نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تعداد ایتم های لیست باکس

  1. #1

    Question تعداد ایتم های لیست باکس

    سلام .
    دوستان می خوام تعداد ایتم های لیست باکس رو بشمارم و تو یه لیبل بریزم .
    مثلا لیست باکسم 500 ایتم داره . می خوام مقدار لیبلم هم 500 باشه . و غیره ... .
    اگه میشه کدش رو برام بگید ممنون میشم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار arash_flag
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    220

    نقل قول: تعداد ایتم های لیست باکس

    سلام دوست خوبم.
    بفرمایید
    توضیح:تعداد ایتم ها رو تیدیل به رشته میکند و نمایش میدهد
    کد را درون یک button نوشتم.
     label1.Text = comboBox1.Items.Count.ToString();

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: تعداد ایتم های لیست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط arash_flag مشاهده تاپیک
    سلام دوست خوبم.
    بفرمایید
    توضیح:تعداد ایتم ها رو تیدیل به رشته میکند و نمایش میدهد
    کد را درون یک button نوشتم.
     label1.Text = comboBox1.Items.Count.ToString();
    سلام
    منظور از <img src="images/smilies/yahoo/129.gif" alt="" title="متفکر" class="inlineimg" border="0"> چیه؟؟؟
    اینا مگه کدهای HTML نیست؟ پس توی #C چیکار می کنن؟!

تاپیک های مشابه

  1. مقایسه ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 03 تیر 1391, 22:48 عصر
  2. سوال: مقایسه ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط goldpower در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 08:56 صبح
  3. بدست آوردن ایتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط pedram_ns در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 شهریور 1390, 15:27 عصر
  4. سلام تعداد ایتم های لیست باکس چطور معلوم میشه
    نوشته شده توسط h_a_m_i_d در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 04 شهریور 1390, 03:40 صبح
  5. سوال: چطور در زمان ران تایم ایتم های لیست باکس رو توی پاپ اپ منو نشون بدیم؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اسفند 1387, 07:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •