نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    Question مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

    سلام دوستان من از vs 2010 به همراه کریستال ریپورت استفاده میکنم
    حالا موقع لود شدن صفحه گزارش هیچ کدوم از اطلاعات رو نمایش نمیده
    اینم کدها
     strCon = System.Configuration.ConfigurationManager.Connecti  onStrings["restConnectionString"].ConnectionString;

    SqlConnection con = new SqlConnection(strCon);
    strSQL = "SELECT top 1 * FROM time_rest ORDER BY date DESC";

    this.crystalReportViewer1.ReportSource = this.crystalReport11;
    SqlDataAdapter sqladapter = new SqlDataAdapter(strSQL, con);
    DataTable t2 = new DataTable();
    sqladapter.Fill(t2);
    ConnectionInfo connectionInfo = new ConnectionInfo();
    connectionInfo.ServerName = ".";
    connectionInfo.DatabaseName = "rest";
    connectionInfo.UserID = "";
    connectionInfo.Password = "";
    ReportDocument RepDoc = new ReportDocument();
    string RepPath = Application.StartupPath + @"\CrystalReport1.rpt";
    RepDoc.Load(RepPath);
    RepDoc.SetDataSource(t2);
    crystalReportViewer1.ReportSource = RepDoc;

  2. #2

    نقل قول: مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

    به نظرم بهتره کریستال ریپورتتو بیاری توی صفحت بعد ارتباطش بدی ریپورت ویورت. در نهایت هم همین کارا رو بکنی ولی جاهای اضافشو حذف کنی. فک کنم جواب بگیری

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

    نقل قول نوشته شده توسط reza_ali202000 مشاهده تاپیک
    به نظرم بهتره کریستال ریپورتتو بیاری توی صفحت بعد ارتباطش بدی ریپورت ویورت. در نهایت هم همین کارا رو بکنی ولی جاهای اضافشو حذف کنی. فک کنم جواب بگیری
    ممنون
    منظورتون از اینکه کریستال ریپورت رو بیارم توی صفحه چیه؟
    میشه مثال بزنید یا توضیح بدبد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار reza4359
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    So close
    پست
    619

    نقل قول: مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

    دوستان مشکل این بود که من از دو تا جدول که به هم جوین شده بودن اسیتفاده کرده بودم
    وقتی یکیشون رو حذف کردم درست شد حالا چطوری دو تا تیبل رو داخل کریستال نمایش بدم؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل این کد در ارتباط با گزارش چیه؟

    کوئری رو به صورت استورپروسیجر و یا ویو بساز و از روی اون گزارش رو ایجاد کن.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل این برنامه درباره مرتب سازی ادغامی چیه؟
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1390, 18:10 عصر
  2. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح
  3. مشکل این کد چیه؟
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 07 آبان 1385, 06:57 صبح
  4. مشکل این تکه کد چیه؟
    نوشته شده توسط mhaeri در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1385, 15:59 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •