نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

  1. #1

    ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    سلام
    من یه اسپمر درست کردم که دو تا چیز مونده تا تکمیل بشه
    1- کپی پیست کردن متن درون تکست باکس (مثلا نام) به قسمت ارسال نظرات (نام)
    2- بعد از ارسال نظر به یه وبلاگ ، خودکار به وبلاگ بعدی بره
    با ایمیل جواب بدین h16hossein@gmail.com
    ایشالا برنامه رو بهتون میدم (اونی که منو به جوابم برسونه)

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    سلام علیکم
    برای ارتباط با فرم از چی استفاده کردید؟ وب بروزر یا وینساک؟

    یا علی (ع)

  3. #3

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط سید حمید حق پرست مشاهده تاپیک
    سلام علیکم
    برای ارتباط با فرم از چی استفاده کردید؟ وب بروزر یا وینساک؟

    یا علی (ع)
    از وب بروزر
    شما یه سورس بده که نام-ایمیل-وبسایت-متن -کپتچا رو به این آدرس بفرسته با وب بروزر . یعنی لود کنه بعد از اتمام لود کپی کنه
    parvaz-club-650.blogfa.com/comments/?blogid=parvaz-club-650&postid=15&timezone=12600
    بعد یه command هم بذار که کلیک کردن روش = کلیک کردن رو ارسال نظر باشه
    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله hossein161 : سه شنبه 24 دی 1392 در 20:27 عصر

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    از وب بروزر
    شما یه سورس بده که نام-ایمیل-وبسایت-متن -کپتچا رو به این آدرس بفرسته با وب بروزر . یعنی لود کنه بعد از اتمام لود کپی کنه
    parvaz-club-650.blogfa.com/comments/?blogid=parvaz-club-650&postid=15&timezone=12600
    بعد یه command هم بذار که کلیک کردن روش = کلیک کردن رو ارسال نظر باشه
    مرسی
    با سلام

    اینطور که مشخصه شما فقط فرم رو طراحی کردید !


    اینطوری بنویس

    یه webbrowser بزار

    بعد اون قسمت رو با وب بروز باز کن

    name تکس باکس داخل سایت رو بدست بیار بعد اینطوری واسش مقدار داخل تکس باکستو بفرست

    Webbrowser1.Document.All.Item("name textboxe").Value = Text1.Text


    برای کلیک کردن رویه دکمه send هم اینطوری بنویس

    WebBrowser1.Document.All.Item("Name On dokme).click


    برای لود کردن captcha هم اینطوری بنویس

    Dim O As Object
    Set O = WebBrowser1.Document.body.createControlRange()
    Call O.Add(WebBrowser1.Document.Images.Item(WebBrowser1 .Document.Images.Length - 1))
    Call O.execCommand("Copy")

    Set Picture1.Picture = Clipboard.GetData

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار farhadscript
    تاریخ عضویت
    دی 1392
    محل زندگی
    بیرجند
    سن
    24
    پست
    65

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    من خیلی نیاز دارم اگه میشه ادرس اسپمر رو بدید

  6. #6

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    این کد سومی رو کجا بذارم ؟
    تو پیکچر باکس که خطا داد

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    این کد سومی رو کجا بذارم ؟
    تو پیکچر باکس که خطا داد
    این کد اخر رو رو قسمت documant complate بزارید بلگفا برای جلوگیری از اسپمر ها تا وقتی که قسمت پیغام داخل سایت پر نشه کد امنیتی رو نشون نمیده ( این بر میگرده به خلاقیت شما که چطور اون رو دور بزنی )

  8. #8

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    واسه کد اولی هم اسم و ایمیل رو کپی میکنه ولی واسه آدرس و متن مینویسه [object]
    مگه تکست باکس باید چه ویژگی ای داشته باشه تا درس کپی بشه؟

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhord مشاهده تاپیک
    این کد اخر رو رو قسمت documant complate بزارید بلگفا برای جلوگیری از اسپمر ها تا وقتی که قسمت پیغام داخل سایت پر نشه کد امنیتی رو نشون نمیده ( این بر میگرده به خلاقیت شما که چطور اون رو دور بزنی )
    سلام علیکم
    با کد زیر میشه دور زد :
    WebBrowser1.Document.getElementById("txtcomment").  focus
    SendKeys "1"
    SendKeys (vbBack)

    موفق باشید.

    یا علی (ع)

  10. #10

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط saeedhord مشاهده تاپیک
    این کد اخر رو رو قسمت documant complate بزارید بلگفا برای جلوگیری از اسپمر ها تا وقتی که قسمت پیغام داخل سایت پر نشه کد امنیتی رو نشون نمیده ( این بر میگرده به خلاقیت شما که چطور اون رو دور بزنی )
    اینجای کد مشکل داره ظاهرا :
    Set O = WebBrowser1.Document.body.createControlRange()
    کنترل رنج چیه اصن ؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    اینجای کد مشکل داره ظاهرا :
    Set O = WebBrowser1.Document.body.createControlRange()
    کنترل رنج چیه اصن ؟
    دوسته عزیز من که گفتم تا موقعی که شما داخل قسمت پیغام چیزی وارد نکرده باشید کد امنیتی رو نشون نمیده و برنامه نمیتونه اون عکس رو پیدا کنه و اررور میده

  12. #12

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    حالا اون درس شد به این گیر میده :
    Call O.Add(WebBrowser1.Document.Images.Item(WebBrowser1 .Document.Images.Length - 1))

  13. #13

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    داداش همه چیش درس شد فقط مونده کپی کردن متن دو تا از تکست باکس ها
    یعنی دوتاشون کپی میشه دو تا دیگش کپی نمیشه

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    داداش همه چیش درس شد فقط مونده کپی کردن متن دو تا از تکست باکس ها
    یعنی دوتاشون کپی میشه دو تا دیگش کپی نمیشه

    Webbrowser1.Document.All.Item("author").Value = Text1.Text
    Webbrowser1.Document.All.Item("email").Value = Text2.Text
    Webbrowser1.Document.All.Item("url").Value = Text3.Text
    Webbrowser1.Document.All.Item("txtcomment").Value = Text4.Text
    WebBrowser1.Document.All.Item("btnSend").click


    اینو رو دکمت بنویس

  15. #15

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    آقا کامل درس شد
    یه دنیا ممنون
    قضیه تکست هم ، تکست رو پاک کردم یکی دیگه درس کردم درس شد
    ظاهرا نباید بعضی چیزاشو تغییر داد : مثلا تکست متن نباید گزینه مولتی لاینش true باشه
    مرسی از همتون

  16. #16

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    آقا کامل درس شد
    یه دنیا ممنون
    قضیه تکست هم ، تکست رو پاک کردم یکی دیگه درس کردم درس شد
    ظاهرا نباید بعضی چیزاشو تغییر داد
    مرسی از همتون

  17. #17

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    داداش
    به sendkeys هم گیر میده
    نمیدونم چرا

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    داداش
    به sendkeys هم گیر میده
    نمیدونم چرا
    سلام علیکم
    سورس نوشتم و ضمیمه کردم
    مشکل نمایش کپچا هم دور زدم و خودکار لود میشه
    البته بخاطر قوانین انجمن کامل ننوشتم و فقط متن های تکست باکس ها رو میفرسته و کپچا لود میکنه و روی دکمه ارسال کلیک میکنه، دیگه قسمت دادن لیست وبلاگ و ... با خودتون
    برای اینکه به دستور sendkeys گیر نده باید بصورت کمپایل شده اجرا و تستش کنید.
    موفق باشید.

    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله سید حمید حق پرست : چهارشنبه 25 دی 1392 در 03:45 صبح

  19. #19

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    بعد از کمپایل شدن دستور sendkeys رو اجرا میکنه ولی خطای runtime error "91" رو میده و بسته میشه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    بعد از کمپایل شدن دستور sendkeys رو اجرا میکنه ولی خطای runtime error "91" رو میده و بسته میشه
    سورسی که قرار دادم این ارور میده؟
    اگر اره سورس باز کنید، 2 تا دستور sendkeys رو پاک کنید و اجرا کنید ببینید از کجا ایراد میگیره

    یا علی (ع)

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار saeedhord
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    کرج
    سن
    29
    پست
    74

    نقل قول: ارسال متن تکست باکس به فرم ارسال نظرات

    نقل قول نوشته شده توسط hossein161 مشاهده تاپیک
    بعد از کمپایل شدن دستور sendkeys رو اجرا میکنه ولی خطای runtime error "91" رو میده و بسته میشه
    برنامه تست شد ! درست کار میکنه !

    با تشکر از سید حمید حق پرست

تاپیک های مشابه

  1. ارسال مقدار یک تکست باکس بدون فرم
    نوشته شده توسط kaktoosii در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 اسفند 1392, 22:35 عصر
  2. سوال: انتقال متن تکست باکس یک فرم به یک لیست در فرم دیگر
    نوشته شده توسط 09178525592 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مرداد 1391, 14:25 عصر
  3. سوال: کپی متن تکست باکس از فرم به یک تکس باکس در ساب فرم مربوطه
    نوشته شده توسط access2003 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 تیر 1390, 11:06 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 تیر 1389, 04:35 صبح
  5. ارسال ID تکست باکس درون گریدویو به جاوااسکریپت
    نوشته شده توسط sarasara در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 09:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •