نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در استفاده از BackGround Worker

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    مشکل در استفاده از BackGround Worker

    سلام , میخوام برای جلوگیری از هنگ کردن برنامه از BGW استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری ازش استفاده کنم قبلاً که اطلاعات مورد نظرو متنی بود راحت یه متغییر رشته میساختم و اطلاعات رو از Bgw میگرفتم اما الان مثلاً تو مثال زیر نمی دونم چطوری اطلاعات رو به گرید بدم :

    کد HTML:
            BackgroundWorker bgwUPDATE = new BackgroundWorker();
            private void backgroundWorkerUPDATE_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
            {
                try
                {
                    MySqlCommand myCommand = new MySqlCommand("UPDATE Test SET Name='Ali'" , conn);
                    myCommand.Connection.Open();
                    myCommand.ExecuteNonQuery();
                    conn.Close();
    
                    MySqlDataAdapter Myda = new MySqlDataAdapter("SELECT * FROM Test", conn);
                    DataSet DS = new DataSet();
                    Myda.Fill(DS);
                    e.Result=DS.Tables[0];
                }
                catch (MySql.Data.MySqlClient.MySqlException ex)
                {
                    MessageBox.Show(ex.Message);
                }
            }
    
            private void backgroundWorkerUPDATE_RunWorkerCompleted(object sender, RunWorkerCompletedEventArgs e)
            {
                try
                {
    
                    dataGridView1.DataSource = e.Result;
                }
                catch
                {
                }
            }
    
            private void BtnEditHover_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
            {
                bgwUPDATE.DoWork += new DoWorkEventHandler(backgroundWorkerUPDATE_DoWork);
                bgwUPDATE.RunWorkerCompleted += new RunWorkerCompletedEventHandler(backgroundWorkerUPDATE_RunWorkerCompleted);
                bgwUPDATE.WorkerReportsProgress = true;
                bgwUPDATE.RunWorkerAsync();
            }
    ممنون میشم راهنمایی کنید !

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    کسی نیست جواب بده

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    سلام . اگه منظورتو درست فهمیده باشم نباید مشکلی باشه
    اول
    CheckForIllegalCrossThreadCalls = False
    رو تو بک گراند ورکر قرار بده . بعد هم datagridview.datasource=dt و . .. .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    سلام , ممنون که جواب دادی میشه اینو تو کد من ست کنید ؟ می کد شمارو ست کردم کار نکرد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    ارور میده !
    Object reference not set to an instance of an object.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    ممنون از راهنماییت آقای arash21hhhh , درست شد فقط گاهی ارور میده
    Object reference not set to an instance of an object.
    علتش چیه دوستان ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    ProgRaMMer
    پست
    182

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    کسی نیست کمک کنه ؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در استفاده از BackGround Worker

    ماشالا سرعت پست دهیت عالیه . این خطا دلایل مختلفی داره .
    ولی خب واسه اینکه دقیق بفهمی کدوم قسمت کد خطا میده میتونی try-catch رو برداری تا موقع خطا برنامه دقیقا جای خطا توقف کنه و خطا رو بفهمی .
    یا از e استفاده نکن . دیتا تیبلو عمومی تعریف کن . بعد مستقیم به دیتاگرید وصلش کن

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با datareder در استفاده از Background worker
    نوشته شده توسط nafisehk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1392, 13:56 عصر
  2. سوال: مشکل آزاد نشدن رم در هنگام استفاده از background worker
    نوشته شده توسط papeli_83 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1392, 19:57 عصر
  3. سوال: مشکل آزاد نشدن رم در هنگام استفاده از background worker
    نوشته شده توسط papeli_83 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 01 شهریور 1392, 15:53 عصر
  4. مبتدی: مشکل در کار با BackGround Worker
    نوشته شده توسط Sir-Programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 18:55 عصر
  5. نحوه استفاده از background worker
    نوشته شده توسط akobar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 شهریور 1389, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •