نمایش نتایج 1 تا 18 از 18

نام تاپیک: استفاده از کوکی و سیشن

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    استفاده از کوکی و سیشن

    سلام. خسته نباشید
    من تو سایتم از کوکی و سیشن اسستفاده کردم که وقتی تو کامپیوتر و با ومپ سرور اجرا می کنم درستن ولی وقتی تو سرور هست خطا میده و کار نمی کنه.
    مثلا این خطایی هست که واسه سیشن میده
    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home3/labtopsh/public_html/insert.php:33) in /home3/labtopsh/public_html/insert.php on line 98


    این هم کدم

    				<?php
    if(!isset($_SESSION)) {
    session_start();
    }
    if (empty($_POST['txtemail']) || empty($_POST['txtname']) || empty($_POST['txtfamilyname']) || empty($_POST['txtpassword']) || empty($_POST['txtphone']) || empty($_POST['txtaddress']) || empty($_POST['txtusername']) || empty($_POST['txtrepass']) || empty($_POST['txtcaptcha']))
    {
    echo ('<div id="sup-background">');
    echo '<div id="sup-header" class="fs15titr"><h style="margin-right:5px">بروز خطا</h></div>';
    echo ('<div id="sup-message" class="fs15r"><h style="margin-right:5px">باید تمامی کادر ها را پر کنید</h></div>');
    echo '<div id="sup-message">';
    echo '<div id="sup-button" class="fs15"><a href="signup.php">تایید</a></div>';
    echo '</br>';
    echo '</div>';
    echo '</div>';
    }
    else
    {
    include_once 'server.ini';
    $con=mysql_connect($server,$username,$password);
    if (!$con)
    {
    die('could Not Connect'.mysql_error());
    }
    mysql_select_db('mydb',$con);
    mysql_query('SET NAMES\'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $email=$_POST['txtemail'];
    $fname=$_POST['txtname'];
    $lname=$_POST['txtfamilyname'];
    $password=$_POST['txtpassword'];
    $repass=$_POST['txtrepass'];
    $phonenumber=$_POST['txtphone'];
    $username=$_POST['txtusername'];
    $count=mysql_query("select username from tbluserdata where Username='".$username."'",$con);
    if (mysql_num_rows($count)==0)
    {
    if ($repass==$password)
    {
    if ($_POST['txtcaptcha']==$_SESSION["captcha"])
    {
    mysql_query("INSERT INTO `mydb`.`tbluserdata` (`Name`, `Family`, `Username`, `Password`, `Phone`, `Email`, `Address`) VALUES ('".$lname."', '".$fname."', '".$username."', '".$password."', '".$phonenumber."', '".$email."', '".$_POST['txtaddress']."')",$con);
    echo '<div id="sup-background">';
    echo '<div id="sup-header" class="fs15titr">عضویت تکمیل شد</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs30g">'.$username.'</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">نام:</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">'.$fname.'</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">نام خانوادگی:</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">'.$lname.'</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">ایمیل:</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">'.$email.'</div>';
    echo '<div id="sup-message" class="fs15r">شماره تلفن</div>';
    echo '<div id="sup-message">';
    echo '<div id="sup-button" class="fs15"><a href="index.php">بازگشت به صفحه اصلی</a></div>';
    echo '</br>';
    echo '</div>';
    echo '</div>';
    }
    else
    {
    echo ('<div id="sup-background">');
    echo '<div id="sup-header" class="fs15titr"><h style="margin-right:5px">بروز خطا</h></div>';
    echo ('<div id="sup-message" class="fs15r"><h style="margin-right:5px">تصویر امنیتی به درستی وارد نشده است</h></div>');
    echo '<div id="sup-message">';
    echo '<div id="sup-button" class="fs15"><a href="signup.php">تایید</a></div>';
    echo '</br>';
    echo '</div>';
    echo '</div>';
    }
    }
    else
    {
    echo ('<div id="sup-background">');
    echo '<div id="sup-header" class="fs15titr"><h style="margin-right:5px">بروز خطا</h></div>';
    echo ('<div id="sup-message" class="fs15r"><h style="margin-right:5px">گذرواژه ها با همدیگر مطابقت ندارد</h></div>');
    echo '<div id="sup-message">';
    echo '<div id="sup-button" class="fs15"><a href="signup.php">تایید</a></div>';
    echo '</br>';
    echo '</div>';
    echo '</div>';
    }
    }
    else
    {
    echo ('<div id="sup-background">');
    echo '<div id="sup-header" class="fs15titr"><h style="margin-right:5px">بروز خطا</h></div>';
    echo ('<div id="sup-message" class="fs15r"><h style="margin-right:5px">این نام کاربری قبلا استفاده شده است</h></div>');
    echo '<div id="sup-message">';
    echo '<div id="sup-button" class="fs15"><a href="signup.php">تایید</a></div>';
    echo '</br>';
    echo '</div>';
    echo '</div>';
    }
    mysql_close($con);
    }
    ?>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    فایلتون رو بررسی کنید. در اولین خط ممکنه کاراکترهای اضافی اضافه شده باشه. برخی از ادیتورها این کاراکترها رو اضافه میکنند. کاراکتری شبیه به 

    دلیل این موضوع هم نوع فایل شماست که UTF-8 with BOM ذخیره شده. نوع فایل رو به UTF-8 Without BOM تغییر بدید. کاراکترهای اضافه رو هم از ابتدای فایلها حذف کنید.

  3. #3

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    اینجا لاین 98 وجود نداره چجور ازش ارور گرفته؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    فایلتون رو بررسی کنید. در اولین خط ممکنه کاراکترهای اضافی اضافه شده باشه. برخی از ادیتورها این کاراکترها رو اضافه میکنند. کاراکتری شبیه به 

    دلیل این موضوع هم نوع فایل شماست که UTF-8 with BOM ذخیره شده. نوع فایل رو به UTF-8 Without BOM تغییر بدید. کاراکترهای اضافه رو هم از ابتدای فایلها حذف کنید.
    این کار رو کردم ولی نتیجه ای نگرفتم متاسفانه. کاراکتر اضافی هم اونجا وجود نداشت.
    با UTF-8 WITHOUT BOM ذخیره کردم و دوباره آپلود کردم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط trasilver مشاهده تاپیک
    اینجا لاین 98 وجود نداره چجور ازش ارور گرفته؟
    من فقط از کد های php تو اینجا کپی کردم واسه همین. اینجا میشه خط 3. واسه خط سوم خطا میده

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    سایت هم www.laptoponline2013.ir هستش. اگه برید تو قسمت ثبت نام اون تصویر امنیتی چون از سیشن استفاده می کنه. خطا میده و ثبت نمی کنه. در حالی که تو ومپ سرور همش درست کار می کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    دلیلی نداره دقیقاً کاراکترهای اضافه در همین فایل باشن. ممکنه این فایل رو در فایل دیگه ای include کرده باشید. فایل های دیگه رو هم نوعش رو تغییر بدید.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط metal gear solid 4 مشاهده تاپیک
    دلیلی نداره دقیقاً کاراکترهای اضافه در همین فایل باشن. ممکنه این فایل رو در فایل دیگه ای include کرده باشید. فایل های دیگه رو هم نوعش رو تغییر بدید.
    من همچین کاراکتر های اضافی تو فایل هام پیدا نکردم حتی برای اینکه مطمئن بشم تمام فایل ها رو از رو هاست دانلود کردم و notepad++ همشون رو جست و جو کردم ولی هیچی پیدا نکرد. وقتی هم صفحاتم رو تو notepadd++ کانورت می کنم یعنی گزینه convert to utf-8 without bom رو می زنم دیگه کاراکتر های فارسی رو نمی شناسه و با کاراکتر های عجیب و غریب نشون میده.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    مشکل headers already sent قطعا مربوط میشه به ارسال header بعد از ارسال هر کاراکتری حتی جای خالی ،‌ موضوع هم فقط BOM نیست گرچه متداول ترین هستش ! توی ویندوز این BOM تا اونجا که یادمه نادیده گرفته میشد ولی تا upload میکردی توی معلوم بود !

    ۱ - تک تک فایل ها را با یک برنامه مثل notepad ++ باز کنید و به صورت Without BOM ذخیره کنید.
    ۲ - اگه فایلی که داره خطا میده جایی INCLUDE شده باید فایل اصلی را چک کنید که قبل خطی که خطا داده حتی یک space هم نزده باشین ! یا هر کاراکتر.

    این مشکل باید از ابتدا به وجود نیاد و باید پیشگیری کرد چون توی بعضی موارد پیدا کردنش دردسر داره ! برنامه نویس هم باید حوصله داشته باشه و بررسیش کنه. سعمی کنید از ابتدا تنظیمات برنامه را روی without BOM بگذارین ! فایل هایی که توی فایل های دیگه include میشه را آخرش را نبندین ( <? نزنین) ،‌ کمی روی شروع کدنویسی یک فایل جدید دقت کنید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    مشکل headers already sent قطعا مربوط میشه به ارسال header بعد از ارسال هر کاراکتری حتی جای خالی ،‌ موضوع هم فقط BOM نیست گرچه متداول ترین هستش ! توی ویندوز این BOM تا اونجا که یادمه نادیده گرفته میشد ولی تا upload میکردی توی معلوم بود !

    ۱ - تک تک فایل ها را با یک برنامه مثل notepad ++ باز کنید و به صورت Without BOM ذخیره کنید.
    ۲ - اگه فایلی که داره خطا میده جایی INCLUDE شده باید فایل اصلی را چک کنید که قبل خطی که خطا داده حتی یک space هم نزده باشین ! یا هر کاراکتر.

    این مشکل باید از ابتدا به وجود نیاد و باید پیشگیری کرد چون توی بعضی موارد پیدا کردنش دردسر داره ! برنامه نویس هم باید حوصله داشته باشه و بررسیش کنه. سعمی کنید از ابتدا تنظیمات برنامه را روی without BOM بگذارین ! فایل هایی که توی فایل های دیگه include میشه را آخرش را نبندین ( <? نزنین) ،‌ کمی روی شروع کدنویسی یک فایل جدید دقت کنید.
    من همین کارو کردم ولی وقتی فایلی رو به utf-8 widthout BOM تغییر میدم دیگه کاراکتر های فارسی رو پشتیبانی نمی کنه و حروف فارسی رو درست نمی ندازه. نمی دونم چیکار کنم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    غیر ممکنه ! لطفا فایل را بگذارین تا خودم یا بچه ها چک کنیم. هم فایل اصلی و هم فایلی که شما without BOM کردین.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sh.n.n786
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    ?
    پست
    160

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    درود و...
    اين چيزي كه شما ميگيد ممكن نيست دوستان گفتند كاركتر اضافه قبل از header اومده.
    بعد از تگ PHP اينو اضافه كنيد

    <?php
    ob_start();

    و قبل از بسته شدن تگ PHP اينو اضافه كنيد

    ob_end_flush();

    مطمئنا مورد اول هست و شما قبل از header كاراكتر اضافه داشته باشيد اما اينو هم امتحان كنيد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط Unique مشاهده تاپیک
    غیر ممکنه ! لطفا فایل را بگذارین تا خودم یا بچه ها چک کنیم. هم فایل اصلی و هم فایلی که شما without BOM کردین.
    این فایل اصلی https://drive.google.com/file/d/0B9B...it?usp=sharing
    فایل without bom هم اینه https://drive.google.com/file/d/0B9B...it?usp=sharing

    حتی آپلود هم کردم

    http://www.laptoponline2013.ir/aboutus.php این صفحه درباره ما با utf8
    http://www.laptoponline2013.ir/aboutustest.php این صفحه درباره ما با utf8 widthout bom
    البته من صفحه درباره ما رو به عنوان تست قرار دادم وگرنه همه اینطوریه
    من واسه تبدیل هم تو notepad++ از منوی encode گزینه encode in utf-8 widthout bom رو می زنم حتی واسه محکم کاری convert to utf-8 widthout bom رو هم زدم ولی فرقی نکرد

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    نقل قول نوشته شده توسط sh.n.n786 مشاهده تاپیک
    درود و...
    اين چيزي كه شما ميگيد ممكن نيست دوستان گفتند كاركتر اضافه قبل از header اومده.
    بعد از تگ PHP اينو اضافه كنيد

    <?php
    ob_start();

    و قبل از بسته شدن تگ PHP اينو اضافه كنيد

    ob_end_flush();

    مطمئنا مورد اول هست و شما قبل از header كاراكتر اضافه داشته باشيد اما اينو هم امتحان كنيد.
    خیلی ممنون ولی این رو هم امتحان کردم درست نشد

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    باید از meta زیر توی head حتما بعد از بر داشتن BOM استفاده کنید :

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    من اینکارو هم کردم. حتی کد PHP رو خط به خط بررسی کردم ولی باز همون مشکل هست

  17. #17

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    1- همه فایلهای PHP روی سایتتون رو با کدگذاری UTF-8 without BOM ذخیره کنید. دقت کنید که با UTF-8 معمولی فرق داره و بهتره از ادیتورهایی مثل ++Notepad برای اینکار استفاده کنید (منوی Encoding و گزینه Convert to UTF-8 without BOM) و فایلها رو دوباره آپلود کنید. حتی بهتره با افزونه NppFTP توی خود ++NP فایلها رو مستقیماً روی خود سرور Edit کنید).
    2- اگه فایلتون HTML5 هست، تگ زیر:
    کد HTML:
    <meta charset="utf-8" />
    و درغیر اینصورت تگ زیر:
    کد HTML:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    رو توی قسمت head صفحه بگذارین.
    3- توی دیتابیس هم اگه فارسی ذخیره میکنید، حتماً Collation رو utf8_bin یا utf8_general_ci یا utf8_persian_ci بگذارین و همیشه بعد از اتصال به MySQL و انتخاب دیتابیس، دو دستور زیر رو اجرا کنید:

    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');

    البته مورد 2 و 3 برای نمایش صحیح حروف فارسی بعد از تغییر کدگذاری صفحه است و برای کارکردن درست کوکی یا سشن همون مورد 1 کافیه
    4- توی بعضی سرورها باز هم با وجود انجام کارهای فوق، مشکل پابرجاست که بخاطر تنظیمات غیرصحیح سروره ولی بهرحال راه حلش اینه که توی همه سورس کدهای PHP کارهای زیر رو انجام بدین:
    الف) با کلید Ctrl+Home به اولین کارکتر فایل رفته و کد زیر رو تایپ کنید:
    <?php ob_start(); ?>

    ب) با کلید Ctrl+End به آخرین کارکتر فایل رفته و کد زیر رو تایپ کنید:
    <?php ob_end_flush(); ?>

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: استفاده از کوکی و سیشن

    خیلی ممنون آقای شهرکی
    خیلی ممنون از همتون که وقت گذاشتید
    بالاخره حل شد

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از کوکی و سشن به طور هم زمان
    نوشته شده توسط sara_aryanfar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 22:48 عصر
  2. سوال: استفاده از کوکی بای لاگین شدن
    نوشته شده توسط NeDa Gholami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 15:31 عصر
  3. استفاده از کوکی مورد نظر
    نوشته شده توسط alasht در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 21:52 عصر
  4. سوال: مشکل در استفاده از کوکی
    نوشته شده توسط mohsen_namad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 12 خرداد 1389, 16:32 عصر
  5. مشکل در استفاده از کوکی
    نوشته شده توسط یاسر مددیان در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 25 بهمن 1385, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •