نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نحوه محافظت از فایل حاوی connection string؟؟

  1. #1

    نحوه محافظت از فایل حاوی connection string؟؟

    سلام و وقت بخیر،
    من یه فرم ساده ی insert توی سایتم دارم که اطلاعات رو از کاربر میگیره و توی دیتابیس یه سایت دیگه روی سرور مجزا ذخیره میکنه، کاری که من کردم شناسایی و احراز هویت کاربرها توی سایت اول و بعد ازون باز کردن فرم مربوطه از سایت دوم به صورت آی فریم بوده، فایل های فرم و کانکشن به دیتابیس روی سرور دوم هستن.

    این مسیر فعلی از روت سرور دومه در فایل فرمه:

    <?php require_once('Connections/connection.php'); ?>


    حالا سوالم اینه که من چطور میتونم فایل کانکشن به دیتابیس رو حفاظت کنم، طوری که با دسترسی به فایل فرم، مسیر فایل کانکشن که حاوی اطلاعات username و password هستن، کشف نشه و امن بمونه؟

    آیا راهی مثل encrypt کردن فایل یا پسورد وجود داره؟ یا گذاشتن فایل ها توی مسیری که داخل public_html نباشه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: نحوه محافظت از فایل حاوی connection string؟؟

    دوست عزیز خیلی سناریو را بد گفتی ! اما اگه چیزی برای کاربر echo نمیکنی هیچ روش برای دسترسی بهش وجود نداره ! اگه هم خیلی میخوای آروم و راحت باشی بریزش توی یک دایرکتوری و یک فایل htaccess. درست کن و توش بنویس deny from all ! وسلام.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه استفاده از فایل aspx حاوی کدهای css ؟
    نوشته شده توسط A.S.Roma در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 04 بهمن 1389, 19:53 عصر
  2. سوال: نحوه استفاده از "unique card bound identification" برای محافظت از فایل ها
    نوشته شده توسط agoramaster در بخش امنیت در نرم افزار و برنامه نویسی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 تیر 1389, 18:44 عصر
  3. نحوه محافظت ( فقل کردن ) دیتا بیس یه برنامه
    نوشته شده توسط amir_masoud در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 12:30 عصر
  4. نحوه اجرای یک فایل اجرایی درداخل برنامه
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 11 اردیبهشت 1383, 16:58 عصر
  5. -----فوری----نحوه خواندن یک فایل doc در vb از طریق ocx
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 21:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •