نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    سلام
    من با استفاده از کد زیر می خوام چیزی رو که در textbox وارد کردم در دیتاگریدویو اون سطر انتخاب بشه که هیچ مشکلی نیست و سطر مورد نظر رو انتخاب می کنه ولی می خوام بگم که scroll رو ببر به همون سطر انتخابی که این کار درست انجام نمیشه که دلیلش اینه که وقتی که دیتاگریدویوی من پر میشه بعد از پر شدن براساس ستون خاصی sort میشه.
    او شماره سطری رو که پیدا می کنه و می خوام اسکرول رو روش ببره براساس شماره سطرهایی که هنوز سورت نشده.
    در اینجا شماره سطری که پیدا می کنه 12 هستش ولی خودم که شمردم 7 هستش.
    جالب اینجاست که سطر رو درست انتخاب می کنه و سلکتش می کنه ولی اسکرول رو به جای درستی نمی بره.
    اینم کدا:

    for (int i = 0; i < radGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    if (radGridView1.Rows[i].Cells["column1"].Value.ToString() == textBox1.Text.Trim())
    {
    MessageBox.Show(i.ToString());
    radGridView1.TableElement.ScrollToRow(i);
    radGridView1.Rows[i].IsSelected = true;
    }
    }

    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    تا الان من 3 یا 4 تا سوال پرسیدم که هیچ کدوم رو به جواب نرسیدم.
    چرا این سایت اینجوری شده؟
    این سوال من برای شما باید خیلی راحت باشه.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

     dataGridView1.Rows[i].Selected = true;
    dataGridView1.FirstDisplayedScrollingRowIndex = i;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    همچین کدی وجود نداره.
    کار من با radgridview هستش که از کامپوننتهای telerik می باشد.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    فکر کردم با دیتا گرید خود ویژوال استدیو کاری میکنی با اون کار نکردم!!
    اینو ببین
    http://www.telerik.com/community/for...growindex.aspx

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط esafb52 مشاهده تاپیک
    فکر کردم با دیتا گرید خود ویژوال استدیو کاری میکنی با اون کار نکردم!!
    اینو ببین
    http://www.telerik.com/community/for...growindex.aspx
    لینک خرابه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    همیشه یه عدد خاص هم در نمی آد که مثلاً اون مقدار رو ازش کم کنم و و اسکرول رو به جایی که می خوام ببرم.
    لطفاً راهنمایی کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    دوستان چرا هیچ کس پاسخ نمی ده؟؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    کسی نیست راهنمایی کنه؟
    دارم به این نتیجه می رسم که به جای ردگریدویو برم از خود دیتاگریدویوی ویژوال استفاده کنم.

  10. #10

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    اشکال از اینه که عمل sort رو توسط گریدویو انجام دادی و در اصل index سطر درون دیتاتیبل رو نشون میده. غیرفعالش کن و در کوئری از order by استفاده کن.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: عدم نمایش درست شماره سطر در دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    اشکال از اینه که عمل sort رو توسط گریدویو انجام دادی و در اصل index سطر درون دیتاتیبل رو نشون میده. غیرفعالش کن و در کوئری از order by استفاده کن.
    ممنون
    ولی من اصلاً از بانک اطلاعاتی استفاده نمی کنم.
    نام فولدرهای داخل یک درایوم هست که در ردگریدویو لیست می شه.
    سورت دیتاگریدویو رو با کد می دونم ولی برای ردگریدویو رو نمی دونم به چه شکله.

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش کامل یک سطر در دیتا گیرید ویو
    نوشته شده توسط پریناز.21 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 22:42 عصر
  2. عدم نمایش اولین رکورد دیتابیس در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 شهریور 1386, 22:09 عصر
  3. عدم دسترسی کاربر به سطر در دیتاگریدویو
    نوشته شده توسط rezaiy.ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 00:00 صبح
  4. عدم نمایش درست فیلد جداول access در #C
    نوشته شده توسط kaveh.net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 16 شهریور 1386, 23:09 عصر
  5. عدم نمایش درست متن فارسی در FastReport
    نوشته شده توسط nasr در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1383, 06:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •