نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد singleton (حل شد)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    Question سوال در مورد singleton (حل شد)

    سلام دوستان
    چطور میشه فهمید که این عملیات درست انجام میشه

    <?php
    class Singleton
    {
    private static $instance;

    public static function getInstance()
    {
    if(!empty(self::$instance))
    return self::$instance;
    else
    return self::$instance = new self;
    }
    }

    یعنی از کجا میشه فهمید که از این کلاس فقط یک نمونه ساخته شده

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد singleton

    برای اطمینان، یک متد private به اسم construct__ ازش ایجاد کنید تا مستقیماً کسی نتونه از روی کلاس شما شئ بسازه و تنها راه دسترسی به شئ، استفاده از متد getInstance باشه که تعریف کردین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: سوال در مورد singleton

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    برای اطمینان، یک متد private به اسم construct__ ازش ایجاد کنید تا مستقیماً کسی نتونه از روی کلاس شما شئ بسازه و تنها راه دسترسی به شئ، استفاده از متد getInstance باشه که تعریف کردین.
    بله این قسمت مشکلی نیست اما ایجاد یک نمونه از کلاس برای این نیست که اون کلاس فقط یکبار در حافظه ذخیره بشه, الان من تست میکنم اما بعد از دریافت هر نمونه به صورت singleton مقدار استفاده شده در حافظه بیشتر میشه البته با memory_get_usage مقدار مصرف شده رو دریافت میکنم.

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد singleton

    اینو تست کنید:

    class Singleton
    {
    private static $instance = null;

    public static function getInstance()
    {
    if(self::$instance === null) {
    self::$instance = new self;
    }
    return self::$instance;
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: سوال در مورد singleton

    خیلی خیلی تشکر حل شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد توابع !
    نوشته شده توسط toxi_boy733 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 آذر 1387, 21:02 عصر
  2. سوال در مورد Extended Stored Procedure
    نوشته شده توسط محسن در بخش SQL Server
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اسفند 1383, 01:23 صبح
  3. سوال در مورد کد اس کیو ال
    نوشته شده توسط ghaum در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 خرداد 1382, 20:19 عصر
  4. یه سوال در مورد پاسکال
    نوشته شده توسط structures_c در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:23 عصر
  5. یک سوال در مورد کد sql
    نوشته شده توسط ghaum110 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اسفند 1381, 16:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •