صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 117

نام تاپیک: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

  1. #41

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط shpegah مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    کسی با AIDE کار کرده ؟
    به جز خودش باید چیز دیگه ای هم روی گوشی نصب بشه ؟
    من وقتی مثال helloworld خودشو اجرا میکنم خطا میده میگه که
    this method must return a value of type
    روی متد oncreate
    دوستان سؤالتون رو در این زمینه ها که به ندرت اتفاق میفته و کسی اطلاعی برای پاسخ بهتون رو نداره با تایپ به زبان انگلیسی در گوگل سرچ کنید و پاسخ رو در سایت stackoverflow.com میتونین مشاهده کنین.سایت کارآمدیه تو زمینه ی مشکلات در برنامه نویسی اندروید

  2. #42

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    باسلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه توان رو نوشت، مثلا (a/140) به توان 1.852؟
    باتشکر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mnakhaeipoor
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    جهنم
    پست
    415

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط anzalime مشاهده تاپیک
    باسلام
    می خواستم بدونم چطوری میشه توان رو نوشت، مثلا (a/140) به توان 1.852؟
    باتشکر
    اول بسته java.lang.Math رو import می کنی
    بعدش :

    public static void main(String [] args){
    Math.pow(a,b)
    }

    a = پایه
    b = توان

  4. #44

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    باسلام
    جذر با فرجه مثلا 3.78 چه جوری باید نوشت؟چون sqrt فقط واسه فرجه 2 جواب میده.
    باتشکر

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط anzalime مشاهده تاپیک
    باسلام
    جذر با فرجه مثلا 3.78 چه جوری باید نوشت؟چون sqrt فقط واسه فرجه 2 جواب میده.
    باتشکر
    سلام
    جذر معکوس توان هست

    مثلا جذر 2 میشه توان 1/2
    حالا جذر 3.78 میشه توان 1/3.78

  6. #46

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با سلام
    برای رند کردن یک عدد تا 3 رقم اعشار چیکار باید کرد؟
    ممنون

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط anzalime مشاهده تاپیک
    با سلام
    برای رند کردن یک عدد تا 3 رقم اعشار چیکار باید کرد؟
    ممنون
    کمی تحقیق در وب ، دوست عزیز:

    باید فرمت بصورت ###.# استفاده کنید تا مقدار عدد از دست نره

    اما اگر مقدار مهم نباشه باید اول در 1000 ضرب کرده و سپس رند کنید و مجددا تقسیم بر 1000 کنید.

    مثال:
    15.65486
    x1000
    15654.86
    round
    15654
    /1000
    15.654

  8. #48

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام آموزشتون عالیه

  9. #49

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستان
    من تازه شروع کردم .اسم خودمو هنوز اندروید نویس نمیتونم بزارم
    پس از ایجاد پروزه تو محیط ایکلیپس با خطایی مواجعه میشم که دلیلش و نمیدونم ؛
    در ابتدا کار api 7 انتخاب کردم.
    از محیط بهمراه خطاها عکس گرفتم پیوست میکنم.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید


  10. #50

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوست عزیز
    شما می تونین از سایت زیر ابزارها و آموزش های مورد نیاز رو دانلود کنید
    http://www.code-academy.ir

    لینک دانلود و آموزش نصب ابزارها
    http://code-academy.ir/DownloadTools.aspx

    لینک آموزش جاوا مقدماتی (پیشنیاز)
    http://code-academy.ir/BeginningJavaPackage.aspx

    لینک آموزش برنامه نویسی اندروید مقدماتی
    http://code-academy.ir/BeginningAndroidPackage.aspx

  11. #51

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستان
    دنبال یه فایل setup، pack فایل zip یا چیز دیگه هستم که تمام ملزومات برنامه نویسی اندروید رو نصب و کانفیگ کنه
    من فقط jdk رو تونستم راحت نصب کنم :(

  12. #52

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام خدمت دوستان گرامی
    من اکلیپس را نصب کردم با همه موارد حالا موقع ساخت پروز] در مرحله آخر خطا تم بهم میده چیکار کنم

    ممنون میشم پاسخ بدید


    کد HTML:
    [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:30 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:30 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v11\styles.xml:7: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light'.[2015-04-28 18:01:35 - gh] [2015-04-28 18:01:35 - gh] C:\Users\Omid Rayane\workspace\gh\res\values-v14\styles.xml:8: error: Error retrieving parent for item: No resource found that matches the given name 'Theme.AppCompat.Light.DarkActionBar'.[2015-04-28 18:01:35 - gh]

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط milad_d993 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    دنبال یه فایل setup، pack فایل zip یا چیز دیگه هستم که تمام ملزومات برنامه نویسی اندروید رو نصب و کانفیگ کنه
    من فقط jdk رو تونستم راحت نصب کنم :(

    سلام
    فکر نمیکنم چیز خاصی داشته باشه برای ست کردن این سه تا باهم!!!
    ولی
    از خود سایت developer.android.com میتونید یه بسته ی کامل دانلود کنید که نیازی به هیچ گونه کانفیگ و ... نداره
    حجمش حدودا 500 مگ هست.هم خود اکلیپس هم adt و هم sdk رو آخرین ورژن هاشون رو با خودش داره

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط javidsahl مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    من تازه شروع کردم .اسم خودمو هنوز اندروید نویس نمیتونم بزارم
    پس از ایجاد پروزه تو محیط ایکلیپس با خطایی مواجعه میشم که دلیلش و نمیدونم ؛
    در ابتدا کار api 7 انتخاب کردم.
    از محیط بهمراه خطاها عکس گرفتم پیوست میکنم.
    ممنون میشم اگه کمکم کنید

    سلام
    موقع ایجاد پروژه تم تون رو none انتخاب کنید

  15. #55
    کاربر جدید آواتار takad53
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    ایالات متحده ایران
    پست
    9

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام من میخوام برنامه درست کنم ولی برنامه نویسی رو نمیدونم به نظرتون بدون رفتن به کلاس های اموزشی چطور میتونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و برنامه بنویسم ؟ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله takad53 : جمعه 11 اردیبهشت 1394 در 20:25 عصر

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط takad53 مشاهده تاپیک
    سلام من میخوام برنامه درست کنم ولی برنامه نویسی رو نمیدونم به نظرتون بدون رفتن به کلاس های اموزشی چطور میتونم برنامه نویسی رو یاد بگیرم و برنامه بنویسم ؟ممنون
    امممممم
    اگه میخوای برنامه بنویسی باید برنامه نویسی رو یاد بگیری دیگه!!!
    اگه هم نمیخوای خب .....
    اول جاوا یاد بگیر و بعد برو سراغ آندروید
    اینطوری اگه کلاس آندروید هم بری چیزی دست گیرت نمیشه، فقط پولتو دور ریختی!
    از همین الان شروع کن به یادگیری، فردا دیره!

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط mohamadrazand مشاهده تاپیک
    سلام
    نمی دونم جای سوال ام اینجا هست یا نه ولی هرکی بلده جواب بده ازتون ممنون می شم . برای کد نویسی تو eclipse وقتی که حتی راحت ترین کد مثل oncreate می خوام بنویسم ctrl+ space میزنم نمونه کد برام نمیاره تو لیستی که باز می کنه خالیه میشه کمکم کنید مشکل کارم کجاست
    دستوری که نوشتید و بعدش ctrl+space می زنید اشتباس به احتمال زیاد
    اگه روی هیچ کدوم از دستورات باز نمیشه، مشکل از جای دیگه س اگه هم که باز میشه مشکل ازدستورته دوست عزیز

  18. #58
    کاربر جدید آواتار takad53
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    ایالات متحده ایران
    پست
    9

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    بدون رفتن به کلاس نمیشه

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    چرا که نشه!؟
    من خودم هیچ کلاسی نرفتم!!!
    الانم هیچی بلد نیستم!!!
    شوخی کردم!
    با خوندن کتابهای اولیه و دیدن ویدیوهای آموزشی متفاوتی که توی نت هست میتونید یاد بگیرید.
    اما اول از جاوا شروع کنید و با مباحث شی گرایی آشنا بشید وگرنه حسابی ویدیوهای برنامه نویسی آندروید کلافه تون میکنه!
    پس اول جاوا یاد بگیرید .
    بعدش برید سراغ ویدیوهای آموزش مبتدیان
    بعدش هم کم کم کد نویسی رو همزمان با دیدن ویدیوها شروع کنید
    اینطوری از هرچی کلاسه بهتر یاد میگیرید!
    فقط شروع کنید ، نترسید. چیز سختی نیست که نشه یادش گرفت.
    موفق میشید

  20. #60

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام وممنون از راهنمایی شما
    من ADT bundle رو دانلود کردم توی پوشه eclipse فایل اجرایی رو نصب کنم کافیه
    ممنون

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    اگر مجموعه ی کاملش رو که حدود ۵۰۰ مگ حجم داره دانلود کردید ! بله کافیه الان اکلیپس رو اجرا کنید و شروع کنید به ساخت اولین پروژه تون.
    اما اگه جدا دانلودشون کردید (ADT و eclipse و Sdk ) رو ... خیر اجرا کردن اکلیپس به تنهایی و بدون معرفی اون ۲ تا دیگه فایده ای نداره!
    از منویhelp باید ADT رو و بخش preferences باید Sdk رو معرفی کنید.
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله majid_7 : چهارشنبه 06 خرداد 1394 در 09:27 صبح دلیل: اصلاح متن

  22. #62

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    یه سوال دیگه
    فایل اجرایی یک پروژه در پوشه ی هست و کدوم هست

  23. #63

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با تشکر از راهنمایی شما
    ولی من نرم افزار ADT bundle رو که همون چند تا نرم افزار یک جا بود
    و فایل اجرایی رو که توی پوشه ی eclipse بود رو نصب کردم ولی نمیدونم از کجا برنامه رو باز کنم

  24. #64

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    می تونید eclipse رو به صورت کامل همراه با sdk , adt در این لینک دانلود کنید
    از اموزش های سایت هم میتونی استفاده کنی

  25. #65
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    خرداد 1394
    محل زندگی
    tehran
    پست
    1

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با سلام.
    من یک سوال همیشه تو ذهنم هست
    آیا میشه کاری کرد با یک برنامه نویسی ساده در اندروید تونست گوشی کس دیگری رو مانیتورینگ کرد؟؟
    یا بشه از طریق اینترنت و یک برنامه نویسی و انتقال اون اطلاعات داخل گوشی کس دیگه داخل گوشی رو نظارت کرد؟؟

    لطفا اگر کسی اطلاعاتی در این زمینه داره کمک کنه...ممنون

  26. #66

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    توی بازی های حدس کلمه مثل آفتابه چه طوری وقتی دکمه ای رو می زنن حرف اون دکمه توی جای خالی نمایش داده می شه؟
    لطفا کاملا راهنمایی کنید اگه میشه کدش رو بدید

  27. #67
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    همه چیز توی نت هست دوست عزیز ،
    فقط کافیه یه خورده آشنایی با زبان انگلیسی داشته باشیم!
    به راحتی میشه راجع به هرچیزی فیلم آموزشی ش رو تهیه کرد و دید!
    واسه هرچیزی مجموعه ی کامل هست مثل Fragment ها مثل webService ها و ....
    پکیج های جداگانه و بطور مفصل

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط novinmehran مشاهده تاپیک
    با تشکر از راهنمایی شما
    ولی من نرم افزار ADT bundle رو که همون چند تا نرم افزار یک جا بود
    و فایل اجرایی رو که توی پوشه ی eclipse بود رو نصب کردم ولی نمیدونم از کجا برنامه رو باز کنم
    یعنی چی نمیدونید برنامه رو از کجا باز کنید!؟
    اگه منظورتون ساخت اولین پروژه است که باید از منوی File گزینه ی Android Application Project رو کلیک کنید و مراحلش رو طی کنید تا اولین پروژه رو بسازید و ازش استفاده کنید
    اگه منظورتون اینه که اکلیپس رو نمیتونید اجرا کنید و نمیتونید باهاش پروژه بسازید اون بحثش جداست (مثلا ممکنه مشکلتون نصب نکردن JDK باشه یا معرفیش توی Path ویندوز و ...)
    سوالتون رو شفاف تر بیان کنید لطفا

  29. #69
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط novinmehran مشاهده تاپیک
    یه سوال دیگه
    فایل اجرایی یک پروژه در پوشه ی هست و کدوم هست
    فایل اجرایی منظورتون همون APK هست؟؟؟؟
    توی پوشه ی Bin از پنجره ی Package Explorer هست که یه دونه فایل APK بیشتر توی اون نیست که توسط Dalvik ساخته شده !
    امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده بوده باشم!

  30. #70

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    میشه بگید فیلم های آموزشی لیندا برای اندروید رو کجا می تونیم پیدا کنیم؟

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    اینم لینک مستقیم(هلو)
    http://dl2.ehsanavr.com/1393/12/4/Ly...avr.com%5D.rar

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    البته این رو یادم رفت بگم که دنبال مجموعه های لیندا زیاد نباشید!
    برای مقدماتی خوبه ولی برای کسایی که میخوان حرفه ای کار کنند جوابگو نیست!
    البته اینم باید گفت که راتون میندازه

  33. #73

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    من یک دوره کلاس برنامه نویسی اندروید رفتم و الان پروژم به اندروید مربوط میشه ولی اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم اول باید پایگاه دادمو جمع کنم یا نه و چندتا سوال دیگه کسی هست که بتونه کمکم کنه؟

  34. #74

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#‎رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟

  35. #75
    [younes]
    مهمان

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    برادران یک سوال یعنی الان اگه من C#‎‎رو یاد بگیرم.بعد با همین سی شارپ چطور میتونم اندروید بنویسم؟؟؟میشه اصلا؟؟
    شدنش که میشه ولی شما که میخواهید یاد بگیری چرا سراغ جاوا نمی رید؟

  36. #76

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط amirtala مشاهده تاپیک
    با سلام من تازه ای کلیپس نصب کردم تا کار برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم
    خیلی تازه کارم
    یه مشکل در اجرای برنامه در ایکلیپس داشم
    من ماشین مجازی رو در sdk manager تعریف کردم
    ولی در ای کلیپس وقتی میخوام اجرا کنم خطا میده
    (در واقع فکر کنم نسخه اندروید رو در ایکلیپس نمیشناسه
    در حالیکه در sdk manager شناسایی میکرد)



    ضمیمه 126843
    ضمیمه 126844
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    احتمالا نسخه پروژه شما بالاتر هست از دیوایسی که می خواین برنامه رو روش اجرا بگیریرن. خود سیستم هم بهتون پیغام داده یک ناسازگاری هست بین نسخه برنامه و دیوایسی که می خواین اجرا روش بگیرین. مثلا پروژه تون اندروید 5 هست ولی گوشیتون تا نسخه 4.2 رو پشتیبانی می کنه. بهتر هست که یک ایمولاتور که با نسخه اندروید پروژه تون سازگاره بسازین

    کد آکادمی
    آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا و سی شارپ

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار majid_7
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    خونمون
    پست
    212

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    تارگت 7 ؟؟؟
    مگه داریم هنوز؟
    مگه میشه؟
    تارگت تون رو مناسب با نوع sdk تون انتخاب کنید

  38. #78

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام بنظر من اگه ایده ی خوبی دارید که وقت یادگیری برنامه نویسی اندروید رو ندارید بهتره برید به سایت اندروید وبلاگ www.androidweblog.ir و برنامه تون رو بسازید من خودم نمونه کارام اونجا هست با این برنامه ساز هفت هشت تا برنامه ساختم فقط از یکی از برنامه هام 1800 در آوردم . با اینکه یه خانوم خونه دار هستم اما ازین طریق درآمد دارم .

  39. #79

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    من جاوا رو خوندم در حد تئوری و نوشتن چندتا برنامه در نوت پد و اجراشون
    حالا میخوام برم سراغ اندورید ، با اینکه سر سری چند تا کتابو نگاه کردم اصن نمیدونم این کد های جاوا رو در مثلا Google Android Studio باید کجاa نوشت !
    لطفا یه کتاب درست درمون که کد نوشتن واسه آندروید رو بصورت ابتدایی و پایه توی گوگل استودیو یا اکلپیس گفته باشه معرفی کنید . ممنون میشم

  40. #80

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    برای شروع برنامه نویسی،
    یک نکته اساسی اینه که ببینی بازارت چی میخاد و وقتت رو صرف چیزای الکی نکنی. آدم باید دنبال متخضض شدن بره.
    باید پروژه گرفت تا بفهمی بازار چی میخاد و بهترین راه انجامش چیه و فقط و فقط تحت فشار پروژست که آدم چیزی یاد میگیره، اونم دقیقا چیزی که به دردش میخوره.

    اول کار هم میشه از نرم افزار های ساده تر شروع کرد و اپلیکیشن های محتوا محور رو قبول کنی.
    برای اطمینان و اینکه خیالتم راحت بشه، میشه از ابزاری های آنلاین مثل این استفاده کرد:


    puzzley.ir
    برنامه نویسی نداره، موقه های عجله ای یا برای پروژه هایی که خاص نباشه کار آدم رو راه میندازه.

    من خودم برای ساخت نسخه اول نرم افزار هام و نشون دادن مشتری ازش استفاده میکنم.
    می تونه جواب خیلی مشتریهات رو بدی باهمین. ولی اولویتت باشه مهارت پیدا کردن و کد زدن خودت ;)

صفحه 2 از 3 اولاول 123 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط sonofsun در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:40 عصر
  2. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط alisajadid در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:30 عصر
  3. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط ashokri.nll در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 23:09 عصر
  4. سوال: شروع برنامه نویسی برای اندروید با مونو
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش پروژه Mono
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 10:34 صبح
  5. استخدام برنامه نویسی اندروید برای کار بین المللی
    نوشته شده توسط hamid_am85 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •