نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: اندازه گیری ابعادی

  1. #1

    اندازه گیری ابعادی

    با سلام خدمت دوستان
    من میخوام بدونم ابعادی حقیقی یه تصویر رو چطوری میتونم تو برنامم (متلب) لحاظ کنم
    این تصویر 512*512 پیکسل داره با 96DPI (در Paint)
    البته وقتی ابعاد تصویر رو تو فوتوشاپ میخام، عدد 72DPI رو نشون میده!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    برای اندازه گیری دوربین را ثابت کنید و سپس یک خط کش 10 سانتی جلوی دوربین قرار بدید بینید این خط چند پیسکل هستش با توجه به dpi واقعی را مشخص کنید سپس هر جسم دیگری که جلوب دوربین قرار بدید حالا دیگه dpi واقعی را دارید ئ تعداد پیکشل های object رو بدین ترتیب با یک ضرب در می تونید اندازه واقعی را محاسبه کنید

  3. #3

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    باید عرض کنم که این تصاویر توسط دوربین گرفته نشده اند بلکه تصاویر پزشکی ای هستند که با دستگاه mri گرفته شده اند و من می خوام ابعاد واقعی جسم اسکن شده رو تشخیص بدم
    در واقع ما در اینجا تنها می تونیم بر روی تصویر خروجی تمرکز کنیم و با دوربین و کالبراسیون و . . . سر و کار نداریم

  4. #4

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    نقل قول نوشته شده توسط exelero مشاهده تاپیک
    باید عرض کنم که این تصاویر توسط دوربین گرفته نشده اند بلکه تصاویر پزشکی ای هستند که با دستگاه mri گرفته شده اند و من می خوام ابعاد واقعی جسم اسکن شده رو تشخیص بدم
    در واقع ما در اینجا تنها می تونیم بر روی تصویر خروجی تمرکز کنیم و با دوربین و کالبراسیون و . . . سر و کار نداریم
    سلام
    متلب یه دستوری به نام imfinfo داره که اطلاعات تصویر رو نمایش میده، پارامترهای XResolution ،YResolution و ResolutionUnit هم DPI تصویر رو نشون میده. برای بعضی از تصاویر این پارامترها رو نشون نمیده:

    clear;
    [fname,fpath]=uigetfile({'*.jpg;*.png;*.tif;*.bmp;*.gif'});
    if fname == 0
    return;
    end
    A = imfinfo(fullfile(fpath,fname))

  5. #5

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    دوستان شما میدونید چجوری میشه فاصله ی بین دو پیکسل مجاور در تصویر را در وهله ی اول اندازه گیری و پس از آن، تصحیح نمود؟
    آخه من اندازه ی هر پیکسل رو دارم و میخوام از این طریق، مقیاس تصویرم رو تصحیح کنم

  6. #6

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    نقل قول نوشته شده توسط exelero مشاهده تاپیک
    دوستان شما میدونید چجوری میشه فاصله ی بین دو پیکسل مجاور در تصویر را در وهله ی اول اندازه گیری و پس از آن، تصحیح نمود؟
    آخه من اندازه ی هر پیکسل رو دارم و میخوام از این طریق، مقیاس تصویرم رو تصحیح کنم
    سلام
    اندازه هر پیکسل رو چجوری حساب کردین؟ DPI تعداد پیکسل رو در واحد سطح میده، اندازه تصویر رو میشه باهاش حساب کرد، ولی فکر نکنم محاسبه اندازه جسم از روش امکان پذیر باشه (عمق هم تاثیر داره ).

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    نقل قول نوشته شده توسط exelero مشاهده تاپیک
    باید عرض کنم که این تصاویر توسط دوربین گرفته نشده اند بلکه تصاویر پزشکی ای هستند که با دستگاه mri گرفته شده اند و من می خوام ابعاد واقعی جسم اسکن شده رو تشخیص بدم
    در واقع ما در اینجا تنها می تونیم بر روی تصویر خروجی تمرکز کنیم و با دوربین و کالبراسیون و . . . سر و کار نداریم
    شما بایستی dpi تصویر را داشته باشید و گرنه کاری نمیشه انجام داد

  8. #8

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    من dpi تصویر رو دارم ولی وقتی مختصات نقاط اخذ شده از تصویر رو درش ضرب میکنم، مقیاس درستی بهم نمیده!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار مصطفی ساتکی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    www.7khatcode.com
    پست
    1,193

    نقل قول: اندازه گیری ابعادی

    اگر در فاصله فعلی مرکز لنز از مرکز جسم dpi دوربین را درست محاسبه کرده باشید دیگه نباید مشکلی داشته باشید حالا شما می فرماید تصویر mri هستش آن هم به همین صورت dpi در تصاویر مشخص هستش حداقل یک فریم قرار بدید .

تاپیک های مشابه

  1. اندازه گیری دمای cpu
    نوشته شده توسط حبیب در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 09 خرداد 1384, 09:10 صبح
  2. اندازه گیری زمان در حد میلی ثانبه
    نوشته شده توسط hbi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1383, 15:17 عصر
  3. سوال : اندازه گیری زمان دریافت یک Web Page
    نوشته شده توسط g_jolaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 آبان 1382, 22:19 عصر
  4. اندازه گیری زمان باز شدن یک سایت اینترنتی
    نوشته شده توسط g_jolaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1382, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •