نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    سلام
    توی راهنمای سایت این فریمورک جوری توضیح دادند که فکر کن بدرد لینوکس و مک میخوره!
    برای همین میخواستم بدونم کسی این فریمورک رو توی ویندوز نصب کرده؟با کپی کردن توی لوکال هاست همه چیز تموم میشه؟


  2. #2

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    با composer بايد نصب كني.

    تو سايتش نوشته كه.

    اول composer رو نصب كن.

    بعد برو تو cmd.

    بعد با دستور cd آدرس root لوكالت رو بده. مثلا
    کد HTML:
    C:\wamp\root
    بعد اين دستور رو بزن:

    composer create-project laravel/laravel your-project-name --prefer-dist


    حالا به جاي your-project-name
    اسم پروژه خودت رو بزن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_Rajaee_Rad
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    عالم برنامه نویسی
    پست
    536

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    نقل قول نوشته شده توسط MRmoon مشاهده تاپیک
    با composer بايد نصب كني.

    تو سايتش نوشته كه.

    اول composer رو نصب كن.

    بعد برو تو cmd.

    بعد با دستور cd آدرس root لوكالت رو بده. مثلا
    کد HTML:
    C:\wamp\root
    بعد اين دستور رو بزن:

    composer create-project laravel/laravel your-project-name --prefer-dist


    حالا به جاي your-project-name
    اسم پروژه خودت رو بزن
    به صورت آفلاین چطور نصب میشه؟چون من نسخه 4 این فریمورک رو دستی دانلود کردم
    اصلا چطوری میشه مطمئن شد این فریمورک درست نصب شده؟
    الان فقط پیغام You have arrived رو توی قسمت public میبینم(فقط با کپی فایلها به www)
    آخرین ویرایش به وسیله R_Rajaee_Rad : سه شنبه 24 دی 1392 در 08:12 صبح

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار metal gear solid 4
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    307

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    فرقی نمیکنه. شما با کمپوزر هم فایل ها رو دارید دانلود میکنید. همون پیام که بیاد یعنی درست نصب شده.

  5. #5

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    composer رو که نصب کردی تو cmd برو تو www بعدش با دستور
    composer create-project laravel/laravel your-project-name --prefer-dist
    میاد پروژه لاراول رو خودش دانلود می کنه.
    حالا باید با composer کل لایبراری هارو دانلود کنی این دستور رو بزن
    composer install

    الان دیگه حله :)

  6. #6

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    برای اینکه بفهمی کلا درست نصب شده فایل app/routes.php رو باز کن و دستور زیر رو بهش اضافه کن

    Route::get('users', function() { return 'God Lock'; });

    حالا اگه مثلا تو پوشه ی X ریختیش تو مرورگرت وارد کن
    localhost/X/public/users

    حالا باید تو صفحه پیام God Lock بیاد.

  7. #7

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    راحت ترین راحش اینه که بعد از نصب Composer مستقیم فایلهاش دانلود کنی مثلن یه پوشه به اسم laravel تو htdocs یا www وب سرورتون، بعد با Cmd یا powershell برید تو این فولدر و با استفاده از composer بقیه چیزارو نصب کنید:
    به عنوان مثال برای نصب :
    cd e:\xampp\htdocs\laravel
    composer install

  8. #8

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    فایل اصلی و اسکلت آماده این فریم ورک رو براتون آپلود کردم. یه پروژه نمونه هم توش هست میتونین ببینید. دانلود کنید بدون استفاده از Composer و دردسرهای آی پی و بقیه

    http://freeupload.ir/7q31o15q35kn/la...ation.rar.html

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    سلام .

    ببخشید ، من موقع نصب Composer با خطا روبرو میشم :
    Composer Error [ERR_STATUS]: Unexpected exit code from Composer (255)

    یکی دوبار هم خطای open-ssl میگرفت که تابعش رو فعال کردم ولی در بعضی مواقع ، اون خطا رو هم نشون میده !

    ویندوز من 8.1 هست ، ممکنه بخاطر این باشه ؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    نباید مشکلی داشته باشی، این خطا هم که نامشخصه
    شاید به خاطر تحریم و ... باشه، منظورم گواهینامه های دیجیتال هست، از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کن
    یا میتونی از پست قبل فایل زیپ شده اماده رو بگیری و با کپی کردن در روت apache، به راحتی ازش استفاده کنی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    از چی چی پی ان هم استفاده کردم ، نشد!
    این کارو کردم و فعلا لاراول رو روی لوکال دارم منتهی چندتا سوال دارم :

    1 - این آخرین ورژن لاراول هست ؟
    2 - یه فیلم آموزشی لاراول دارم که با خط فرمان کار میکنه و همون دستورات درون CMD من کار نمیکنه ! مشکل از کجاست ؟
    3 - آخرین نسخه رو از گیتاپ دانلود کردم ، حجمش خیلی کم بود ، فایلی که بالا قرار داده شده حجمش بیشتر از اون بوده !
    4 - یه فایل به اسم laravel.phar هم دانلود کردم که نمیدونم به چه کاری میاد !

    ممکنه راهنماییم کنید ؟

    ممنونم :)

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    1- آخرین نسخه 4.1.23 هست که فایلی که بالا هست گمانم 4.1.12 باشه که فقط از نظر رفع باگ ها تفاوت دارند
    2- شما باید مسیر php رو در مسیر فایل های سیستمی اضافه کرده باشی و دستورات رو هم اینجوری استفاده کنی مثلا
    php artisan --version
    3- اون باید توسط composer کتابخونه هاش نصب بشه و به درد نمیخوره
    4- اون هم یکی از روش های نصب لاراول هست که با خط فرمان با php، لاراول رو نصب میکنه و سریعتر از compiser هست
    لینک راهنما http://laravel.com/docs/installation#install-laravel

    ضمنا توی این تاپیک آخرین نسخه های آماده به مرور برای دانلود اضافه میشند
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%D9%87-Laravel
    آخرین ویرایش به وسیله rezakho : سه شنبه 20 اسفند 1392 در 23:07 عصر

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    واسه فریم ورک Yii دیدم که چندتا نرم افزار هم نصب میکنن که بتونن دستورات مخصوص این فریم ورد رو درون cmd اجرا کنن و فکر کنم composer هم برای لاراول داره همین کارو میکنه ، البته اگر استباه نکنم !

    من از قسمت Path ، این مسیر رو اضافه کردم :C:\wamp\bin\php
    ولی بازم دستوراتی که گفته شده اجرا نمیشه !
    یک نمونه از دستوراتی که گفتین رو تست کردم ، خروجی این شد :
    C:\Users\Mohammad> php artisan --version
    'php' is not recognized as an internal or external command,
    operable program or batch file.

    میشه بگین چه چیزهای دیگه ای لازمه نصب کنم که دستورات قابل اجرا باشه ؟
    چون به خودیه خود این دستورات درون کامنت ویندوز جایی نداره و شناخته شده نیست مکر اینکه از نرم افزار مخصوصی استفاده بشه !

    ممکنه بیشتر راهنماییم کنید ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    مشکل open ssl بخاطر اینه که فیل ترینپ ایران اومده و لطف کرده پروتکل ssl رو برای بعضی سرویس دهنده ها بسطه ! حالا وقتی با آنتی فیل تر میرم ، یه خطا میده ، وقتی هم که بدون اون میرم ، یه خطایه دیگه ! دوستان ، راهه حلی سراغ ندارید ؟

  15. #15

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    این صفحه که بیاد یعنی کار داره درست انجام میشه Untitled.png

  16. #16

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    سلام
    من بدون استفاده از composer فایل های لاراول رو دانلود کردم و در پوشه خالی به نام lara1 در مسیر xampp/htdocs قرار دادم
    طبق چیزی که نوشته شده کد زیر رو هم قرار دادم
    Route::get('users', function() {     return 'God Lock'; });

    ولی با این صفحه مواجه میشم
    Untitled.jpg
    البته اگر توی url کلمه users رو حذف کنم صفحه با عنوان بزرگ laravel 5 نمایش داده میشه
    لطفا بگید مشکل از چی هست؟

  17. #17

    نقل قول: نصب فریمورک لاراول در ویندوز؟

    سلام از آموزش نصب به صورت فارسی استفاده کنید
    آموزش های زیادی هست بنده پیشنهادم آموزش نصب لاراول جاب تیم هستش
    https://jobteam.ir/ProductUser/62-Laravel-Installation

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 14 آبان 1392, 13:58 عصر
  2. مبتدی: کامپایل با دات نت فریمورک 3.5 و نصب بودن 4.0
    نوشته شده توسط Collector در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 23 فروردین 1392, 15:18 عصر
  3. حداقل سخت افزار برای نصب فریمورک
    نوشته شده توسط ARA در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 10 فروردین 1387, 15:26 عصر
  4. نصب .نت فریمورک خارج از ستاپ!
    نوشته شده توسط eyes_shut_number1 در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 تیر 1386, 11:13 صبح
  5. نصب دات نت فریمورک و MSDE در هنگام نصب برنامه
    نوشته شده توسط yavari در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 09 فروردین 1386, 18:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •