نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    Question خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    سلام ، میخواستم بدونم چطوری میشه یک متن مثلا 150 سطری رو تا سطر 10 خواند نه همه ی فایل رو

  2. #2

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    خب ReadLine() کن یه شمارنده هم بزار که تا 10 خط بخونه
    سوال رو واضح تر بپرس.
    اگه می خوای از روی اینترنت فایل متنی بخونی من کد دارم که از روی ftp بخونه میزارم اینجا

    using System.Net.Mail;
    System.Net.FtpWebRequest tmpReqq = (System.Net.FtpWebRequest)System.Net.FtpWebRequest .Create("ftp://altobelli.ir/temp/filename.txt");
    tmpReq.Credentials = new System.Net.NetworkCredential("username", "password");
    try
    {
    //GET THE FTP RESPONSE
    using (System.Net.WebResponse tmpRess = tmpReq.GetResponse())
    {
    //GET THE STREAM TO READ THE RESPONSE FROM
    using (System.IO.Stream tmpStreamm = tmpRes.GetResponseStream())
    {
    //CREATE A TXT READER (COULD BE BINARY OR ANY OTHER TYPE YOU NEED)
    using (System.IO.TextReader tmpReaderr = new System.IO.StreamReader(tmpStream))
    {
    //STORE THE FILE CONTENTS INTO A STRING
    string fileContentss = tmpReader.ReadToEnd();
    }
    //DO SOMETHING WITH SAID FILE CONTENTS
    }
    }
    }
    catch { }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    سلام
    شايد سوالم مربوط به اينجا نباشه اما بي ربط هم نيست
    مي خوام عنوان سايت را بخوانم دستوراتش را دارم درست هم كار مي كنه ولي مشكل من اينجاست عنوان سايت مثل
    http://www.tsetmc.com/Loader.aspx?Pa...11775239375291
    را نمي خونه
    اين سايته مديريت بورسه
    حالا نمي دونم بخاطر امنيت سايته يا .....
    خواهشن اگر مي دونيد كمك كنيد
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    دوست من باید بگین با چه متدی دارین سرس و محتوای توش رو می خونین تا کدتون رو اصلاح کنم و براتون مجدد بذارم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط amirlol مشاهده تاپیک
    دوست من باید بگین با چه متدی دارین سرس و محتوای توش رو می خونین تا کدتون رو اصلاح کنم و براتون مجدد بذارم
    عزیز اگر کدی دارید که بشه عنوان سایت را برگردونه ممنونت می شم

    راستش برنامه ای که قبلا نوشتن در سیستمی هست که تا یک هفته دیگر بهش دسترسی ندارم

    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    البته کد رو از اینترنت پیدا کردم

    System‎.Net.WebClient client = new System‎.Net.WebClient();
    string content = client.DownloadString("http://www.google.com");
    string title = content.Substring(content.IndexOf("<title>"), content.IndexOf("</title>") - content.IndexOf("<title>")).Replace("<title>", "").Trim();


    این سایت و درست برمی گردونه اما واسه سایتی که بالا گذاشتم را بر نمی گردونه

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    دوستان یعنی کسی نیست که بتونه کمک کنه؟؟؟

    خیلی نیاز دارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    فکر کنم که کد های سایت رو رمز کردن چون وقتی encoding رو تنظیم میکنم خطی شبیه به چینی ، ژاپنی :D برمیگردونه

  9. #9

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    سلام خدمت مهندسین گرامی

    میخواستم ببینم میشه یک قسمت از متن موجود در یک صفحه از اینترنتو جدا کرد مثلا در یک لیبل نمایش داد
    مثلا قسمت ترجمه کلمات google translate رو کپی کنم توی یه لیبل؟؟؟؟؟؟

    ممنون

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    مترجم گوگل خودش dll داره

  11. #11

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    نقل قول نوشته شده توسط mthreat.info مشاهده تاپیک
    مترجم گوگل خودش dll داره
    دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدین که چیکار باید بکنم این dll از کجا پیدا کنم؟

  12. #12

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    يك متد هست به نام substringكه ميتوني از يه رشته از يه محل خاص به يك تعدا خاص كاركتر برگردوني مثل
    strings1="1234567890"
    strinf s2=s1.substring(5,3);
    جواب اس 2 ميشه 5و6و7از 5عنصر به ميزان3حرف جدا ميكنه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mthreat.info
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    415

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت


  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    کاش یکی هم بود به ما کمک می کرد

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    104

    نقل قول: خواندن قسمتی از متن موجود در اینترنت

    هنوز کسی نمی تونه مشکل منو حل کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن قسمتی از متن
    نوشته شده توسط Fire God در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 10:04 صبح
  2. خواندن کد های html موجود در تگ body
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1384, 11:02 صبح
  3. باز کردن و خواندن یک فایل متن وحذف کردن فایل
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 18:15 عصر
  4. تغییر رنگ نوشته قسمتی از متن MessageBox
    نوشته شده توسط mehrdotnet در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1384, 08:54 صبح
  5. Bold کردن قسمتی از متن داخل Memo
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مرداد 1384, 19:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •