نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چک کردن آپ بودن mysql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    چک کردن آپ بودن mysql

    سلام میشه جوری فهمید که Mysql یک سرور فعال هست یعنی سرویسش up هست؟

    منظورم سروری که بهش دسترسی دارم نیست مثلا آدرس یک سایت رو بزنیم و ببنیم که mysql اون فعال هست یا نه؟

  2. #2

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    اگه از هاست رایگان استفاده کنید یک لینکی رو بهتون می ده به عنوان دیتابیس.
    اگه از هاست استفاده نمی کنید هیچ لینکی رو بهتون نمیده(localsoht رو بهت میدن ).
    بنا به دلایل امنتی شما اجازه این کار رو در بیرون از سرور ندارید باید ارجاعی که بهش فرستاده میشه محلی باید باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    نه من می خوام م مانیتور کنم سرویس Mysql رو نه اتصال بهش!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    نمیدونم چرا همچین چیزی میخوای ! معمولا mysql فعاله و down نمیشه ! مگه اینکه مشکلی ۱ در میلیون پیش بیاد که قابل چشم پوشیه ! اما چرا نمیشه مونیتور کرد ؟ یک cron job بنویس هز ۵ دقیقه connect کنه و اگه نا موفق بود جایی ثبت کنه سرور غیر فعاله و down شده ! اما میشه توی کد ها هم اگه امکان connect نبود کاربر را redirect کنیم به یک صفحه که میگه مشکل ارتباط با database داریم و بعدا سر بزنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    در phpmyadmin و در منوی Status امکانات زیادی از قبیل Monitor کردن رو بهتون میده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    نه من نمیخوام Mysql خودم را مانیتور کنم می خوام برای سروری رو مانیتور کنم که فقط اطلاعات ip و آدرس سایت رو دارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    ساده هستش !
    کافیه با یک نام کاربری و کلمه عبور جعلی ولی ip درست خروجی خطا را بررسی کنی :
    $mysqli = new mysqli("ip_address", "fake_user", "fake_password", "fake_db");
    if ($mysqli->connect_errno) {
    switch($mysqli->connect_error){
    //do what you like here
    }
    }
    $mysqli->close();


    خطا ها هم اینا هستند و کافیه حالت هایی که mysql را down میدونی از این جدول انتخاب و کد مناسب را بنویسی.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    خوب این هم فکر کنم جواب نمیده چون الان این آیپی Mysql دارهه ولی اصلا اروری که میده میگه Mysql نداره



    <?php
    try {
    $dbh = new PDO('mysql:host=79.143.176.2;dbname=tt', 'tt', '123');

    } catch (PDOException $e) {
    print "Error!: " . $e->getMessage() . "<br/>";
    die();
    }
    ?>





    و اینکه میشه از روی آدرس سایت هم چک کرد که Mysql آپ هست یا نه؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: چک کردن آپ بودن mysql

    شما اگه روی local خودتون چک کنید یا server ی که بتونید بهش واقعا connect کنید ، خطا میده و معمولا خطای 1045 که مربوط به user و pass میشه !
    اما اگه به هر شکلی قبل از اتصال به mysql جلوش گرفته بشه خطای 2003 ، من روی سرور های خودم تست کردم جواب میده اما روی ip شما نه ! یا دسترسی روی ip های خاصی بازه یا port را عوض کردند (که این مورد آخر بعیده).

    در کل اگه نشه به خود mysql سرور دسترسی داشت امکان چک کردنش هم وجود نداره.

تاپیک های مشابه

  1. کد چک کردن کانکت بودن یا نبودن به اینترنت
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 29 دی 1389, 21:45 عصر
  2. ذخیره کردن عکس در MYSQL
    نوشته شده توسط mojtabadj در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 17:08 عصر
  3. چک کردن فعال بودن sql server
    نوشته شده توسط ariobarzan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 تیر 1386, 09:20 صبح
  4. چک کردن آنلاین بودن چاپگر و همچنین داشتن کاغذ قبل از ارسال دستور چاپ
    نوشته شده توسط RealDream در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 01:31 صبح
  5. چگونگی configure کردن Apache,PHP,MySQL
    نوشته شده توسط Natilous در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 00:44 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •