نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل تابع roand

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    مشکل تابع roand

    سلام
    خسته نباشید دوستان.
    تابع round تو هاستی که من خریدم کار نمیکنه.
    مشکل از کجاست بنظرتون؟

    <?php
    $a = '1.38929229983E+12';
    echo (round($a));
    ?>

    این کد مقدار 1.38929229983E+12 رو برمی گردونه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل تابع roand

    نسخه PHP روی هاست چنده، احتمالا به خاطر نسخه ی PHP هست چون فکر می کنم زیر نسخه 5.2.7 این جور تبدیل ها هنوز پشتیبانی نمی شده؟!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: مشکل تابع roand

    5.2.17 دوست عزیز

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: مشکل تابع roand

    نقل قول نوشته شده توسط keyhan.taktaz مشاهده تاپیک
    سلام
    خسته نباشید دوستان.
    تابع round تو هاستی که من خریدم کار نمیکنه.
    مشکل از کجاست بنظرتون؟

    <?php
    $a = '1.38929229983E+12';
    echo (round($a));
    ?>

    این کد مقدار 1.38929229983E+12 رو برمی گردونه
    کوتیشن های کنار عدد رو بردارید(شاید درست شد!!!)
    با این حال تیری در تاریکی!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    etc/shadow/
    پست
    335

    نقل قول: مشکل تابع roand

    قبلا تست کردم نشد.
    به این تیجه رسیدم که این یه باگــــــه :|

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: مشکل تابع roand

    شما انتظار دارید چه چیزی برگردونه ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: مشکل تابع roand

    نقل قول نوشته شده توسط keyhan.taktaz مشاهده تاپیک
    قبلا تست کردم نشد.
    به این تیجه رسیدم که این یه باگــــــه :|
    توی پست دوم گفتم، که توی نسخه های زیر 5.2.7 این نوع تبدیل پشتیبانی نمیشه!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: حل مشکل تابع پر کردن سطح bounryfill
    نوشته شده توسط خدامراد در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1388, 23:24 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 آذر 1388, 17:53 عصر
  3. مشکل تابع setFullScreenMode بر روی گوشی LG KE970
    نوشته شده توسط mahdi68 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 01:04 صبح
  4. مشکل تابع mail و ‌‌BCC
    نوشته شده توسط sinoohe در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 16:10 عصر
  5. سوال: مشکل تابع در firefox
    نوشته شده توسط cs2007 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 17 اردیبهشت 1387, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •