نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تعریف متغیر متغیر

  1. #1
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    4

    تعریف متغیر متغیر

    دوستان میشه بگید متغیر متغیر چیه؟

  2. #2

    نقل قول: تعریف متغیر متغیر

    دقیقا منظورتون چی هست؟
    این که مثلا یه مقدار رو به اسم یک متغیر تبدیل کنید؟
    مثلا یه جا دارید مقدار abc و شما می خواهید این مقدار رو به یه متغیر تغییر بدید یعنی $abc ؟
    دقیقا چه چیزی می خواید؟

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    پست
    4

    نقل قول: تعریف متغیر متغیر

    فکر میکنم همینی هست که شما میگید
    دارم از روی کتابی میخونم رسیدم به این بخش
    اگر امکانش هست کاربردش رو هم برام بگید ممنون میشم

  4. #4

    نقل قول: تعریف متغیر متغیر

    ببینید شما مثلا می خواید اسم یک متغیر رو تغییر بدید یا خلاصه هر کجا یه کاربرد داره که من خودم بیشتر توی for و while استفاده می کنم.
    به مثال زیر توجه کنید:
    <?php
    $one_name = 'mohammad';
    $two_name = 'reza';
    $i = 1;
    while($i <= 2){
    $number = ($i == 1 ? 'one' :'two');
    $name = "$number"."_name";
    $name = $$name;
    echo $name;
    echo '<br \>';
    $i+=1;
    }
    ?>

    خروجی:
    mohammad
    reza
    یه مثال ساده.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: تعریف متغیر متغیر

    سلام
    شاید این یه مثال ساده تر باشه [شاید]:
    <?php
    $example = "barnamenevis";
    $$example = "irannahad";
    echo $barnamenevis;


  6. #6

    نقل قول: تعریف متغیر متغیر

    Variable Variable یک ویژگی خوب در PHP هست که به شما اجازه میده اسم متغیر رو هم متغیر کنید (بهش قابلیت تغییر بدین). برای مثال:

    $fname = 'ali';
    $lname = 'mohseni';
    $father = 'hamid';
    $grade = 17.5;
    $names = array('fname', 'lname', 'father', 'grade');
    foreach($names as $name) {
    echo '<p>' . $$name . '</p>' . PHP_EOL;
    }
    /* output:
    ali
    mohseni
    hamid
    17.5
    */



    در اینجا، وقتی میگیم name$$ یعنی اینکه اول name$ تفسیر میشه و مقدارش بدست میاد (مثلاً fname و lname و...) و بعد، یک $ دیگه پشتش هست که باعث میشه تبدیل بشه به fname$ و lname$ و... و درنهایت مقدار هرکدوم چاپ بشه.

تاپیک های مشابه

  1. تعریف 100 متغیر با استفاده از حلقه در ++C
    نوشته شده توسط Aftabgardan-cc در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 05 خرداد 1386, 23:05 عصر
  2. تعریف یک متغیر در یک فایل جاوا از نوع رنگ
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 18:33 عصر
  3. تعریف آرایه متغیر
    نوشته شده توسط seyed_farid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 08:57 صبح
  4. تعریف یک متغیر
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 09 اسفند 1384, 09:57 صبح
  5. تعریف یک متغیر عمومی
    نوشته شده توسط rainynight در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1384, 12:47 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •