نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

    سلام دوستان من می خوام یک تصویر قرار بدم که داخل پوشه public_html نیست و کنار این پوشه هست با فراخوانی به صورت
    ../01.jpg خواندم اما متاسفانه تصویر نمایش داده نمیشود ممنون میشوم راهنمایی کنید با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار p30online
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    ایــــــــــــــــران
    پست
    509

    نقل قول: خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

    شما باید تمام فایل هاتون داخل public_html باشد به نظر من ! من که تمام فایل هام تو این مسیره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار foreach
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    گیــلان,لنــگرود
    پست
    124

    نقل قول: خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

    خوب اگه همینطور مستقیم ../ رو تو مروگر وارد میکنین طبیعیه که نیاد
    اما اگه با پی اچ پی فایل رو میخونین و عکس بارگزاری نمیشه احتمالا از سطح دسترسی باید باشه
    و اگه عکس رو میخونین و بجای تصویر یه سری تکست نشون میده باید هدر رو ارسال کنین


    <?php
    $file = '../img.png';
    header('Content-type:image/png');
    echo readfile($file);

  4. #4

    نقل قول: خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

    ممکنه توی سرور شما، دسترسی به بالاتر از public_html ممنوع شده باشه (توی هاستهای اشتراکی زیاد پیش میاد). اگه اینطوره، میتونید توی یک پوشه داخل public_html بگذارین و با روشی که توی پست قبلی توضیح داده شده، فایل رو بخونید و نمایش بدین. برای اینکه کسی هم مستقیماً نتونه توی مرورگر آدرس فایل یا پوشه رو وارد کنه و به محتویاتش دسترسی پیدا کنه، یک فایل htaccess. توی اون پوشه بگذارین و کد زیر رو داخلش بنویسید:
    deny from all

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار nsco_nsco
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    831

    نقل قول: خواندن تصویر از یک شاخه بالاتر پوشه public_html

    مشکل مال سطح دسترسی هست ممنونم از همه دوستان خوبم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: خواندن نام عکس های داخل یک پوشه و ریختن در combobox
    نوشته شده توسط crazy_1892 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 فروردین 1391, 01:08 صبح
  2. خواندن تصویر از combobax بصورت آن لاین
    نوشته شده توسط 1vaxjo1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 25 شهریور 1390, 17:41 عصر
  3. سوال: خواندن تصویر از Resource
    نوشته شده توسط golhay2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 19 اسفند 1389, 07:27 صبح
  4. مشکل خواندن تصویر jpeg
    نوشته شده توسط mohsen_r در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 13:52 عصر
  5. خواندن تصویر از بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط هادی123 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •