نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شارپ پیدا کنم (همون سریال درایو)

  1. #1

    چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شارپ پیدا کنم (همون سریال درایو)

    چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو) سریال هارد رو نمیخام می دونم با فرمت تغییر می کنه ولی لازم دارم




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    بفرما دوست عزیز
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Runtime.InteropServices;

    namespace WindowsApplication1
    {
    public partial class Form1 : Form
    {

    [DllImport("kernel32.dll", CharSet = CharSet.Auto)]
    static extern bool GetVolumeInformation(string Volume,
    StringBuilder VolumeName, uint VolumeNameSize,
    out uint SerialNumber, out uint SerialNumberLength, out uint flags,
    StringBuilder fs, uint fs_size);
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    uint serialNum, serialNumLength, flags;
    StringBuilder volumename = new StringBuilder(256);
    StringBuilder fstype = new StringBuilder(256);
    bool ok = false;
    Cursor.Current = Cursors.WaitCursor;
    foreach (string drives in Environment.GetLogicalDrives())
    {
    ok = GetVolumeInformation(drives, volumename, (uint)volumename.Capacity - 1, out serialNum,
    out serialNumLength, out flags, fstype, (uint)fstype.Capacity - 1);
    if (ok)
    {
    lblVolume.Text = lblVolume.Text + "\n Volume Information of " + drives + "\n";
    lblVolume.Text = lblVolume.Text + "\nSerialNumber of is..... " + serialNum.ToString() + " \n";
    if (volumename != null)
    {
    lblVolume.Text = lblVolume.Text + "VolumeName is..... " + volumename.ToString() + " \n";
    }
    if (fstype != null)
    {
    lblVolume.Text = lblVolume.Text + "FileType is..... " + fstype.ToString() + " \n";
    }
    }
    ok = false;
    }
    Cursor.Current = Cursors.Default;
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    ممنون ولی این کد درست جواب نمیده برنامه سمت راست با ویبی که سریال درست رو بر می گردونه ولی سمت چپی کد شماست که سریال نا درست!bug.jpg

  4. #4

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    فقط سریال اولین درایو رو اشتباه حساب می کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)


  6. #6

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    اینا رو دنبال کردم همشون اولین درایو رو اشتباه بدست میارن اگه به عکس دوم دقت کنید خاستم ببینم کسی میتونه یه کد فیکس شده بزاره

  7. #7

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    کسی چیزی نمیدونه در در باره تین کد که چرا پارتیشن اول رو اشتباه حساب می کنه

  8. #8

    نقل قول: چطور می تونم Volume یک درایو رو تو سی شار پیدا کنم (همون سریال درایو)

    دوستان روی سیستم من که درست جواب میده
    تصویر اول System Information خود ویندوز
    تصویر دوم با همین کد

    System Information.PNG

    Capture.PNG

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور می تونم به پایگاه داده اکسس با VBScript ارتباط برقرار کنم :::::: کمک فوری لطفا
    نوشته شده توسط masoud_21 در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1390, 23:13 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 20:23 عصر
  3. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 11:31 صبح
  4. سوال: چطور به مقدار کنترل های Html موجود در صفحه دسترسی پیدا کنم ؟
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1390, 01:46 صبح
  5. چطور می تونم وارد ای اسپی بشم که ای پی اونو دارم.
    نوشته شده توسط Seyyed Mohsen Jamali در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 10:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •