نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کلاس آماده ساخت متن لورم ایپسوم

  1. #1

    کلاس آماده ساخت متن لورم ایپسوم

    در طراحی سایت و گرافیک برای کامل نمایش دادن خروجی نیاز به متن داریم. حالا هنگامی که یک سایت طراحی میکنیم برای اینکه به مشتری یک پیش نمایش نشون بدیم مجبوریم سایتش رو با یه سری متن پر کنیم. گاهی این متن رو از سایتهای دیگه کپی میکنیم و گاهی هم قسمتهایی که باید متن قرار بگیره رو خالی میذاریم که سایت رو از شکل میندازه.
    برای حل این مشکل متنی آماده شده که بهش میگن ” لورم ایپسوم ” . توضیحات این متن در ویکیپدیا به صورت زیرنوشته شده :
    طرح‌نما یا لورم ایپسوم(به انگلیسی: Lorem ipsum) به متنی آزمایشی و بی‌معنی در صنعت چاپ، صفحه‌آرایی و طراحی گرافیک گفته می‌شود. طراح گرافیک از این متن به عنوان عنصری از ترکیب بندی برای پر کردن صفحه و ارایه اولیه شکل ظاهری و کلی طرح سفارش گرفته شده استفاده می نماید، تا از نظر گرافیکی نشانگر چگونگی نوع و اندازه فونت و ظاهر متن باشد.
    معمولاً طراحان گرافیک برای صفحه‌آرایی، نخست از متن‌های آزمایشی و بی‌معنی استفاده می‌کنند تا صرفاً به مشتری یا صاحب کار خود نشان دهند که صفحه طراحی یا صفحه بندی شده بعد از اینکه متن در آن قرار گیرد چگونه به نظر می‌رسد و قلم‌ها و اندازه‌بندی‌ها چگونه در نظر گرفته شده‌است. از آنجایی که طراحان عموماً نویسنده متن نیستند و وظیفه رعایت حق تکثیر متون را ندارند و در همان حال کار آنها به نوعی وابسته به متن می‌باشد آنها با استفاده از محتویات ساختگی، صفحه گرافیکی خود را صفحه‌آرایی می‌کنند تا مرحله طراحی و صفحه‌بندی را به پایان برند.
    بر اساس این نیاز یه کلاس PHP آماده کردم که این متن رو به راحتی به دو زبان فارسی و انگلیسی براتون میسازه. استفاده از این کلاس خیلی راحته و میتونید از لینک زیر دانلودش کنید :


    دانلود کلاس لورم ایپسوم برای PHP

    برای استفاده از این کلاس کافیه این کلاس رو توی پروژه include کنید و به صورت زیر ازش استفاده کنید :
    1include 'Lorem.php';
    2echo Lorem::create();


    متد create چهارتا پارامتر میگیره :
    ۱ – پارامتر اول زبان مورد نظر رو مشخص میکنه به صورت زیر مشخص میشه :
    1
    Lorem::create(Lorem::LANG_FA );



    یا
    1
    Lorem::create(Lorem::LANG_EN);



    2 – پارامتر دوم طول متن رو مشخص میکنه . این پارامتر بر اساس پارامترسوم محاسبه رو انجام میده. بعنی اگر پارامتر سوم رو روی کلمه تنظیم کرده باشیم به تعدادی که در این پارامتر مشخص میکنیم خروجی رو برامون میاره :
    1
    Lorem::create(Lorem::LANG_FA , 10);



    خروجی این دستور متن لورم ایپسوم به تعداد ۱۰ کلمه است.
    ۳ – پارامتر سوم نوع شمارش رو مشخص میکنه. توی این پارامتر میتونید مشخص کنید که نوع شمارش به صورت کلمه ، پاراگراف و یا کاراکتر باشه.
    1
    Lorem::create(Lorem::LANG_FA ,10 , Lorem::TYPE_PARAGRAPH);



    خروجی دستور بالا ۱۰ پاراگراف متن لورم ایپسومه.
    ۴ - کاراکتر آخر که مشخص میکنه که به انتهای متن لورم ایپسوم چه کاراکتری اضافه بشه :
    1
    Lorem::create(Lorem::LANG_FA ,10 , Lorem::TYPE_WORD , ' *** ');



    خروجی دستور بالا متن لورم ایپسوم با ۱۰ کلمه است به اضافه ی کاراکترهای *** .

    منبع : آموزش حرفه ای php

  2. #2

    نقل قول: کلاس آماده ساخت متن لورم ایپسوم

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore te feugait nulla facilisi.
    اين انگليسيه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: کلاس آماده ساخت متن لورم ایپسوم

    این متن که به زبان لاتین هست از بخش های 1.10.32 و 1.10.33 از de Finibus Bonorum et Malorum هست (فک کنم معنیش به فارسی میشه: افراط خوبی و شیطانیت) شکل گرفته که توسط سیسرو در 45 سال قبل از میلاد نوشته شده!

    Lorem Ipsum comes from sections 1.10.32 and 1.10.33 of “de Finibus Bonorum et Malorum” (The Extremes of Good and Evil) by Cicero, written in 45 BC.
    آخرین ویرایش به وسیله 2undercover : سه شنبه 17 دی 1392 در 11:04 صبح دلیل: افزودن متن اصلی منبع

  4. #4

    نقل قول: کلاس آماده ساخت متن لورم ایپسوم

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    این متن که به زبان لاتین هست از بخش های 1.10.32 و 1.10.33 از de Finibus Bonorum et Malorum هست (فک کنم معنیش به فارسی میشه: افراط خوبی و شیطانیت) شکل گرفته که توسط سیسرو در 45 سال قبل از میلاد نوشته شده!
    متن بده هر چی میخواد باشه :)

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارث بری از یک کلاس آماده
    نوشته شده توسط bahar_engineer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1388, 15:05 عصر
  2. چطوری میشه یک کلاس فارسی ساخت که در NetBeans اضافه کرد
    نوشته شده توسط rezaTavak در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 18:52 عصر
  3. چگونه می تونم از یک کلاس آماده استفاده کنم؟
    نوشته شده توسط zarzary در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 مهر 1383, 17:48 عصر
  4. یک برنامه برای آماده کردن متن برای ویندوز
    نوشته شده توسط white fox در بخش دیگر زبان های اسکریپتی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1383, 10:09 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •