نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    Lightbulb چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    سلام دوستان . همه چیز رو اوکی کردم . فقط مونده Backup & Restor دیتابیس Sql server 2008 تو برنامه.

    توجه : خواهشا لطفا التماسا دوستان کد رو به Vb.net بگین نه C#‎ چون دارم تو C#‎.

    ببینید دوستان میخوام نحوه بکاپ اینجوری باشه .

    1 ) تو فرم بکاپ 2 حالت باشه یکی که کاربر بتونه بکاپ رو هرجا که میخواد ذخیره کنه . دومیشم این که به صورت پیش فرض تو فولدر خود برنامه تو پوشه Backup db ذخیره شه . که یه checkBox داشته باشه که کاربر اگه اونو زد بتونه هرجا میخواد ذخیره کنه و در غیر این صورت به صورت پیش فرض همونجایی که گفتیم ذخیره شه.

    2 ) واسه بازگردانی هم همینطور یه چک باکس و بازگردانی به صورت دستی . یا به صورت پیش فرض از روی همون فولدر .

    3 ) بکاپ به صورت فایل .Zip باشه همونجور که میدونین به مرور حجم دیتابیس میره بالا.

    4) دیتابیس روش exist نشه Overwrite بشه . چون هربار که Exist میشه دیتابیس حجم دیتابیس میره بالا من تست کردم .


    من در حال حاضر از این کد استفاده میکنم که خیلی ابتداییه و خیلی نا کار آمد

     Try

    Dim cnn As New SqlConnection("Data Source=(local);Initial Catalog=Sardkhone;Integrated Security=True")

    Dim cmd As New SqlCommand
    cnn.Open()
    Dim query As String = "BACKUP DATABASE [Sardkhone] TO DISK =N'E:\Sardkhone.BAK'"
    cmd.CommandText = query
    cmd.Connection = cnn
    cmd.ExecuteNonQuery()
    MsgBox("پشتیبانگیری با موفقیت صورت گرفت")
    cnn.Close()
    Catch ex As Exception
    MsgBox("مشکل در پشتیبان گیری")
    End Try


    تو درایو E فایل دیتابیس منو میریزه .
    مشکلاتش : 1 ) اگه کاربر درایو E نداشته باشه اررور میده .

    2 ) اگه Database تو Sql server 2008 اتچ Attach نشه این کد کار نمیکنه .

    3 ) هر بار که برنامه باز بشه هیچ کاری هم انجام ندی و بکاپ بگیری حجم دیتابیس دو برابر میشه یعنی Exist میشه .

    دیگه باقیش به عهده اساتید .

    کمکم کنید یا حق


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار viper2009
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    گوشه کویر
    پست
    724

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    شاید این دو لینک زیر کارگشای مشکل شما باشد، که در سورسش دستورات فشرده سازی و خارج کرن از حالت فشرده نیز موجود است
    http://www.codeproject.com/Articles/...backup-utility
    http://www.codeproject.com/Articles/...sing-VB-NET-an

    مثال های موجود در لینک فوق برای من از نظر ساخت اسکریپت جالبه، چراکه هم می توان به عنوان بکاپ استفاده کرد و هم اسکریپت مثل PHP Admin

    در ضمن فکر نکنم با فشرده سازی دیتابیس فرق چندانی محسوس شود

    و راه حل مشکل اول کد خودت را هم می توانستی با قرار دادن یک SaveFileDiloge حل کنی
    آخرین ویرایش به وسیله viper2009 : پنج شنبه 19 دی 1392 در 02:54 صبح دلیل: نکته اخر از قلم افتاد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    نه کار ساز نبود دوست من .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    بکاپ متغییر رو خودم نوشتم دوست من بازم Exist هستش .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟


  6. #6
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    داشی من Smo نمیخوام . از خود دیتابیس می خوام . ممنون از راهنماییت

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    داشی من Smo نمیخوام . از خود دیتابیس می خوام . ممنون از راهنماییت
    سلام
    کار نداره اینم با خود sql
    دوتا بکاپ اماده یکیش خالیه و دیگرزی دو سطر اطلاعات داخلش هست
    هم گذاشتم با خود برنامه تست کنید


    موفق باشید

    یا علی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله systam : جمعه 20 دی 1392 در 11:16 صبح

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    داشی این باز Smo که

    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    خودم تونسم پیدا کنم و بنویسم ولی یه برنامه کامل میخوام یعنی واقعا هیچ کی نیست یه برنامه کامل بکاپ و پشتیبانی بنویسه آخه چرااااا

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    داشی این باز Smo که

    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Common

    خودم تونسم پیدا کنم و بنویسم ولی یه برنامه کامل میخوام یعنی واقعا هیچ کی نیست یه برنامه کامل بکاپ و پشتیبانی بنویسه آخه چرااااا
    سلام
    شما به import ها چیکار داری
    پاکشون کن
    معلوم میشه ادم عجولی هستی و اصلا برنامه رو نگاه نکردی

    دوستان نگاه کنن ببینن برنامه از smo استفاده شده یا نه و این دوستمون رو توجیهش کنند

    برنامه رو ویرایشش کردم و دیگه خبری از smo ها نیست هر چند برنامه قلی هم فقط import هاش تو برنامه بود و اصلا استفاده نشده بود توی برنامه جدید مشکل حله
    ببینم بازم میگی از smo استفاده شده


    و من توی برنامه هام از این برنامه برای بکاپ و ریستور استفاده میکنم و تا حالا به مشکل نخوردم
    یا علی
    آخرین ویرایش به وسیله systam : جمعه 20 دی 1392 در 11:20 صبح

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار behrooz69
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    Gorgan
    سن
    29
    پست
    469

    نقل قول: چگونه از دیتابیس Sql بکاپ گیری بگیریم و چونه بازگردانی کنیمش ( Backup & Restor ) ؟

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    شما به import ها چیکار داری
    پاکشون کن
    معلوم میشه ادم عجولی هستی و اصلا برنامه رو نگاه نکردی

    دوستان نگاه کنن ببینن برنامه از smo استفاده شده یا نه و این دوستمون رو توجیهش کنند

    برنامه رو ویرایشش کردم و دیگه خبری از smo ها نیست هر چند برنامه قلی هم فقط import هاش تو برنامه بود و اصلا استفاده نشده بود توی برنامه جدید مشکل حله
    ببینم بازم میگی از smo استفاده شده


    و من توی برنامه هام از این برنامه برای بکاپ و ریستور استفاده میکنم و تا حالا به مشکل نخوردم
    یا علی

    باشه داداشی چرا میزنی !!! اااا گناه دارم من !! سا سا سا .

    دستت درد نکنه . مرسی .

تاپیک های مشابه

  1. نحوه Backup & Restore گیری از 2008 SQL Server Express
    نوشته شده توسط FremderJunge در بخش Backup & Restore
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 18 فروردین 1395, 10:44 صبح
  2. بک آپ گیری و ریستور Backup & Restore
    نوشته شده توسط marziyehkochooloo در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1390, 18:52 عصر
  3. Backup & Restore در MySql چگونه است؟
    نوشته شده توسط alipc1 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 آذر 1390, 14:11 عصر
  4. آموزش: BACKUP & RESTORE + SQL SERVER 2005
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 دی 1389, 15:04 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 مرداد 1389, 22:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •