نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: طرز کار با switch

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    طرز کار با switch

    با سلام.می خواستم بدونم در دستور switch می شه داخل عبارت case از کلمه استفاده کرد و اینکه اگر بخوایم بیشتر از یک دستور در case اجرا بشه نیاز به آکولاد هست..؟؟؟

    منظورم از قسمت اول سوالم این بود.
    case('add')


    درسته یا ایراد داره..؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: طرز کار با switch

    سلام.
    امتحان کردم درسته ولی رشته ی متنی نیست. چیزی که نوشتید یک عدده! ینی مثلا وقتی مینویسیم 'ali' یعنی عدد 6384745 که به هزادسیمال میشه 0x00616C69 که 0x61 برای کاراکتر 'a' و 0x6C برای کاراکتر 'l' و 0x69 برای کاراکتر 'i' هست.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: طرز کار با switch

    ممنون ولی وقتی من می زنم کامپایلر ایراد می گیره البته تعداد case ها زیاده بعد عبارات توش هم طولانی.در مرد سوال دومم چی..؟؟

  4. #4

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط Faraz Mehraien مشاهده تاپیک
    با سلام.می خواستم بدونم در دستور switch می شه داخل عبارت case از کلمه استفاده کرد و اینکه اگر بخوایم بیشتر از یک دستور در case اجرا بشه نیاز به آکولاد هست..؟؟؟

    منظورم از قسمت اول سوالم این بود.
    case('add')


    درسته یا ایراد داره..؟؟
    اگه منظورتون اینه که بجای عدد از کلمه یا حرف استفاده کنید به صورت زیر هستش.


    string a;
    switch (a.at(7)) {
    case '1':
    cout << "It pressed number 1" << endl;
    break;
    case '2':
    cout << "It pressed number 2" << endl;
    break;
    case '3':
    cout << "It pressed number 3" << endl;
    break;
    default:
    cout << "She put no choice" << endl;
    break;

  5. #5

    نقل قول: طرز کار با switch

    در مورد سوال دومتون ٬ شما تا قبل از کلمه ی Break هر چقدر که مورد استفادتونه می تونید دستور بنویسید.

    Case 1:
    Sum=x+y;
    cout<<Sum;
    ....
    Break;


    اما در مورد سوال اولتون منم میخوام بدونم که چطوری امکان پذیره ؟
    نوع داخل Switch باید از چه نوعی باشه ؟ Char و String و ...
    اگر ممکنه یه نمونه کامل مثال بزنید که با دادن یک کلمه ( نه یک کارکتر) بشه کیس های سوییچ رو فرخوانی کرد.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Ananas
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    طول 50 و عرض 34 درجه
    سن
    36
    پست
    894

    نقل قول: طرز کار با switch

    در مورد سوال دوم امتحان کردم اکولاد نگذارید هم تا رسیدن به break تمام دستورات اجرا میشن.
    در مورد عبارت متنی هم من نتونستم بیشتر از 4 کاراکتر بگذارم. یعنی 32 بیت! 4 بایت. هر کاراکتری 1 بایت رو پر کنه یک int دارید. بیشتر از اون رو خطا میگرفت!
    آخرین ویرایش به وسیله Ananas : دوشنبه 19 اسفند 1392 در 23:43 عصر

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط why.darkness مشاهده تاپیک
    اگه منظورتون اینه که بجای عدد از کلمه یا حرف استفاده کنید به صورت زیر هستش.


    string a;
    switch (a.at(7)) {
    case '1':
    cout << "It pressed number 1" << endl;
    break;
    case '2':
    cout << "It pressed number 2" << endl;
    break;
    case '3':
    cout << "It pressed number 3" << endl;
    break;
    default:
    cout << "She put no choice" << endl;
    break;
    آخه الان دوباره عبارت توی case عدده..؟؟

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: طرز کار با switch


    // for int
    int i;
    cin>>i;
    switch(i)
    {
    case 0:
    cout<<"you enter 0\n";
    break;
    case 1:
    cout<<"you enter 1\n";
    break;
    default:
    cout<<"please enter 0 or 1!\n";
    }
    // for char
    char ch;
    cin>>ch;
    switch(ch)
    {
    case 'a':
    case 'A':
    cout<<"you enter a or A\n";
    break;
    case 'b':
    case 'B':
    cout<<"you enter b or B\n";
    break;
    default:
    cout<<"what?\n";
    }
    // for string
    string str;
    getline(cin,str);
    switch(str)
    {
    case "ali":
    cout<<"you enter ali";
    break;
    case "asd123":
    cout<<"you enter asd123";
    break;
    default:
    cout<<"what?";
    }

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک

    // for int
    int i;
    cin>>i;
    switch(i)
    {
    case 0:
    cout<<"you enter 0\n";
    break;
    case 1:
    cout<<"you enter 1\n";
    break;
    default:
    cout<<"please enter 0 or 1!\n";
    }
    // for char
    char ch;
    cin>>ch;
    switch(ch)
    {
    case 'a':
    case 'A':
    cout<<"you enter a or A\n";
    break;
    case 'b':
    case 'B':
    cout<<"you enter b or B\n";
    break;
    default:
    cout<<"what?\n";
    }
    // for string
    string str;
    getline(cin,str);
    switch(str)
    {
    case "ali":
    cout<<"you enter ali";
    break;
    case "asd123":
    cout<<"you enter asd123";
    break;
    default:
    cout<<"what?";
    }
    کد اشتباهه.کامپایلر dev ایراد می گیره.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    138

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط asdasd123123 مشاهده تاپیک

    // for int
    int i;
    cin>>i;
    switch(i)
    {
    case 0:
    cout<<"you enter 0\n";
    break;
    case 1:
    cout<<"you enter 1\n";
    break;
    default:
    cout<<"please enter 0 or 1!\n";
    }
    // for char
    char ch;
    cin>>ch;
    switch(ch)
    {
    case 'a':
    case 'A':
    cout<<"you enter a or A\n";
    break;
    case 'b':
    case 'B':
    cout<<"you enter b or B\n";
    break;
    default:
    cout<<"what?\n";
    }
    // for string
    string str;
    getline(cin,str);
    switch(str)
    {
    case "ali":
    cout<<"you enter ali";
    break;
    case "asd123":
    cout<<"you enter asd123";
    break;
    default:
    cout<<"what?";
    }
    کد اشتباهه.کامپایلر dev ایراد می گیره.

  11. #11
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    129

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط Faraz Mehraien مشاهده تاپیک
    کد اشتباهه.کامپایلر dev ایراد می گیره.
    اینها رو اضافه کردی آیا؟

    #include <iostream>
    #include <string>
    using namespace std;

    در ضمن به جای:

    case "ali":

    این رو:

    case string("ali"):

    بنویس و باقی رشته های جلوی case رو همچنین. چون وقتی ننویسی فکر می کنه char star (آرایه کاراکتری: همون رشته سبک c ) هست و (شاید چون امتحان نکردم) احتمالا ارور از اینجا باشه.

    .

    آهان یه چیز دیگه اگه دقت کنی قبل از getline یه cin هست. بعد از cin یه:

    cin.get();

    بنویس تا اینتری که زدی که داده بره توی char وارد getline نشه. (وارد cin.get بشه.)
    .
    با توجه به پست اول شما در این تاپیک پیشنهاد میدم مقدمات سی پلاس پلاس رو فرا بگیرید و بعد به سراغ ساختار های زبان بروید. این کتاب رو بخونید. (از اول)
    آخرین ویرایش به وسیله asdasd123123 : شنبه 05 بهمن 1392 در 09:29 صبح

  12. #12

    نقل قول: طرز کار با switch

    سلام

    در مورد سویچ برای داده های قابل شمارش از جمله اعداد لطفا راهنمایی کنید
    چرا در سی شارپ نمیشود از
    Case(0-9)
    استفاده نمود

  13. #13

    نقل قول: طرز کار با switch

    سلام
    اگه می خواهید از 0 تا 9 یه جور باشه به این شکل بذارید:

    case 0:
    case 1:
    case 2:
    case 3:
    case 4:
    case 5:
    case 6:
    case 7:
    case 8:
    case 9:
    printf("case:0-9");
    case 10:
    printf("case 10");

    در ضما اینجا تالار سی و سی پلاس پلاسه . سی شارپ جای دیگه هست

  14. #14

    نقل قول: طرز کار با switch

    نقل قول نوشته شده توسط gholami.vahid مشاهده تاپیک
    سلام

    در مورد سویچ برای داده های قابل شمارش از جمله اعداد لطفا راهنمایی کنید
    چرا در سی شارپ نمیشود از
    Case(0-9)
    استفاده نمود
    سلام.باید از سازنده ی این زبان بپرسید!همین عبارتی رو که شما درج کرده اید(case) وظیفش اینه که اون متغیری که درون برانتز سوییچ قرار داده شده است حالت های مختلفی رو برای مقدار اون متغیر داخل پرانتز سوییچ تعریف میکنه.کار سوییچ اینه:اون متغیری رو که قبلا تعریف کرده بودید رو در داخل پرانتز مد نظر می گیره.بعد از اون با عبارات case شرط می ذاره که اگه مثلا حرف A رو وارد کردید توسط دستور cin ای که قبلا به برنامه داده بودید تو cout زیر case عبارتی رو که مد نظرتونه نمایش بده . همین طور برای case های بعدی و کاراکتر های مختلفی که می خواهید توسط cin وارد کنید و به ازای زدن کاراکتر هاتون همانگونه که در case و cout مربوطه براش تعریف کردید همون رو براتون نمایش می ده .پس یک عبارت case شما باید اشاره به یک حالت و مورد بکند و نه از 1 تا 9 مورد.

تاپیک های مشابه

  1. طرز کار با فارسی ساز xoops
    نوشته شده توسط taghavi در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 13:10 عصر
  2. طرز کار کردن با StatusBar
    نوشته شده توسط نعیم رضاییان در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 10:37 صبح
  3. طرز کار با Rave Designer
    نوشته شده توسط morteza_5025 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 10:55 صبح
  4. طرز کار vegaf
    نوشته شده توسط 123456789 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1383, 22:57 عصر
  5. طرز کار کردن با فایل txt
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 آبان 1383, 10:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •