صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 117 از 117

نام تاپیک: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

  1. #81

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    خب نمیدونم جای سوال همین جاست یا باید تاپیک جدید میزدم در هر صورت
    اول من قصد دارم برنامه ای بنویسیم که مطالب سایتم رو برای کاربرها به نمایش بگذاره فعلا فقط یک جستجوی ساده آزاکسی و دسته بندی مطالب و گرافیک ساده ولی در آینده قصد تکمیل کردنش رو داریم . منبع مطالب هم بانک اطلاعاتی سایت و فیدخوانهای مربوطه هست . قصد مانیتور فعالیتها و بازدیدها کاربر رو هم داریم که مثلا چه مطلبی بیشتر جستجو شده
    چند تا سایت مثل این هستن https://www.appmakr.com ولی دوست دارم خودم کامل بنویسیم .
    به C#‎,asp,html5,css,php کاملا وارد هستم . اگه بشه به کمک اونها نوشت عالی میشه .
    زامارین رو نصب کردم ولی جواب نداد .
    ***********
    مورد دوم هم نرم افزاری تحت وب با html5 و جی کوئری طراحی کردم میشه به اپ تبدیلش کرد ؟ با کمک نود نسخه ی لینوکس و ویندوزش رو ایجاد کردم تحت اندروید هم اجرا میشه ؟

  2. #82
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام . من به تازگی یادگیری زبان سی شارپ رو آغاز کردم و اینکه جاوا نمی دونم . من می خوام یاد گیری اندروید رو با سی شارپ شروع کنم .باید چی کار کنم؟
    خیلی بد که با سی شارپ کار کنم . درسای دانشگام انقدر سنگینه که نمی تونم دو تا زبان رو با هم یاد بگیرم ..
    نظر شما چیه ؟
    باید چه برنامه هایی نصب کنم؟

  3. #83

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    خب با زامارین میشه با سی شارپ برای اندروید اپ نوشت ولی من که نصبش کردم بعد از نصف روز ور رفتن ، اعصابم خرد شد پاکش کردم .الان با اندروید استودیو کار میکنم.
    در مورد برنامه نویسی من خودم رو برنامه نویس خوبی نمیدونم ولی بعد از 15 سال تجربه میگم که خودت رو محدود به سینتکس نکن . برنامه نویس خوب کسیه که بتونه برنامه رو خوب تحلیل و طراحی کنه و به الگوریتمها و تکنولوژی ها ی مختلف وارد باشه . سینتکس رو میشه توی مدت زمان خیلی کمی یاد گرفت و کتابخانه ها و موارد خاص با یک جستجو پیدا میشن .
    آخرین ویرایش به وسیله sajjad2 : سه شنبه 03 آذر 1394 در 13:28 عصر دلیل: تصحیح

  4. #84

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با سلام
    نقریبا تمامی نظرات عزیزان رو با توجه خوندم
    ولی خوب هنوز بین چند راهی گیر کردم...

    حالا درخواست راهنمایی از دوستان دارم!

    اول اینکه بگم قبلا با زبان منسوخ پاسکال و بعدش با C++‎ کار کردم در حد اکادمی و بعدش یه خورده سی شارپ {واقعا سی شارپ لذت بخش بود ولی خو همون اول راهی بیخیالش شدم متاسفانه!}

    حالام علاقه شدیدی به یادگیری اندروید دارم ... ولی خو گیج شدم بین این همه راه و روش کد نویسی اندروید!

    با اکلیپس، اندروید استدبو، بیسیک 4 اندروید، زامارین و...

    هیچی از جاوا نمیدونم و بعلاوه xml و ...

    فقط سی پلاس پلاس کار کردم و پاسکال و مقداری سی شارپ

    حالا هدفم از یادگیری اندروید ،ساخت کتابهایی مث کتابهای کافه بازار هست!

    دوستان با این زیاده گویی بنده و هدفم از یادگیری اندروید و با توجه به دانش سطحی قبلیم، کدوم راه رو بهم توصیه میکنید که شروع کنم به امید خدا؟


    منابع اموزشی و توصیه های دیگه ای اگه مدنظرتون هست بفرمایید...


    ممنون مهندسین

  5. #85

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط Mr besharati مشاهده تاپیک
    با سلام
    نقریبا تمامی نظرات عزیزان رو با توجه خوندم
    ولی خوب هنوز بین چند راهی گیر کردم...

    حالا درخواست راهنمایی از دوستان دارم!

    اول اینکه بگم قبلا با زبان منسوخ پاسکال و بعدش با C++‎‎ کار کردم در حد اکادمی و بعدش یه خورده سی شارپ {واقعا سی شارپ لذت بخش بود ولی خو همون اول راهی بیخیالش شدم متاسفانه!}

    حالام علاقه شدیدی به یادگیری اندروید دارم ... ولی خو گیج شدم بین این همه راه و روش کد نویسی اندروید!

    با اکلیپس، اندروید استدبو، بیسیک 4 اندروید، زامارین و...

    هیچی از جاوا نمیدونم و بعلاوه xml و ...

    فقط سی پلاس پلاس کار کردم و پاسکال و مقداری سی شارپ

    حالا هدفم از یادگیری اندروید ،ساخت کتابهایی مث کتابهای کافه بازار هست!

    دوستان با این زیاده گویی بنده و هدفم از یادگیری اندروید و با توجه به دانش سطحی قبلیم، کدوم راه رو بهم توصیه میکنید که شروع کنم به امید خدا؟


    منابع اموزشی و توصیه های دیگه ای اگه مدنظرتون هست بفرمایید...


    ممنون مهندسین


    دوست عزیز آندروید یه نظر من مثل یه گرگ تو لباس گوسفند میمونه. نباید گول ظاهرش رو بخورید. واسه یاد گیری آندروید باید حداقل یک زبان برنامه نویسی رو در حد حرفه ای بلد باشید. شی گرایی تو آندروید یعنی همه چیز. فعلا دنبال آندروید نرو

  6. #86

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    اگه فقط برا ساخت کتاب میخوای و قبلا سی پلاس پلاس کار کردی به نظرم یادگیری جاوا و کار کردن تو محیط اندروید استودیو بهترین انتخابه

  7. #87

    Unhappy نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    کسی میتونه کمکم کنه ؟
    sdk manager من فایل های کتاب خوانه ای android support repository رو نداره و نمیتونم از کتابخوانه appcompat-v7 استفاده کنم

  8. #88

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستان ، من میخوام برای اندورید برنامه نویسی کنم ( اما مشکلات خیلی زیادی با اندورید استودیو دارم خیلی زیاد ) میخوام که برنامه ی ساده ای بسازم که شامل متن و تصویر و کمی اهنگ باشه ، اما سوالم اینه با توجه به اینکه با اندورید استودیو خیلی مشکل دارم ( تقریبا همه جاش ایراد داره و از نسخه 2 استفاده می کنم ) : من می تونم با فتوشاپ برنامه بسازم ؟ یا نمیشه ؟
    یا میشه تو فتوشاپ دیزاین کنم اپممو و بعد اون رو اعمال کنم تو اندورید استودیو و کد نویسی های تکمیلی رو روش بکنم ؟
    کلا من میخوام برنامه اندورید بسازم ، باید چیکار کنم ( چون تو یه سایت هایی دیدم که دیزاین هایی با فتوشاپ کرده بودن که واقعا محشرررر بود )
    من میخوام برنامم گرافیکش خیلی خوب باشه و بتونم از یه هاست استفاده کنم برا برنامه ( برا ثبت مطالب جدید که اگه اموزش این رو هم دارید ممنون میشم لطف کنید لینکشو بدید )
    یه برنامه ساده می خوام ولی با گرافیک بالا
    چیکار کنم ؟
    لطفا کمکم کنید !

  9. #89

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط king_shark مشاهده تاپیک
    کسی میتونه کمکم کنه ؟
    sdk manager من فایل های کتاب خوانه ای android support repository رو نداره و نمیتونم از کتابخوانه appcompat-v7 استفاده کنم
    میتونی جداگانه دانلود کنی ، یا میتونی از یه ***شکن استفاده کنی ، به طوری که ابتدا ***شکن رو باز کن بعد android sdk manager و بعد اقدام به نصب اونها کن ( اگه ارور داد ، برید تو اندورید استودیو ، سمت راست گوشه بالا یه پیامی میده که از شما می خواد android support رو نصب کنید یا در قالب یه ارور بیان میکنه که باید نصب کنید و در این صورت روی ارور یا پیامی که اومد کلیک کنید تا اماده بشه برا نصب ، ازتون سوال می پرسه که می خواید از اندورید استودیو خارج بشید و دانلود کنید { گزینه پیشفرض اندورید استودیو } در این صورت شما گزینه دوم رو انتخاب کنید که می گه داخل اندورید استودیو نصب کنیدش و نصب میشه و میزارید کارشو بکنه ، اگه نصب تموم شد و finishing installing شد و اندورید استودیو ریستارت نشد ، خودتون اندورید استودیو رو ببندید و بازش کنید ، تمام مشکلتون امیدوارم حل بشه )
    .

  10. #90

    Unhappy نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    این اندروید منو گیج کرده
    اول sdk manager رو دانلود کردم بعد که سرچ کردم فهمیدم باید بقیه ی اجزاش رو باید جدا بگیریم چون گوگل تحریم کرده
    بعد amdroid studio رو دانلود کردم که بازم به نتیجه ای نرسیدم
    الانم intellij رو دارم دانلود میکنم از یکی شنیدم که این از همشون کامل تره
    مشکلم اینجاست که sdk manager کامل با همه فایل های مورد نیازش رو از کجا دانلود کنم؟
    اینم یه عکس از sdk manager



    تا حالا اینقدر گیج نشده بودم

  11. #91
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط amircph4 مشاهده تاپیک
    سلام
    این اندروید منو گیج کرده
    اول sdk manager رو دانلود کردم بعد که سرچ کردم فهمیدم باید بقیه ی اجزاش رو باید جدا بگیریم چون گوگل تحریم کرده
    بعد amdroid studio رو دانلود کردم که بازم به نتیجه ای نرسیدم
    الانم intellij رو دارم دانلود میکنم از یکی شنیدم که این از همشون کامل تره
    مشکلم اینجاست که sdk manager کامل با همه فایل های مورد نیازش رو از کجا دانلود کنم؟
    اینم یه عکس از sdk manager



    تا حالا اینقدر گیج نشده بودم
    راه حل شما اینه که یه v-pn تهیه کنید و اندروید استودیو رو نصب کنید و سپس با vP=n به اینترنت وصل شوید و بزارید نیازمندیهای خودش رو برای sdk شما دانلود کنه
    البته بهترین سایت آموزش برنامه نویسی ایران برید آموزش هاش رایگان است
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : چهارشنبه 22 آبان 1398 در 16:53 عصر

  12. #92

    Thumbs up نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط godofphp مشاهده تاپیک
    راه حل شما اینه که یه v-pn تهیه کنید و اندروید استودیو رو نصب کنید و سپس با vP=n به اینترنت وصل شوید و بزارید نیازمندیهای خودش رو برای sdk شما دانلود کنه
    سلام مشکل دقیقا همین جاست من android studio رو نصب کردم ولی وقتی میخوام پروژه جدید بسازم نمیتونه فایل ها رو دانلود کنه





  13. #93

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام ، تازه کارم و محیط توسعه برنامه جاوا اکلیپس و sdk اندروید رو نصب کردم اما با وجود اون تو اکلیپس چند تا ارور داشتم.
    اما اروری که نتونستم برطرف کنم این بود.

    Type R cannot be resolved to a variable MainActivity.java

    تو خیلی از سایت ها حتی stackoverflow هم زیاد گشتم چند تا راهکار گفته بودن اما هیچکدوم کارساز نبود. اما یه جا خوندم این ارور روی پروژه هایی که از api13 به پایین استفاده می کنن اتفاق می افته. که هم اینطور هم بود و یه پروژه با api 13 به بالا درست کردم که این ارور رو نداشت. اما می خوام برنامه ای بنویسم که روی api10 اندروید 2.3.3 کار کنه. بنابراین باید این ارور رو رفع کنم. ممنون میشم اگه کمک کنید.

    مشخصات پروژه :
    minsdk android 2.3.3
    target sdk android 4.2 api17
    compile android 4.2


    bandicam 2016-05-24 11-21-54-486.jpgbandicam 2016-05-24 11-22-24-260.jpgbandicam 2016-05-24 11-22-35-850.jpgbandicam 2016-05-24 11-22-47-759.jpg

  14. #94

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با سلام و احترام
    من نتونستم با ویژال ست کنم که اندروید کار کنم
    کجا میتونم لیست تمامی مواردی نیاز هست نصب بشود را آپدیت شده دانلود کنم؟
    ------
    نمونش همین که یک پروژه جدید ایجاد کردم و همینطوری خواستم اجراش کنم

    1>------ Build started: Project: App1, Configuration: Debug Any CPU ------1>    Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
    1> Processing: obj\Debug\res\values\strings.xml
    1> App1 -> C:\Users\Moein\documents\visual studio 2015\Projects\App1\App1\bin\Debug\App1.dll
    1> Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
    1> Processing: obj\Debug\res\values\strings.xml
    1> Processing: obj\Debug\res\layout\main.xml
    1> Processing: obj\Debug\res\values\strings.xml
    1>C:\Program Files (x86)\MSBuild\Xamarin\Android\Xamarin.Android.Comm on.targets(1886,3): error MSB6006: "java.exe" exited with code 1.
    ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========
    ========== Deploy: 0 succeeded, 0 failed, 0 skipped ==========
    آخرین ویرایش به وسیله bazikadeh : جمعه 21 آبان 1395 در 15:46 عصر

  15. #95

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستای عزیز من تا الان با #C کار کردم تا حالا برنامه نویسی موبایلو تجربه نکردم ولی حالا می خوام یه اپلیکیشن هم برای اندروید هم ios بنویسم اگه جاوا رو انتخاب کنم برای ios دوباره باید این برنامه رو بنویسم ولی اگه #Cباشه انگار که میشه راحت تبدیلش کرد حالا موندم که کدومو انتخاب کنم نمیدونم #C چه محدودیتهایی داره چه جور اپلیکیشن هایی دچار مشکل میشن اگه با #C نوشته بشن ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

  16. #96

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان


  17. #97

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستان
    من میخوام برنامه نویسی اندروید رو با اندروید استودیو شروع کنم. پیش نیازها رو نصب کردم. ی سوال دارم:
    اولین پروژه رو ایچاد کردم و میخوام خروجی Hello World رو ببینم. ماشین مجازی هم ساختم. تو تصویر زیر جایی که دورش دایره کشیدم که مربوط به اجرای پروژه هست باید غیر فعال باشه؟

    run.jpg

    مشکل چیه که وقتی دستگاه مجازی رو Run میکنم ی لحظه صفحه ش نشون داده میشه و بعد غیب میشه و پیغام زیر رو میده:

    AVD.jpg

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792
    آخرین ویرایش به وسیله godofphp : چهارشنبه 22 آبان 1398 در 16:53 عصر

  19. #99

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    ممنون. لینک خوبی معرفی کردین. اما به نظرم من همه کارایی روکه گفته انجام دادم.
    فقط میخوام بدونم چرا گزینه run غیر فعاله؟
    دوستان دیگه لطفا جواب بدین. همچنان منتظرم.

  20. #100
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    95

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    با سلام
    بعد از سالها در برنامه نویس پست می زارم!
    ما یه سیستم سخت افزاری داریم که از طریق پورت usb به pc وصل می شه و از طریق یه برنامه به تبادل اطلاعات می پردازه. شرکت سازنده سورس برنامه را هم به زبانهای مختلف VB,VB.NET,C#‎‎,C ارائه داده .حالا نیاز داریم که برنامه را برای اندروید منتقل کنیم .برنامه هم سنگین و پیچیده نیست. مساله اینه که برای ارتباط با سخت افزار از تعدادی از توابع کتابخانه ای DLL استفاده می شه. من اصلا برای اندروید برنامه نویسی نکردم. حالا می خواستم بدونم اگه ما بخوایم در محیط سی شارپ برنامه برای اندروید بنویسیم آیا می تونیم از DLL هایی که گفتم برای ارتباط با سخت افزار و پورت USB نوشته شده استفاده کنیم؟
    راستش جواب خیلی برام مهمه ممنون.

  21. #101
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    95

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام سوال قبلی را که کسی جواب نداد! یه پروژه برنامه نویسی اندروید به زبان حاوا دارم که باید بوسیله توابع کتابخانه calimero انجام بشه. سورس و اطلاعات در اینترنت هست البته محدوده . کسی می تونه انجام بده؟ راجع به حق الزحمه هم توافق می کنیم.به صورت خلاصه این تابع مربوط به هوشمند سازی ساختمان هست

  22. #102

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام ، من میخواستم برنامه نویسی اندروید رو شروع کنم ، به همین منظور اندروید استودیو باندل رو گرفتم که دیگه دنگوفنگ اس دی کا مس دیکا رو نداشته باشه، نصبش کردم بازش کردم همچین چیزی بهم میگه
    ممنون میشم راهنمایی کنید

    1:18:32 PM Gradle sync started
    1:20:00 PM Error running app: Gradle project sync failed. Please fix your project and try again.
    1:20:09 PM Gradle sync completed
    1:20:11 PM Executing tasks: [:app:generateDebugSources, :app:generateDebugAndroidTestSources, :app:mockableAndroidJar, :app:prepareDebugUnitTestDependencies]
    1:20:18 PM Gradle build finished in 8s 259ms
    1:20:26 PM Error running app: Default Activity not found



  23. #103

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین
    در مورد دیتابیس اپ خودم
    حتما باید با sqlite باشه ؟
    وارد کردن دیتا یا همون محتوا به این مقداری سخته . برای ایمپورت کردن از فایل های csv میشه استفاده کرد اما من با اکسل که save as میگیرم محتتوای فیلد ها بهم میریزه ینی یونیکود نمیشه و خراب میشه . چکارکنم ؟
    راهی هست که جز اکسل داده ها رو باهاس بنویسم و بعد تبدیل به csv کنم که ایمچورت کردن به اسکیولایت راحت باشه ؟
    چون وارد کردن محتوا به اسکیولایت سخته .

  24. #104

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام

    من میخواستم یه برنامه کتاب اندروید بنویسم و دنبال یک منبع خوب هستم
    توی اینترنت گشتم به این سورس رسیدم

    http://www.scriptbaran.com/codecanyon-ebook-app

    بنظرتون خوبه؟ بخرم؟؟

  25. #105

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
    من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )

  26. #106

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    نقل قول نوشته شده توسط shahram hosseini مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ممنون از این تاپیکی که گذاشتید.من قبلا با visual studio و زبان #c برنامه نوشته بودم (وب سایت ) و الان می خواهم برنامه نویسی اندروید را شروع کنم.در اکثر جاها دیدم java حرف اول را می زند و الان نزدیک دو سال است که گوگل زبان کاتلین را برای برنامه نویسی اندروید معرفی کرده.
    من اصلاً java کار نکردم به نظر شما بروم سراغ یادگیری زبان کاتلین ( kotlin )
    مهمتر از همه چیز شروع کردنه . با جاوا شروع کن گوگل بشدت اونو ساپورت میکنه و دوستش داره

  27. #107

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    خیلی از دوستان برنامه نویسی رو بلد هستند اما پول درآوردن ازش رو نه. پیشنهاد میکنم از مقاله واقعی پولدار شدن از برنامه نویسی اندروید دیدن کنید.

  28. #108
    کاربر دائمی آواتار srfarzad
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    244

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    اگر برنامه نویس اندرویدی و دنبال سورس میگردی حتما به سایت شاپ دروید سر بزن. هم سورس های رایگان هم پولی داره.
    کوردینا موزیک
    آخرین ویرایش به وسیله srfarzad : سه شنبه 02 مهر 1398 در 18:53 عصر

  29. #109
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1396
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    پست
    14

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    برای آموزش جاوا به نظر من بهترین منبع که خودم هم استفاده کرده ام آموزشهای ویدیویی سایت جاواکاپ هست که مدرسش هم استاد علی اکبری است که استاد دانشگاههای مطرح تهرانه و تو شرکت مربوطی هم پروژه های بزرگ رو کار می کنند .

  30. #110

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    شاید اول با جاوا استارت بزنید بهتر باشه. بعد میتونید در کنارش کاتلین هم کد بزنید و تمرین کنید. آموزشهای سایت زیر بر اساس جاوا هست:
    آموزش برنامه نویسی اندروید

  31. #111

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام به تازگی یک سایت قوی در زمینه ی آموزش برنامه نویسی دراومده که بخش مقالاتش روزانه مقاله ی جالب و جدید میزاره
    اگه دوست دارید بهش سر بزنید
    مقالات آموزشی برنامه نویسی
    محصولات آموزشی برنامه نویسی
    دو بخش بالا لینک های اصلی این سایت که بخش مقالات و بخش آموزشهاش است البته بخش آموزش هاش هم دوره های رایگان داره که تا پولی نشده برید استفاده کنید

  32. #112

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام مرسی از تایپیکی که ایجاد کردید . من طراحی اپلیکیشن رو از دوره آموزش ساخت نرم افزار اندروید الکامکو یاد گرفتن. خداییش حرف نداره استادش. اصلا به این جور مشکلات برنخوردم

  33. #113

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    چرا هیچیکی بد من پیامی نمیزاره

  34. #114

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    این دوتا سایتی که معرفی کردید رفتم دیدم خوبن ممنون از شما ولی من قبل از اینکه این پست رو ببینم برنامه نویسی اندروید رو از اینجا یاد گرفتم و خداروشکر خیلی راضیم و دارم الان ازش کسب درامد میکنم. یعنی مفهومی درس دادن.

  35. #115

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    مسلما شما باید یادگیری اندروید استودیو رو شروع کنید. چون پلتفرم استادارد گوگل هست و به دلایل دیگه

  36. #116

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان


  37. #117

    نقل قول: شروع برنامه نویسی اندروید برای مبتدیان

    سلام
    من خودم اندروید رو با تمرین و تکرار و دیدن آموزش های مختلف در یوتیوب یاد گرفتم ، اما پیشنهاد میکنم دوره آموزش برنامه نویسی اندروید سون لرن رو شرکت کنی ، دوستام که شرکت کردن میگن خیلی خوبه.
    https://7learn.com/course/android-expert

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط sonofsun در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:40 عصر
  2. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط alisajadid در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 24 بهمن 1392, 21:30 عصر
  3. شروع برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط ashokri.nll در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 23 دی 1392, 23:09 عصر
  4. سوال: شروع برنامه نویسی برای اندروید با مونو
    نوشته شده توسط NitroPlus در بخش پروژه Mono
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مهر 1392, 10:34 صبح
  5. استخدام برنامه نویسی اندروید برای کار بین المللی
    نوشته شده توسط hamid_am85 در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 16:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •