نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نسخه php

  1. #1

    Question نسخه php

    سلام دوستان
    یک سوال گیج کننده داشتم
    از کجا باید بفهمم از چه نسخه ای از php استفاده میکنم؟
    اخه php که ویژوال استودیو نیست که نسخه 2012 رو نصب کرده باشم رو سیستم.
    میدونم که php ورژن های مختلفی داره 5,5.2 و بالاتر.
    ولی خوب من یه سری کدها رو تو notepad مینویسم و در نهایت در wampserver اجرا میکنم.
    ولی از کجا باید بفهمم من از چه نسخه ای استفاده میکنم؟
    میدونم که سوالم از نظر خیلی از شما ها که حرفه ای هستید خیــــــــــــــــــلی احمقانه به نظر میاد ولی خوب من تازه کارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: نسخه php

    سلام
    نه چرا احمقانه! سواله دیگه!
    echo 'Current PHP version: ' . phpversion();

  3. #3

    نقل قول: نسخه php

    نقل قول نوشته شده توسط Beginner Programmer مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    یک سوال گیج کننده داشتم
    از کجا باید بفهمم از چه نسخه ای از php استفاده میکنم؟
    اخه php که ویژوال استودیو نیست که نسخه 2012 رو نصب کرده باشم رو سیستم.
    میدونم که php ورژن های مختلفی داره 5,5.2 و بالاتر.
    ولی خوب من یه سری کدها رو تو notepad مینویسم و در نهایت در wampserver اجرا میکنم.
    ولی از کجا باید بفهمم من از چه نسخه ای استفاده میکنم؟
    میدونم که سوالم از نظر خیلی از شما ها که حرفه ای هستید خیــــــــــــــــــلی احمقانه به نظر میاد ولی خوب من تازه کارم
    خیلی باحالی برای تشخصی دادنش باید آخرین تغییراتی که هر سری در php.net اشاره میکنن بهش و هر کدوم مربوط به نسخه های مختلفش هست رو بررسی کنید.
    برای نسخه های 4 و 5 : http://www.php.net/manual/en/tutorial.oldcode.ph و همچنین میتونید مابقی در رابطه با تغییرات در رفع مشکلات هستش که میتونید با مراجعه به changelog های این زبان متوجه بشید.

  4. #4

    نقل قول: نسخه php

    نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    سلام
    نه چرا احمقانه! سواله دیگه!
    echo 'Current PHP version: ' . phpversion();
    این کد نسخه موتور PHP رو نمایش میده ولی نشون نمیده که طرف بر اساس چه نسخه ای داره کد مینویسه !
    مثلا تغییرات مربوط به نسخه 5.1 تا 5.4 فرق دارند و برای تشخیصش باید از اشاره هایی که در تغییرات کد نویسی داده شده است کمک بگیرند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: نسخه php

    سلام دوست عزیز

    شما میتونید توی قسمت لوکال هاست قسمت phpinfo ورژن php رو متوجه بشید

    موفق باشید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: نسخه php

    شما گفتین ومپ سرور دارین؟ خب کافیه رو آیکن ومپ کلیک کنید و تو پوشه PHP نوشته version اونجا میتونید بفهمید

تاپیک های مشابه

  1. آخرین نسخه PHP برای دانلود ؟
    نوشته شده توسط web.designer در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 12 مرداد 1392, 11:01 صبح
  2. نسخه جدید 5.3.0 : PHP
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 10 تیر 1388, 17:04 عصر
  3. نسخه جدید PHP 5.2.9
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 19:19 عصر
  4. سوال: مشکل با نسخه جدید php در نمایش خطاها
    نوشته شده توسط ahmadbadpey در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 آبان 1387, 06:20 صبح
  5. سوال در مورد ارتقا نسخه php
    نوشته شده توسط Hyper در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 21:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •