نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: كد براي استفاده از كليد هاي تركيبي ميانبر(ctrl +f4).

  1. #1

    Lightbulb كد براي استفاده از كليد هاي تركيبي ميانبر(ctrl +f4).

    سلام بر دوستان
    تمام كليد هاي F رو استفاده كردم؟(دستور sendkey) الان مي خوام با ctrl يا alt يا shift تركيب كنم
    مثلا(ctrl+f2)
    ميشه كدش رو برام بفرستيد
    با سپاس فراوان

  2. #2
    کاربر جدید آواتار hellosaeed
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    27

    نقل قول: كد براي استفاده از كليد هاي تركيبي ميانبر(ctrl +f4).

    سلام
    این کد رو امتحان کنین



    private void Form1_KeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if ((e.Control) && (!e.Alt) && (!e.Shift))
    {
    if (e.KeyCode == Keys.F12)
    {
    Application.Exit();
    }
    }
    }


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    https://gardesh-gar.ir
    پست
    527

    نقل قول: كد براي استفاده از كليد هاي تركيبي ميانبر(ctrl +f4).

    سلام.
    البته ساده تر میشه این شکلی:
                if (e.Control && e.KeyCode == Keys.F2)
    {
    MessageBox.Show("Test");
    }

  4. #4

    نقل قول: كد براي استفاده از كليد هاي تركيبي ميانبر(ctrl +f4).

    مرسي از دوستان
    فقط يه نكته اضافه كنم كه بعد از راهنمايي شما با e.modifier=keys.contorolهمتونستم تركيبي بزنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: .:: طريقه استفاده از كليد هاي تركيبي براي فراخواني ::.
    نوشته شده توسط Mehr@ban در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 13:39 عصر
  2. مجموعه فانكشن هاي آماده براي استفاده در دات نت
    نوشته شده توسط mehdi4 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 آبان 1389, 16:40 عصر
  3. (دانلود) كلاسي براي تشخيص كليد هاي انواع گوشي ها در Canvas
    نوشته شده توسط bahman_akbarzadeh در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 11:16 صبح
  4. سوال: استفاده از داده هاي يك فرم براي فرم ديگر
    نوشته شده توسط Xmaster666 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 14:50 عصر
  5. استفاده از كليد تركيبي در vb.net
    نوشته شده توسط sabair در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 30 مهر 1387, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •