نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بدست اوردن مقدار value کمبو باکس

  1. #1

    بدست اوردن مقدار value کمبو باکس

    با سلام دوستان عزیز بنده مقدار کمبوباکس رو میخواستم بریزم داخل یه تکست باکس ولی متاسفانه نمیشه
    من به این شکل عمل کردم،و اسم ستون داخل دیتابیسم اومدش/.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    txtkala.text=cmbtree.ValueMember = "tedadkala";

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: بدست اوردن مقدار valu کمبو باکس

    سلام.
    یک کم بیشتر توضیح بده
    میخوای یکی از آیتم های کامبوباکس رو بریزی تو تکس بکس یا نوشته ی داخلش رو؟؟
    اگه میخوای نوشته داخلش رو بریزی که باید از کد زیر استفاده کنی:
    txtkala.text=cmbtree.Text;
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : دوشنبه 16 دی 1392 در 10:04 صبح

  3. #3

    نقل قول: بدست اوردن مقدار valu کمبو باکس

    اره همین کاررو میخوام انجام بدم ولی در خاصیت private void cmbtree_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e) اینکار رو انجام دادم ولی جواب نداد متاسفانه

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: بدست اوردن مقدار valu کمبو باکس

    شما باید در رویداد SelectedIndexChanged کد زیر رو بنویسی:
    txtkala.Text = cmbtree.SelectedItem;

    با این کار کاربر هر آیتمی رو انتخاب کنه اون آیتم در تکس باکس نوشته میشه...
    مشکلی بود بگو
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: بدست اوردن مقدار valu کمبو باکس

    اقا حلشد
     txttedadkala.Text = cmbtree.SelectedValue.ToString();

    فقط یه سوال من اگه بخوام بجز DisplayMember و ValueMember یه مقدار دیگه هم بکشم بیرون از جدول امکانش هست ؟
    مثلا یه ValueMember دیگه برای یه فیلد دیگه از جدول
    cmbtree.ValueMember = "family";
    آخرین ویرایش به وسیله boysilent : دوشنبه 16 دی 1392 در 10:24 صبح

تاپیک های مشابه

  1. بدست اوردن مقدار جاری تکست باکس
    نوشته شده توسط sogoli در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 20:05 عصر
  2. بدست اوردن مقدار ستون مخفی شده
    نوشته شده توسط mohsen_metn در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1388, 15:38 عصر
  3. سوال: بدست اوردن مقدار كيلو بايت مصرفي كاربران با php
    نوشته شده توسط shahriyar3 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 21:08 عصر
  4. سوال: بدست اوردن مقدار CheckBoxField در ديتاگريدويو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 20:35 عصر
  5. بدست اوردن مقدار drop down list
    نوشته شده توسط Crestfallen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 29 بهمن 1384, 21:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •