نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: زمان برای حرفه ای شدن

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Golsha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    قم
    پست
    224

    زمان برای حرفه ای شدن

    سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه . من جدیدا به jquery شدیدا علاقه مند شدم و خیلی دلم میخواد زود یاد بگیرمش . قبلا زبان های برنامه نویسی C++‎ و php رو کار کردم فکر کنم پیش زمینه داشته باشم . میخواستم راهنماییم کنید چطور شروع کنم که هر چه زود تر کامل یاد بگیرمش .. اگه میشه کتابهایی که خودتون تجربه استفاده ازش رو دارید بهم بگید که استفاده کنم ...و سوال دیگه اینکه چقدر طول میکشه که تو این زمینه حرفه ای بشم ؟؟( از مدیر سایت خواهش میکنم به هر دلیلی شده این مطلب رو پاک نکنه تا دوستان یکم مارو راهنمایی کنن )

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار meysam1366
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    ایران/تهران
    پست
    448

    نقل قول: زمان برای حرفه ای شدن

    سلام دوست عزیز

    شما برای شروع میتونید از لینک زیر استفاده کنید

    http://www.w3schools.com/jquery/default.asp

    موفق باشید

  3. #3

    نقل قول: زمان برای حرفه ای شدن

    برای شروع:
    سایتی که meysam1366 بالا معرفی کردن.

    کتاب (به ترتیب):
    jQuery Novice to Ninja
    Wrox Professional jQuery 2012

    در مورد زمان هم چون با php کار کردید، syntaxش براتون راحته و از اون بابت مشکلی نخاهید داشت.
    شاید 1 هفته لازم باشه تا با مقدماتش آشنا و آماد کار کردن باهاش بشید... 1 -3 ماه برای تسلط. (بازم بستگی به شخص و زمانی که صرف میکنه داره)

تاپیک های مشابه

  1. کمک برای ساخت برنامه ای ک زمان روشن و خاموش شدن یک چراغ را مشخص کنه؟
    نوشته شده توسط چینی ساز در بخش مباحث عمومی کار با سخت افزارها، سنسورها و لوازم جانبی
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1394, 10:02 صبح
  2. سوال: آیا برای حرفه ای شدن در سیستم مدیریت محتوای جوملا باید PHP بلد بود؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مهر 1391, 23:11 عصر
  3. سوال: معرفی یه pdf درست و حسابی برای حرفه ای شدن
    نوشته شده توسط saeedgharedaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 22 شهریور 1390, 08:01 صبح
  4. در خواست راهنمایی برای حرفه ای شدن
    نوشته شده توسط xman_dj در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1387, 15:14 عصر
  5. درخواست : راهنمایی برای حرفه ای تر شدن در دلفی 7
    نوشته شده توسط arash_a در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 07 اسفند 1386, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •