نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کرش شدن برنامه زمان فراخوانی کریستال ریپورت در سیستم مشتری

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohsenrahx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    105

    Angry کرش شدن برنامه زمان فراخوانی کریستال ریپورت در سیستم مشتری

    سلام دوستان.

    زمان اجرای کریستال ریپورت بدون هیچ اروری برنامه پیغام 'Application has stopped working' میده و برنامه بسته میشه.
    هر کاری هم که کردم درست نشد.. نصب Merge Module ، تغییر Target Framework به NET Framework 4 و تغییر استارتاپ در app.config اما باز هم برنامه بسته میشه..

    ارسال اطلاعات به ریپورت هم اینطوریه که یه dataset تعریف کردم اطلاعات رو به datatable میفرستم و بعد با خط زیر به report

     report1.SetDataSource(ds)


    تو این خط مشکل داره چون زمانی که این خط برداشته میشه ریپورت خالی باز میشه . در ضمن تو سیستم خودم هیچ مشکلی نیست و گزارش به خوبی کار میکنه

    دوستان کسی این مشکل رو تا حالا داشته؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohsenrahx : یک شنبه 15 دی 1392 در 08:22 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsenrahx
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گلستان
    پست
    105

    نقل قول: کرش شدن برنامه زمان فراخوانی کریستال ریپورت در سیستم مشتری

    مشکل رو پیدا کردم ..!! حل شد!!

  3. #3

    نقل قول: کرش شدن برنامه زمان فراخوانی کریستال ریپورت در سیستم مشتری

    دوست عزیز منم همین مشکل رو دارم راه حلتون چی بود ؟ ممنون

  4. #4

    نقل قول: کرش شدن برنامه زمان فراخوانی کریستال ریپورت در سیستم مشتری

    راه حل چی بود؟
    نمیخوای مشکل بقیه هم حل شه؟

تاپیک های مشابه

  1. پابلیش کردن برنامه به همراه کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط karimi84 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 مرداد 1390, 23:28 عصر
  2. سوال: مشکل در فراخوانی کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط seyed ehsan در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 27 شهریور 1389, 10:42 صبح
  3. سوال: تاریخ و زمان در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط sahata در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 مرداد 1389, 16:04 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 22:24 عصر
  5. امکان اجرای برنامه بدون نصب کریستال ریپورت 11
    نوشته شده توسط ramin_shah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1385, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •