mysqli سرعت و انعطاف بیشتری داره ! این حرف های این از اون بهتره و این حرفا هم بگذارین کنار. باید دید پروژه چی هست و چقدر نیاز به اعمال تغییرات و خیلی پارامتر های دیگه داره ...

  12. #12

    نقل قول: امنیت mysqli

    تشکر بابت نظرات کل دوستان.
    پروژه ی بسیار بزرگی هست و تغییر mysql به pdo حدودا بیش از چندین روز وقت لازمش هست که از حوصله خارج هست! فکر کنم از همون mysqli استفاده بکنیم بهتر هست.
    ممنون بابت راهنمایی های دوستان.

تاپیک های مشابه

  1. امنیت اطلاعات قوی
    نوشته شده توسط binyaz2003 در بخش Foxpro
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 22 خرداد 1386, 14:31 عصر
  2. امنیت سایتهایی که با asp.net درست می شوند
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 20:02 عصر
  3. اینم از امنیت paradox:
    نوشته شده توسط houshmand در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 26 تیر 1382, 11:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •