نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified هنگام لاگین به سایت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified هنگام لاگین به سایت

    سلام.
    امیدوارم حالتون خوب باشه.
    من سایتمو اماده کردم و روی هاست اپلود کردم .اما زمانی که به سایت لاگین میکنم پیغام خطای
    The system cannot find the file specified

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified

    من برای لاگین از سرویس های ممبرشیپ استفاده میکنم.
    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2

    نقل قول: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified هنگام لاگین

    اسم datasource رو چک کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار article
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    197

    نقل قول: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified هنگام لاگین

    نقل قول نوشته شده توسط kavayo مشاهده تاپیک
    اسم datasource رو چک کن
    دیتا سورسم اینه "Data Source=(LocalDb)\v11.0; باید به جاش اسمه دامینو بذارم؟
    این بانک ممرشیپا به صورت لوکال روی اکسپرس با این اوصاف این دیتاسورس مناسبشه/

  4. #4

    نقل قول: System.ComponentModel.Win32Exception: The system cannot find the file specified هنگام لاگین

    اسم datasource رو به . تغییر بده

تاپیک های مشابه

  1. Error The system cannot find the file specified
    نوشته شده توسط okpnz1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 مرداد 1392, 11:41 صبح
  2. سوال: پیغام خطای «the system cannot find the file specified»
    نوشته شده توسط fadaborhani در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1392, 21:06 عصر
  3. سوال: چگونه ارورthe system cannot find the file specified را در Microsoft Visual C++‎ 2010 Express حل کنم
    نوشته شده توسط navid1377 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 27 خرداد 1392, 11:55 صبح
  4. خطای The system cannot find the file specified
    نوشته شده توسط tebyanmax در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 00:25 صبح
  5. The system cannot find the file specified در پرداخت بانک پاسارگاد
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 بهمن 1390, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •