نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونگی بایند کردن combobox?

  1. #1
    کاربر جدید آواتار kahrobaa
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    27

    چگونگی بایند کردن combobox?

    سلام به همه
    من یه فرم کالا دارم که اطلاعات کالای جدید را ثبت میکند و این فرم ی combobox هم دارد که به روش زیر به دیتابیس بایند کردم



    BLL.catManager c = new BLL.catManager();
    DataTable dt_cat = new DataTable();
    dt_cat = c.Select();

    cmb_category.DataSource = dt_cat;
    cmb_category.DisplayMember = "catName";
    cmb_category.ValueMember = "catId";


    حالا درفرم دیگری برای ویرایش وقتی کاربر روی ی رکوردی کلیک میکند و دکمه ویرایش را انتخاب میکند تمام اطلاعات اون رکورد به نمایش در می اید
    چه جوری این کار را برای combobox انجام بدهم؟
    مثلا اگر در ثبت از combo, کالای شماره 1 را انتخاب کرد و ثبت کرد در قسمت ویرایش وقتی روی این رکورد کلیک کرد همان کالای شماره 1 در combo نمایش داده شود؟

  2. #2
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: چگونگی بایند کردن combobox?

    سلام
    من متوجه نشدم...
    لطفا واضح تر توضیح بده

تاپیک های مشابه

  1. بایند کردن combobox به دیتا بیس
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 03 مرداد 1389, 16:23 عصر
  2. سوال: چگونگی بایند کردن یک آرایه دو بعدی رو در یک گرید
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 16:04 عصر
  3. بایند کردن ComboBox به دیتابیس
    نوشته شده توسط seniamail در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1388, 09:05 صبح
  4. بایند کردن combobox
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 12:09 عصر
  5. چگونگی بایند کردن کنترل ها همانند وی بی 6
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 18 آبان 1383, 09:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •