نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

  1. #1

    Post {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    سلام

    ممکنه برای شما هم سوال بیاد که چجوری میشه بین دو اکتیویتی تبادل اطلاعات کرد.

    بزارین با یه مثال ساده براتون توضیح بدم ، همانطور که میدونین برای اجرای اکتیویتی از کد زیر استفاده میکنیم :‌


    i = new Intent(MainActivity.this, ViewTopicList.class);

    startActivity(i);

    حالا میشه همین کد رو تغییر داد و مثل زیر کرد‌:

    i = new Intent(MainActivity.this, ViewTopicList.class);
    i.putExtra("sample", 1);

    startActivity(i);


    و در اکتیویتی B با دستور زیر مقادیر sample رو دریافت کرد :
             Intent i = getIntent();
    int type = i.getIntExtra("sample", 0);


    به همین راحتی!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    حالا من بخوام یک لیست بفرستم چی ؟

    public class GridViewItemInfo
    {
    public string Name
    {
    get;
    set;
    }
    public Discription
    {
    get;
    set;
    }
    public Byte[] Image
    {
    get;
    set;
    }

    توجه داشته باش که توی این کلاس یه داده از نوع بایت هم هست!

    List<GridViewItemInfo> _result2 = new List<GridViewItemInfo>();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Nevercom
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    بستک
    سن
    35
    پست
    1,118

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    با انطباق کلاستون با الگوی Parcelable، میتونید اون شئ رو بصورت Parcel بفرستید.
    پلاگینی برای اینکار در اندروید استودیو هست که بصورت خودکار اینکار رو انجام میده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    یه راه خوبم استفاده از GSon هست که ابجکت رو به json تبدیل کنید و بصورت string بفرستیدش اونور و دوباره اونور تبدیل به ابچکتش کنید
    این راه تو فرگمنت ها خیلی کاربردیه
    آخرین ویرایش به وسیله storm_saeed : جمعه 26 دی 1393 در 19:15 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار storm_saeed
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    Tehran , Iran
    پست
    779

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    ------------------
    آخرین ویرایش به وسیله storm_saeed : جمعه 26 دی 1393 در 19:14 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    ببخسید اون json است و یه مسال برام بزارین که درکش کنم تازه انروید کار میکنم
    با انطباق کلاستون با الگوی Parcelable، میتونید اون شئ رو بصورت Parcel بفرستید.
    هر نوع کلاسی رو میشه با این روش ارسال کرد ؟
    من یه کلاس مربوط به تاریخ شمسی دارم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار s3rv3r
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    Cyber
    پست
    243

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    نظرتون درباره ArrayList و HaspMap چیه؟ با ترکیب اینا فکر کنم بشه هر چیزی که دلمون بخواد رو پاس بدیم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار arman_Delta2002
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    بابلسر
    سن
    37
    پست
    707

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    با json تست کردم بلزم خطا داد
    البته یه کلاس تاریخ شمسی میفرستم
    Newtonsoft.Json.JsonSerializationException: Self referencing loop detected for property 'Now' with type 'CalanderD.PersianDateTime'. Path ''.

  9. #9

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    سلام
    من یه متغیر از نوع انت دارم میخوام توی همه اکیتویتی ها ازش استفاده کنم دقیقا باید چی بنویسم
    ممنون میشم کمکم کنید

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: {آموزش} - ارسال اطلاعات بین دو Activity

    نقل قول نوشته شده توسط jokerhp مشاهده تاپیک
    سلام
    من یه متغیر از نوع انت دارم میخوام توی همه اکیتویتی ها ازش استفاده کنم دقیقا باید چی بنویسم
    ممنون میشم کمکم کنید
    بهتره از SharedPreferences استفاده کنی دوست عزیز... ضمنا بهتره توی تاپیکی که مربوط به موضوع نیست سوال نپرسید.... متشکرم

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکلی در رابطه با QueryString و ارسال اطلاعات بین صفحات
    نوشته شده توسط oracler در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 25 بهمن 1390, 18:19 عصر
  2. ارسال اطلاعات بین دو سایت با امنیت بالا
    نوشته شده توسط نسیم 96 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اسفند 1388, 18:43 عصر
  3. سوال: ارسال اطلاعات بین صفحات asp.net
    نوشته شده توسط Watoovatoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 خرداد 1388, 10:45 صبح
  4. گفتگو: ارسال اطلاعات بین صفحات asp.net
    نوشته شده توسط Watoovatoo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1388, 12:43 عصر
  5. سوال: ارسال اطلاعات بین صفحات
    نوشته شده توسط meysampaknahad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1388, 00:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •