نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    با سلام
    دوستان من یک کلاس تعریف کردم که درون اون اطلاعات جدول یوزر را فراخوانی می کنم و درصفحات مورد نظر استفاده می کنم
    حال من با خطای زیر مواجه شدم
    کد HTML:
    Parse error:  syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home3/shadegan/public_html/controller/username.php on line 53
    کد صفحه



    کاربر عزیز <?php

    include_once("../controller/username.php");
    $username=new username();
    $result=$username->SelectRow($username);
    if(mysql_num_rows($result)>0)
    {
    echo $row['fullname'];
    $fullname = $row['fullname'];
    }
    else
    {
    echo 'میهمان';
    }
    ?> خوش آمدید


    کد کلاس و خط 53



    <?php
    require_once('../includes/config.inc.php');

    class username
    {
    private $db_host;
    private $db_name;
    private $db_user;
    private $db_pass;

    public function username()
    {
    global $db_host;
    global $db_name;
    global $db_user;
    global $db_pass;

    $this->host= $db_host;
    $this->db = $db_name;
    $this->user = $db_user;
    $this->pass = $db_pass;
    }
    private function connect()
    {
    mysql_connect($this->host,$this->user,$this->pass);
    mysql_select_db($this->db);
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    }

    public function GetNewID()
    {
    $this->connect();
    $id=0;
    $result=mysql_query('SELECT * FROM `tbllogin` ORDER BY `id` LIMIT 1');
    if(mysql_num_rows($result)>0)
    {
    $id=mysql_result($result,0,0);
    }
    $id++;
    return $id;
    }

    public function SelectAll()
    {
    $this->connect();
    $result = mysql_query('SELECT * FROM `tbllogin` ORDER BY `id`');
    return $result;
    }

    public function SelectRow($username)
    {
    $this->connect();
    $result=mysql_query('SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`='$username')ORDER BY `id` LIMIT 1'); //خط 53
    return $result;
    }

    }
    ?>


    مشکل کجاست من می خواهم کاربر موقعی که وارد شد برا اساس یوزری که سشن ذخیره شده تو دیتابیس نام و نام خانوادگیش فراخوانی بشه
    آخرین ویرایش به وسیله Louai_M : جمعه 20 دی 1392 در 10:33 صبح دلیل: (مشکل حل شد)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    Wink نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    بجای

    $result=mysql_query('SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`='$username')ORDER BY `id` LIMIT 1');

    این رو بزارید

    $result=mysql_query("SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`={$username})ORDER BY `id` LIMIT 1");

    در واقع شما نمیتونید داخل ' ' از ' استفاده کنید و یا باید از " یا '\'\ استفاده کنید
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 19 دی 1392 در 20:31 عصر دلیل: عدم نیاز به نقل قول

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    البته این کد بالا هم اشتباه هست و مقدار متغیر رو در کوئری قرار نمیده.

    اولا که اکیدا پیشنهاد میشه از Mysqli یا PDO استفاده بکنید!

    دوما کد صحیح این شکلی میشه:


    $result=mysql_query("SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`='{$username}') ORDER BY `id` LIMIT 1");
    آخرین ویرایش به وسیله 2undercover : پنج شنبه 19 دی 1392 در 21:36 عصر

  4. #4

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    دوتا نقطه كنار متغير بزاريحل ميشه.
    'salam ' . $user . '!!'

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    با تشکر از دوستان
    مشکل بالا رفع شد حالا خطای زیر را میگیره mysql_num_rows
    کد HTML:
    Warning:  mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home3/shadegan/public_html/blog/index.php on line 73
    خط 73

    include_once("../controller/username.php");
    $username=new username();
    $result=$username->SelectRow($username1);
    if(mysql_num_rows($result)>0) // خط 73
    {
    echo $row['fullname'];
    }
    else
    {
    echo 'میهمان';
    }


    مشکل از کجاست بالا

    $username1 = $_SESSION['user'];

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    احتمالا توی کوئری مشکلی هست.

    با استفاده از تابع mysql_error ببینید چه خطایی وجود داره!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    دوستان کسی نیست جواب بده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    mysql_error را گذاشتم این خطا را گرفت
    کد HTML:
    You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds  to your MySQL server version for the right syntax to use near '})ORDER  BY `id` LIMIT 1' at line 1
    خط query

    $result=mysql_query('SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`={$username1})ORDER BY `id` LIMIT 1');

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in


    $this->connect();
    $result=mysql_query('SELECT `fullname`,`username` FROM `tbllogin` WHERE (`username`={'$username1'})ORDER BY `id` LIMIT 1');
    die(mysql_error());
    return $result;

    کد را به شکل فوق تغییر دادم خطای زیر را می گیرد
    کد HTML:
       نمایش سایت خـــروج   کاربر عزیز 
    Parse error:  syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home3/shadegan/public_html/controller/username.php on line 53
    لطفاً کمک کنید

  10. #10

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    اون 1 بعد از username$ چیه؟ مگه اسم متغیرتون username$ نیست؟ ضمناً همیشه کوئری رو استاندارد بنویسید. برای اینکه از متغیر توی رشته ها استفاده کنید هم رشته رو توی کوتیشن جفت بگذارین:
    $result = mysql_query("SELECT * FROM `tbllogin` WHERE (`username`='{$username}') ORDER BY `id` LIMIT 1");

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    حالای خطای
    Parse error: syntax error, unexpected '{' in /home3/shadegan/public_html/controller/username.php on line 53

    // طریقه نوشتن کوئری استاندار منظورتون چطوری یعنی هرچی نام قیلد نام متغییر محتوا هم باید همان باشد


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    با تشکر از همه دوستان مشکل حل شد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار Louai_M
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    شادگان
    پست
    297

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    برای نوشتن محتوای یک فیلد نام و نام خانوادگی بر اساس یوزر درست نوشتم یا خیر چون درست عمل میکنه ولی مشخصات را نشان نمی دهد


    $loginuser=new loginuser();
    $result=$loginuser->SelectRow($username);
    if(mysql_num_rows($result)>0)
    {
    echo 'کاربر عزیز ';
    echo $row['fullname'];
    }

  14. #14

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    کد کلاستون رو ندارم ولی قاعدتاً کدی که گذاشتین نباید کار کنه (اگه کلاس درست نوشته شده باشه). کد کلاس loginuser رو بگذارین ببینیم چطور داره کار میکنه.

  15. #15

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    سلام و خسته نباشید خدمت شما
    میخواستم ببینم اشکال این از کجاست؟

    <?php
    print_r($_POST)
    $clr=$_POST['clcd'];
    $color=array (
    "#000000"=> array("name"=>"black","code"=>"000000")
    "#ff0000"=> array("name"=>"red","code"=>"ff0000")
    "#00ff00"=> array("name"=>"green","code"=>"00ff00")
    "#0000ff"=> array("name"=>"blue","code"=>"0000ff")
    "#ffff00"=> array("name"=>"yellow","code"=>"ffff00")
    "#ff00ff"=> array("name"=>"purple","code"=>"ff00ff")
    );
    echo $color[$clr]['name'];
    ?>


    Parse error: syntax error, unexpected '$clr' (T_VARIABLE) in C:\xampp\htdocs\mycode\show.php on line 3

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: رفع مشکل خطای syntax error, unexpected T_VARIABLE in

    ; نزاشتی آخر خط 2

تاپیک های مشابه

  1. مشکل syntax error, unexpected در for
    نوشته شده توسط erzaer در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 21 شهریور 1392, 18:03 عصر
  2. سوال: مشکل در syntax error, unexpected 'while' (T_WHILE), expecting
    نوشته شده توسط khanghahif در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 11:04 صبح
  3. سوال: علت خطای Parse error: syntax error, unexpected $end چیه؟
    نوشته شده توسط vimax65 در بخش PHP
    پاسخ: 17
    آخرین پست: جمعه 15 بهمن 1389, 23:57 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 09:42 صبح
  5. رفع مشکل خطای شمار 7
    نوشته شده توسط sunboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 خرداد 1383, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •