نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

  1. #1

    Exclamation اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    با سلام به برنامه نویسان عزیز!
    شاید بسیاری از شما "عبارت با قاعده" را شنیده باشید.که به نظر من الفبای برنامه نویسی می باشد.که باید هر برنامه نویسی ان را بداند.
    این چیزی است که همه ی برنامه نویسان را به گریه می اندازد.
    /\d\d\s/



    پس با ما همراه باشید.....

  2. #2

    نقل قول: اموزش egularExpressions(الفبای برنامه نویسی)

    regular دیگه؟ من توی جاوااسکریپت یاد گرفتم ولی توی پی اچ پی نمیدونم چجوریه ممنون

  3. #3

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    رگولار اکسپرشن که بنظر من زیاد هم سخت و پیچیده نیست. نمیدونم چرا خیلی ها فکر میکنن سخته!
    البته رگولار اکسپرشن های پیچیده هم داریما. ولی معمولی هاش چیز آنچنان پیچیده ای نیستن. صرفا یکسری قواعد داره و یخورده دقت میخواد.
    شاید یک علت نفهمیدن رگولار اکسپرشن ها، ضعف در زمینهء زبان انگلیسی باشه.
    البته فکر کنم بعضیا هم Escaping اش رو خوب درک نمیکنن. اینم بخاطر ضعف پایه ای و عدم آشنایی قبلی و درک علت و نحوهء Escaping است.
    رفرنس یادگیری رگولار اکسپرشن در حد پایه چند صفحه بیشتر نیست که معمولا در خود در رفرنس ها و منوال های زبانهای برنامه نویسی درج شده.

  4. #4

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    با سلام به برنامه نویسان!
    وقتی در مورد RegularExpressions جست و جو می کنید با منابع Perl رو به رو می شویدکه در سایت رو به رو منبع خوبی برای مبتدیان است:www.regular-expressions.info.
    به وسیله عبارت با قاعده می توان متنی را جایگزین کرد یا طول رشته و.... می توان انجام داد.یا یک ایمیل را اعتبار سنجی کنید.(البته تابع هایی برای اعتبار سنجی ایمیل وجود دارند مثل filter_var)
    بیاید از متاکاراکتر ها شروع کنیم.کارکتر های مثل \s\d و... به ان ها متا کارکتر اطلاق می شود.به مثال زیر دقت کنید:
    آخرین ویرایش به وسیله danial.saeedi : دوشنبه 16 دی 1392 در 20:11 عصر دلیل: کامل نبود

  5. #5

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    با سلام!
    دیگر چیزهایی که باید ان ها را بدانید:
    [a-z] - هر کاراکتر بین a تا z
    [abc123] - هرکاراکتری بین abc و 123
    [a-z124-7] - هر کاراکتری بین a تا z و 1،2 تا 4 و از چهار تا 7
    همان طور که گفته شد عبارت ها به حرف کوچک و بزرگ حساس هستند.که بزرگ بودن کاراکتر،کار ان را منفی می کند.(S\ - هر چیزی غیر از فضای خالی)
    اینارو هم بدونید بد نیست:
    ^(هشتک) - اغاز رشته
    $ - پایان رشته
    البته عبارت های بسیاری وجود دارند که بیشترشان کاربرد خاصی ندارند.
    خب ممکنه شما عبارتی را چندبار تکرار کنید:
    /\d\d\d\d/
    در صورتی که می توانیم در داخل پرانتز تعداد تکرار را بنویسیم:
    /\d{4}/

  6. #6

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    ای بابا یک تشکر ندیدم

  7. #7

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    با سلام در این پست با شمارنده ها اشنا می شویم:
    + - یک بار یا بیشتر
    * - هیچ بار یا بیشتر
    ? - هیچ بار با بیشتر
    {n,x} - بین n تا m بار
    {y} - ایگرگ بار یا بیشتر(متن به هم ریخت ایگرگ(y) نوشتم)
    {x} - بین x بار
    خب الان با عبارت با قاعده اشنا شدیم می رسیم که چگونه یک عبارت بنوسیم:(برای نوشتن عبارت باید از / یا # استفاده کرد)
    #عبارت با قاعده#
    /عبارت با قاعده/
    برای اجرای عبارتی که نوشتید باید از preg_match استفاده کنید.(در پست های بعدی بیشتر به ان می پردازیم.)

  8. #8

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    خب همون طور که قول داده بودم باید به تابع preg_match به پردازیم.(در php عبارت هایی پتشیبانی نمی شوند برای اینکه همه عبارت ها پشتیبانی شوند از تابع preg_match_all استفاده می کنید)

    <?php
    $string="hello,i'm danial";
    if(preg_match("/\w+\Wi'm \w/",$string))
    {
    echo "danial 13 years old!";
    }
    else
    {
    echo "danial is not 13 years old!";
    }
    ?>

    کاراکتر w\ کلمه ی hello را انتخاب می کند.
    hello
    کارکتر W\ عبارت " , " را انتخاب می کند.
    ,
    و کاراکتر w\ کلمه ی danial را انتخاب می کند.
    danial
    موفق باشید!

  9. #9

    نقل قول: اموزش RegularExpressions (الفبای برنامه نویسی)

    خب حالا می رسیم به اصلاح گرهای عبارت با قاعده
    اصلاح گر " i " - عبارت را به کوچکی و بزرکی حرف بی اثر می کند.
    اصلاح گر " s " - از فضای خالی چشم پوشی می کند.
    اصلاحگر " M " - به وسیله اصلاح گر M می توان ^ و $ را بی اثر کرد(^ اغاز رشته را معلوم می کند و $ پایان رشته را).
    اصلاح گر " U " - وقتی با رشته هایی سر و کار دارید که از نوع UTF-8 هستند این اصلاح گر کاربرد دارد.
    باز هم اصلاح گر های دیگری نیز وجود دارند که بیشترشان به درد نخورن.
    موفق باشید!

تاپیک های مشابه

  1. اموزش برنامه نویسی با gtk
    نوشته شده توسط hamid206 در بخش برنامه نویسی GTK، GTK+‎ و wxWidget
    پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 آبان 1392, 13:35 عصر
  2. چارت اموزش طراحی و برنامه نویسی وب
    نوشته شده توسط arash691 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 23:32 عصر
  3. جزوء های 2010 اموزش برنامه نویسی با python در MIT
    نوشته شده توسط r00tkit در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 27 تیر 1389, 16:04 عصر
  4. آموزش: اموزش ویدئویی استفاده از چند تابع ریاضی در برنامه نویسی
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 14 تیر 1389, 14:07 عصر
  5. اموزش برنامه نویسی با ویژوال بیسیک
    نوشته شده توسط soleman در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 24 آبان 1385, 20:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •