صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 89

نام تاپیک: کامپوننت TextBox پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    Thumbs up کامپوننت TextBox پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نسخه 5.0.0 حاضر شد

    (لینک در پایین پست)

    نسخه 4.0.0 حاضرشد

    (لینک درپایین پست)

    سلام دوستان.
    به تازگی یک کامپوننت تکس باکس نوشتم که امکانات متفاوت و جالبی داره....
    حالا با اجازه ی مدیران محترم این کامپوننت و توضیحاتش رو برای شما میذارم تا دانلود کنید و نظر بدید تا بهتر بشه:
    توضیحات:
    امکانات:
    1-با استفاده از خصوصیت Dismember میتوانید تکس باکس را به یک حالتی قرار دهید که اعداد را به صورت سه رقم سه رقم جداکند(جهت نمایش مقادیر پولی)
    2-برای این تکس باکس میتوانید BorderColor تعیین کنید...
    به شکل زیر:

    te.png
    3-میتوانید تکس باکس را بوسیله ی خصوصیت TXTCharacters به دریافت فقط اعداد یا فقط حروف محدود کنید...
    اگر داخل این خصوصیت کلمه ی only number را تایپ کنید تکس باکس فقط اعداد را دریافت میکند و اگر
    کلمه ی only char را تایپ کنید فقط حروف انگلیسی و فارسی را دریافت میکند اگر هم کلمه ی all را وارد کنید تمامی مقادیر را دریافت میکند...
    4-در صورتی که خصوصیت Warning را برابر True قرار دهید اگر کاربر تکس باکس را خالی قرار دهد و فاکوس از روی آن برداشته شود شروع به چشمک زدن میکند وکاربر را متوجه می نماید...


    5-خصوصیت TXTDiffrence :
    این یکی از خصوصیات جالب و کاربردی میباشد:
    بوسیله ی این خصوصیت تکس باکس شما در صورت از دست دادن فاکوس به یک رنگ که شما آن را انتخاب مینمایید در می آید و بعد از از گرفتن فاکوس به حالت اول باز میگردد:
    برای استفاده از این خصوصیت باید خصوصیت Difference را برابر True قرار دهید
    6- خصوصیت
    TXTDiffernceBackColor :
    برای تعیین رنگ تکس باکس هنگام از دست دادن فاکوس باید از خصوصیت TXTDifferenceBAckColor استفاده کنید
    7- خصوصیت TXTLangueg باز هم یک خصوصیت کاربردی:
    با تایپ کردن کلمه ی Persian داخل این خصوصیت به طور پیشفرض هنگامی که تکس باکس دارای فاکوس میشود زبان برنامه فارسی میشود و با تایپ
    English داخل این خصوصیت
    به طور پیشفرض هنگامی که تکس باکس دارای فاکوس میشود زبان برنامه انگلیسی میشود
    8-یک خصوصیت باحال:TXTNextTextBox :

    با قرار دادن این خصوصیت برابر True داخل برنامه ی شما با زدن دکمه اینتر خود به خود به تکس باکس بعدی پیمایش میکنید...
    9-خصوصیت TXTSelectAll:
    اگر این خصوصیت را برابر True تنظیم کنید،هنگام درافت فاکوس،اگر متنی داخل تکس باکس باشد،به حالت انتخاب یا به عبارتی لایت در می آید...
    مانند این تصویر:

    10- خصوصیت WaterMark به عنوان یک متن راهنما دخل تکس باکس که هنگام تایپ از بین میرود
    11-تمامی خصوصیات به صورت کمبوباکس در آمدند و نیازی به تایپ نیست...

    12-خصوصیت TXTEnabledImageWaterMark :
    جهت قرار دادن عکس به عنوان راهنما در تکس باکس این خصوصیت را برابر True قرار دهید...
    13-خصویت زیبا و کاربردی TXTImageWaterMark :
    این خصوصیت را به در خواست دوست عزیز Goldoon گذاشتم
    بوسیله ی این خصوصیت یک عکس به عنوان راهنما داخل تکس باکس میگذارید
    14- خصوصیت TXTImageWaterMarkLocation :
    توسط این خصوصیت تعیین میکنید که عکس راهنما در کدام قسمت تکس باکس قرار بگیرد
    15-خصوصیت TXTHideWaterMark :
    این خصوصیت دارای دو حالت است:
    1- ForFocus:
    اگر بر روی این خصوصیت قرار دهید هنگامی که تکس باکس دارای فاکوس میشود واتر مارک پاک میشود.
    2-ForTextChanged :

    اگر بر روی این خصوصیت قرار دهید هنگامی که متنی داخل تکس باکس میشود واتر مارک پاک میشود.
    16-خصوصیت WaterMarkColor :
    توسط این خصوصیت رنگ واتر مارک را مشخص میکنید...
    17- خصوصیت TXTBorderThikness :
    این خصوصیت را به درخواست دوست عزیزم MMbgiud گذاشتم:
    بوسیله ی این خصوصیت میزان قطر حاشیه ی تکس باکس را تعیین میکنید...

    تمامی امکانات ذکر شده در نسخه 4.0.0 موجود است...
    داخل فایل زیپ زیر یک فایل با فرمت DLL وجود دارد.جهت استفاده از این کامپوننت آن را

    کشیده و روی جعبه ابزار رها کنید

    نسخه 3.0.0 به همراه توضیحات و 5 امکان جدید :

    TextBoxPerffosional.rar

    لینک دانلود نسخه ی آخر 4.0.0:


    TextBoxPerffosional.rar


    خوب به دستور دوستان در این نسخه برای تاریخ هم یه فکری شده:
    امکانات:
    1-خصوصیت DateMask :
    اگر این خصوصیت برابر NULL باشد تکس باکس به حالت عادی است
    اما اگر در حالت DateMask قرار گیرد به شکل تاریخ در میاید
    در صورتی که کاربر تاریخ را اشتباه وارد کند تاریخ به طور اتومات تصحیح شده و به کاربر اخطار داده میشود...

    در این نسخه یک بدی نیز وجود دارد که من پیشنهاد میکنم اگر برایتان تاریخ زیاد مهم نیست این نسخه را به نسخه 4.0.0 ترجیح نـــــــــــــــــــدهید:
    1-امکان مولتی لاین شدن وجود ندارد

    لینک دانلود نسخه ی 5.0.0:

    TextBoxPerffosional.rar

    به زودی یکه PDF برای آموزش توابع و خصوصیات

    این کنترل منتشر خواهد شد


    من برای ساختش خیلی وقت گذاشتم و حدود 200 خط کد هستش

    پس اگه بدردتون خورد حداقل بگید تا خستگیش از تنم بیرون بیاد...!
    .................................................. .............................................

    عاجزانه از شما تقاضا میکنم نظرات خود را بازگو کنید....

    اگر امکانی به نظرتان میرسد در همین تاپیک اعلام کنید تا انشاالله اضافه کنم

    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : دوشنبه 23 دی 1392 در 13:24 عصر دلیل: قرار دادن نسخه جدید کامپوننت


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    ای ول عالی بود .
    فقط تا حالا ندیدم کامپوننت های دست ساز بچه ها توو toolbox یه Icon خاص داشته باشه . اینشو اگه بلدی یه آموزش هم برای بچه ها بزار ....

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    باید در بالای1 Public Class UserControl کد زیر رو تایپ کنید:
    <System.Drawing.ToolboxBitmap("D:\1.bmp")>
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : شنبه 21 دی 1392 در 00:18 صبح

  4. #4

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    من از VS2008 استفاده میکنم و یه باگ داره
    وقتی TXTchar رو رویه only number میزارم درسته که عدد رو قبول میکنه ولی دیگه پاک نمیشه

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    چی پاک نمیشه دوست من؟؟

  6. #6

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    تکستی که پر شده دیگه پاک نمیشه
    یعنی وقتی یک حرف توش وارد میکنم دیگه پاک نمیشه

  7. #7
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    چرا همچین مشکلی باید داشته باشه؟
    من این رو با ویژوال 2012 ولی با دات نت فریم ورک3.5 نوشتم که روی همه اجرا بشه و میشه...
    برای من که درسته و عمل میکنه برمینای عکس زیر خصوصیات رو تنظیم کنید ببینید درست میشه:
    ddsds.png
    sdfsdfds.png
    gfgjhgfh.png

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط jafarpalideh مشاهده تاپیک
    تکستی که پر شده دیگه پاک نمیشه
    یعنی وقتی یک حرف توش وارد میکنم دیگه پاک نمیشه
    دوستان کس دیگه ای همچین مشکلی داره؟؟؟؟؟؟؟؟

    من خودم 2008 هم دارم امتحان کردم درست بود...

  9. #9

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    تمام تنظیمات رو انجام دادم
    فقط تنظیم TXTDifference رو تویه تنظیمات ندارم من
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    الان اون مشکلتون حل نشده هنوز؟
    Diffrence رو تو این نسخه نذاشتم هنوز...

  11. #11

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    خوب چندتا پیشنهاد
    1 - واردش که میشی رنگ خاصی بگبره و هنگام خروج هم همینطور
    2- وقتی روش اینتر میزنی به تکست بعدی بره
    3 - وقتی دکمه پایین یا بالا رو فشار میدیم بین تکست ها حرکت کنه
    (یکی نیست بگه چرا خودت نمی نویسی!!!!!)

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نه حل نشد
    من از روی عکسی که گذاشتید چک کردم

  13. #13
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    برا پیشنهاد اولتون Diffrence همین کار رو میکرد که هنوز تو سایت نذاشتمش....
    برای پیشنهاد های دیگرتون هم چشم روش کار میکنم
    ممنون
    الان درست شد؟؟

  14. #14

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    آقا زیاد خودت رو ناراحت نکن
    شاید نسخه ویژوال اکسپرس 2008 من مشکل داره
    یکی 2 جایه دیگه تست میکنم و خبرش رو میدم

  15. #15

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    یه قابلیت دیگه هم یادم رفت بگم
    اونم اینکه وقتی بین تکست ها جا به جا میشی ، اگه تکست ها شامل کاراکتری هستن ، اونا رو به حالت انتخاب در بیاره
    مثل عکس
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    این ها همه رو میشه و هر چی سریعتر هم نسخه بعدیش رو میذارم به جز این که با زدن اینتر بره به بعدی چون هر کودوم یه کامپوننت جدا هست و نمیشه به اون ها دسترسی داشت
    ميشه
    SendKeys.Send("{Tab}");

  17. #17
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    ممنونم
    میشه بیشتر توضیح بدید؟

  18. #18

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    عمل كليد Tab رو انجام ميده

  19. #19
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    Thumbs up نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    خوب دوستان نسخه ی جدیدش با کلی امکانات که پیشنهادات دوستان بود رو براتون ساختم:
    امکانات:
    در این نسخه 5 قابلیت به کامپوننت تکس باکس پیشرفته اضافه شده است.
    1-خصوصیت TXTDiffrence :
    این یکی از خصوصیات جالب و کاربردی میباشد:
    بوسیله ی این خصوصیت تکس باکس شما در صورت از دست دادن فاکوس به یک رنگ که شما آن را انتخاب مینمایید در می آید و بعد از از گرفتن فاکوس به حالت اول باز میگردد:
    برای استفاده از این خصوصیت باید خصوصیت Difference را برابر True قرار دهید
    2- خصوصیت
    TXTDiffernceBackColor :
    برای تعیین رنگ تکس باکس هنگام از دست دادن فاکوس باید از خصوصیت TXTDifferenceBAckColor استفاده کنید
    3- خصوصیت TXTLangueg باز هم یک خصوصیت کاربردی:
    با تایپ کردن کلمه ی Persian داخل این خصوصیت به طور پیشفرض هنگامی که تکس باکس دارای فاکوس میشود زبان برنامه فارسی میشود و با تایپ
    English داخل این خصوصیت
    به طور پیشفرض هنگامی که تکس باکس دارای فاکوس میشود زبان برنامه انگلیسی میشود
    4-یک خصوصیت باحال:TXTNextTextBox :
    با قرار دادن این خصوصیت برابر True داخل برنامه ی شما با زدن دکمه اینتر خود به خود به تکس باکس بعدی پیمایش میکنید...
    5-خصوصیت TXTSelectAll:
    اگر این خصوصیت را برابر True تنظیم کنید،هنگام درافت فاکوس،اگر متنی داخل تکس باکس باشد،به حالت انتخاب یا به عبارتی لایت در می آید...
    مانند این تصویر:
    fdhgfhhjgf.png

    لینک دانلود نسخه 2.0.0 کامپوننت:TextBoxPerffosional.rar


    من برای ساختش خیلی وقت گذاشتم و حدود 200 خط کد هستش

    پس اگه بدردتون خورد حداقل بگید تا خستگیش از تنم بیرون بیاد...!

    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : شنبه 21 دی 1392 در 17:10 عصر

  20. #20

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    چرا خصوصيات رو به صورت تايپ ميزاري
    از struct استفاده كن تا كمبو باكس بشن

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    سلام
    من نسخه جدید را دانلود نکردم
    ولی یه سری مشکلات نسخه اولی داشت که میگم نمی دونم خودت رفعشون کردی یا نه
    وقتی که خصوصیت warning را true قرار میدیم
    تکست باکس از همون اول شروع میکنه چشمک بزنه
    ولی باید چشمک نزنه تا وقتی که حداقل یک بار فوکوس را گرفت و دوباره فوکوس را از دست داد اون وقت چشمک بزنه
    برای خصوصیت TXTCharacters باید خودمون تایپ کنیم داخلش!!!!
    بهتره که یک نوع شمارشی تعریف کنی که کاربر فقط از اون موارد بتونه انتخاب کنه
    احتمالا خاصیت

    TXTLangueg هم این مشکل را داشته باشه
    در کل به عنوان اولین کامپوننت به این بزرگی که نوشتی خوب بود

  22. #22
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    ممنون از نظراتتون
    اما اون Warning برای مواقعی استفاده میشه که خالی باشه...
    فک نکنم زیاد مهم باشه که یه دفعه فاکوس روش رفته باشه
    بقیه چیزها رو هم حتما درست میکنم
    ممنون

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    اما اون Warning برای مواقعی استفاده میشه که خالی باشه...
    فک نکنم زیاد مهم باشه که یه دفعه فاکوس روش رفته باشه
    این کار آسونه
    برا این کار می تونی تایمری که مخصوه چشمک زدنه را غیر فعال کنی و فقط وقتی فوکوس را گرفت فعالش کنی
    همین

  24. #24
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    بله من هم گفتم انشاالله درستش میکنم
    ممنون

  25. #25
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    اون ایراد هم که گفتید برای Warning رفع شد و لینک اصلاح گردید
    موفق باشید

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    من الان ویژوال استادیو ندارم چک کنم:(
    خصوصیت watermark
    اگه بتونی این خصوصیت را بهش اضافه کنی خیلی عالیه
    منظورم متن کم رنگیه که وقتی تکست باکس خالی باشه اون متن نمایش داده بشه
    این خصوصیت یکم کار میبره ولی تلاشتو بکن چون خیلی خوب میشه

  27. #27
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    خوب دوستان که کم لطفی میکنن و نظر نمیدن ولی من نا امید نشدم:
    خوب در نسخه 3.0.0 هم دو تا چیز مهم :
    1- خصوصیت WaterMark به عنوان یک متن راهنما دخل تکس باکس که هنگام تایپ از بین میرود
    2-تمامی خصوصیات به صورت کمبوباکس در آمدند و نیازی به تایپ نیست...
    تشکر یادتون نره
    TextBoxPerffosional.rar
    آخرین ویرایش به وسیله sagggad : شنبه 21 دی 1392 در 18:10 عصر

  28. #28
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    توی خصوصیت TXTCharactersگزینه های persian و englishرا هم اضافه کن برا تایپ فارسی یا انگلیسی

  29. #29
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    اون رو در گزینه ی TXTLangueg گذاشتم...

  30. #30
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    image watermark????????
    اگه دوس داشتی بزار

  31. #31
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نه بابا من بخدا خوشحال میشم
    چشم همه این هارو میذارم ImageWaterMark چیه؟

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    مثل همون واترمارک معمولی
    فقط یک عکسه که میزاری به عنوان واترمارک کنار متن واترمارک نمایش داده بشه
    خودم تا حالا اینکارا نکردم
    دقیقا نمی دونم باید چکار کنیم ولی احتمالا باید یک picturebox بزاری رو تکست باکس و وقتی کاربر عکسی انتخاب کرد نمایشش بدی

  33. #33
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    یعنی یک عکس داخل پیکچرباکس نشون بده؟؟
    یا یه آیکون کوچیک؟

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    788

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    سلام و ممنون از کار جالبتون

    اگه بشه ضخامت حاشیه رو هم تنظیم کرد خیلی خوبه

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    عکس داخل پیکچرباکس با خاصیت stretch
    این گزینه ممکنه سخت باشه

    اگه نشد بیخیالش بشو چون کاربردش خیلی کمه
    فعلا کلی خصوصیت دیگه مونده که به تکست باکس اضافه کنیم

  36. #36
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط mmbguide مشاهده تاپیک
    سلام و ممنون از کار جالبتون

    اگه بشه ضخامت حاشیه رو هم تنظیم کرد خیلی خوبه
    چشم در نسخه های بعدی روی این موضوع هم کار خواهد شد

  37. #37
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط goldoon مشاهده تاپیک
    هرجاش سوال داشتی بپرس اگه تونستم کمک میکنم
    نه اتفاقا خیلی ساده است
    اما میگم منظور شما چیه؟؟
    اگه میشه دقیقا توضیح بدید که عکس کجا قرار بگیره؟

  38. #38
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    دقیقا وسط تکست باکس
    حیف که الان ویژوال ندارم وگرنه نمونه میزاشتم ببینی
    با ورد برات یکی نقاشی کشیدم ببین این شکلی منظورمه
    Capture.PNG

  39. #39
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    20
    پست
    1,514

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    اوکی فهمیدم از آب خوردن راحت تره...
    پس فعلا دوتا امکان باید اضافه کنم
    هروقت به پنج تا رسید تو سایت میذارم
    پس به نفعتونه نظر بدید

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار goldoon
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    محل زندگی
    ایران-اصفهان
    سن
    30
    پست
    73

    نقل قول: کامپوننت تکس باکس پیشرفته با کلی امکانات - دانلود کنید

    نقل قول نوشته شده توسط sagggad مشاهده تاپیک
    هر چی سخت تر بشه بهتر...
    اتفاقا باید سخت تر بشه تا چیز بهتری از آب دربیاد
    1- watermarkcolor
    2- watermark_hide type: hide on focuse or hide on text_not_empty
    3- فعلا همون دوتا را درست کن
    سومی را بعد میگم

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 37
    آخرین پست: چهارشنبه 25 دی 1392, 16:37 عصر
  2. یه کامپوننت تکست باکس با کلی امکانات(دانلود نکنی از جیبت رفته)
    نوشته شده توسط ali_habibi1384 در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 40
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 00:14 صبح
  3. برنامه کار با رجیستری (حتما دانلود کنید)
    نوشته شده توسط msaeedd در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 09 مهر 1387, 13:59 عصر
  4. ذخیره تصاویر Picturebox با هر فرمت- دانلود کنید
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 اردیبهشت 1385, 14:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •